Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. De Nacht. Dit is een periode van de kosmische Winterslaap die bedoeld is om nieuwe krachten op te bouwen.
Vertrouw op de kosmische energieën en laat deze je leiden naar wijsheid en innerlijke vrijheid.
De focus in februari 2024 is gericht op financiën, privéleven, vriendschap, familie, huis, werk en professionele voorbereiding.

Liefde en Relaties
Februari 2024 is een periode van spannende verbindingen! Liefde geeft je innerlijke kracht en evenwicht. Februari 2024 heeft echter twee kanten…
De single Boogschutter voelt zich aangetrokken tot enthousiaste en avontuurlijke liefdes waarbij persoonlijke vrijheid hoog in het vaandel staat. In een vaste relatie is er een hernieuwd gevoel van opwinding en spontaniteit. De sleutel tot succes in de liefde ligt in communicatie, openheid en flexibiliteit, maar ook optimisme en avontuur, samen delen en persoonlijke groei. Samen nieuwe horizonten verkennen door te reizen en nieuwe ervaringen te omarmen.
Deze maand kun je ook teleurgesteld raken, want er kan sprake zijn van jaloezie en kan een liefde uit je leven verdwijnen.
Mocht je een verlies ervaren, dan vindt je troost in de natuur en spiritualiteit.
Ook merk je wie je ware vrienden zijn. Wat er ook gebeurt deze maand, het geeft ruimte om je te concentreren op de mensen die echt om je geven.

Familie en Huis
Boogschutter moet een balans vinden tussen werk en privé, want je carrière vraagt veel aandacht.
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 valt in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren en je gevoelens te uiten. Familieproblemen uit het verleden (zelfs uit vorige levens) en onverwerkte (karmische) emotionele trauma’s komen door Saturnus en Neptunus in Vissen aan de orde. Dit markeert een tijd van grote innerlijke verwerking en thema’s rond je gehechtheid aan het verleden. Soms manifesteert het zich als een letterlijke reorganisatie van je huis. Familiebanden worden verbroken of vallen weg wanneer deze niet voedend zijn of Boogschutter vertrekt (alsnog) uit een onveilige situatie of plek die geen solide basis (meer) biedt. Het innerlijke fundament wordt aangepakt om je sterker te maken voor de toekomst!
Deze maand moet je in je nabijheid rekening houden met jaloezie. Collega’s of buren houden je in de gaten wat je koopt of krijgt en er kan achter je rug om worden gepraat.

Carrière
Verbinding maken met anderen, netwerken en teamwork met collega’s en klanten zijn voor februari 2024 de belangrijkste pijlers onder succes. Door creativiteit, innovatie en het beste van jezelf te laten zien en jouw vermogen om buiten de gebaande paden te denken en te handelen krijg je erkenning en vooruitgang op jouw carrièrepad.
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit). Door deze invloed is de eerste helft van februari 2024 krijg je mogelijkheden om nieuwe projecten aan te nemen, te reizen voor werk of studie.
Op 9 februari 2024 is er een Nieuwe Maan in Waterman en met de kracht van Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024 is de tweede helft van februari 2024 een perfecte periode voor een presentatie of het nemen van een initiatief en je ideeën omzetten in iets tastbaars. Een nieuw project met groeimogelijkheden wacht op jou.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 (Huis van Carrière en Bestemming) beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.
Laat negatieve relaties los, ook die baan die jou geen vreugde en toekomst geeft.

Financiën
Door Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 kunnen er problemen zijn met geld of wordt er veel van je verwacht door ouderen in de familie. Ook je carrière vraagt veel van je waardoor je een balans moet vinden tussen werk en privé.
Door de transit van Mars in Steenbok tot 13 februari 2024 komen er mogelijkheden om te investeren in nieuwe lange termijn doelen, reizen voor werk of je bedrijf uitbreiden geven Boogschutter de kans om de financiële horizon te verbreden.
Belangrijk is dat je deze maand een gevoel van evenwicht behoudt en trouw blijft aan jouw kernwaarden.
Asteroïde Ceres in Steenbok reist vanaf 7 februari 2024 door het Huis van Financiën en gaat daar retrograde van 14 mei tot 25 augustus 2024. Tijdens deze periode kan een slepende financiële kwestie of geldproblemen de oorzaak zijn van onzekerheid en ontoereikendheid, dus hou rekening met een periode met minder inkomsten.
Het is raadzaam om een grote investering uit te stellen tot een later tijdstip en deskundig advies in te winnen om een solide financiële basis te leggen.

Gezondheid
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw (het 9e Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit) en met deze mooie kosmische energie is de eerste helft van februari 2024 een mooie periode van spirituele groei om op reis te gaan.
Stier staat voor het 6e Huis van Gezondheid voor Boogschutter. Door de weldadige energie van jouw heersende planeet Jupiter in Stier voelt alles lichter en dat geeft meer energie om te sporten of een gezonde mentale en fysieke lifestyle te creëren.
Neem tijd voor jezelf, want tijd voor jezelf is het meest waardevolle wat je aan jezelf kan schenken.
Om stress te voorkomen is gezonde voeding, lichaamsbeweging en een vaste dagindeling essentieel om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven.
Werk en verantwoordelijkheden kunnen de oorzaak zijn van overbelasting en burn-out.
Voldoende nachtrust, beweging, meditatie of yoga helpt om fysieke en mentale stress effectief te beheersen.

Advies
Met Jupiter en Uranus in Stier (allebei weer direct) staan de lichten op groen en dat is het sein om professionele vooruitgang te boeken en een goede indruk te maken. Wees echter niet ongeduldig en wacht je kans af.
In ieder geval mag je rekenen op grote verschuivingen in je carrière met meer inkomsten en kans op promotie. Geduld is de sleutel, want je kunt niets forceren.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 in het Huis van Carrière is een ijkpunt om te zien hoever je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie.
Belangrijk is om negatieve relaties en werk dat je geen vreugde geeft, los te laten.
Financiële voorzichtigheid is ook deze maand raadzaam.
Aan het eind van februari 2024 krijg je te maken met jaloezie en onoprechtheid.
Neem tijdig afstand als de overweldiging om je heen je teveel wordt.

error: Content is protected !!