Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2018

Algemeen
Het jaar 2018 staat in het teken van samenwerking en het versterken van emotionele banden.
Uranus in Stier duidt tot half mei en vanaf half november 2018 op veranderingen in je vriendenkring en sociale betrokkenheid. Door de invloed van Neptunus in Vissen is dit een jaar waarin je rusteloos op zoek bent naar de juiste richting in je leven.

Liefde en Relaties
Saturnus in Boogschutter heeft vorig jaar in jouw Huis van Relaties geleid tot serieuze verbintenissen zowel in de liefde, in vriendschappen en zakelijk. Saturnus reist van begin januari 2018 tot eind december 2020 door jouw Huis van de Ziel, Intimiteit en Seksualiteit. Je krijgt dit jaar vooral te maken met macht en controle in de relatie. Jij probeert de controle te houden, over jezelf of iemand anders of merkt dat je zelf onder controle wordt gehouden. Je moet er achter zien te komen wat de oorzaak is van deze problemen en hier een oplossing voor zien te vinden. 
Je krijgt te maken met iets wat diepgaand, ongemakkelijk en stressvol is. Het zijn heftige kwesties die te maken hebben met seksualiteit, intimiteit en gedeelde financiële bronnen. Vorig jaar heb je belangrijke lessen geleerd over relaties en hoe je met je medemensen omgaat. Dit jaar gaat het om je levensstijl aanpassen door een transformatie van je partner. Door de invloed van Saturnus als Pluto in het Huis van Ziel gaat het dit jaar om het versterken van emotionele banden, maar dat betekent ook afscheid van personen waar je geen emotionele band mee hebt.
De reis van de rode strijder Mars in jouw Huis van Relaties eind januari tot midden maart 2018 kan tot spanningen in de relatie of in de samenwerking leiden. Gebruik je energie doelmatig en ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.
In de tweede helft van november en begin december 2018 kan de retrograde Mercurius in het Huis van Relaties leiden tot misverstanden. Probeer meer te luisteren en minder te praten. Jupiter is jouw planeet van Relaties. De Grote Weldoener Jupiter reist vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 door jouw Huis van Relaties laat dit jaar een periode zien van samenwerking en samen zijn. Professioneel gezien is dit een goede periode voor een zakelijk partnerschap. Maar ook om jezelf met een partner te verbinden zoals een verloving of trouwen. Je gaat invloedrijke personen ontmoeten die gunstig zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang. Moeilijke relaties worden verbroken en nieuwe worden in 2019 gevormd. Je leert veel over jezelf door de ander.

Carrière

Jupiter in Schorpioen reist dit jaar tot 8 november 2018 door jouw Huis van Werk en dagelijkse routine. Een productieve en efficiënte periode. Je hebt plezier in je werk. Samenwerken vindt je fijn, maar je wil wel de dingen op je eigen manier te doen. Een baan met betere arbeidsvoorwaarden, groter kantoor of werkruimte horen tot de mogelijkheden. Je krijgt de gelegenheid jezelf aan te prijzen zodat anderen jouw kwaliteiten of diensten te zien krijgen.

Tot 26 januari 2018 vergezelt de rode strijder Mars de grote Jupiter door jouw Huis van Werk. Een gunstige periode om te solliciteren! De retrograde Venus vanaf 5 oktober 2017 laat een periode van stress zien waarin je twijfelt over je werk. Aanpassingen zijn nodig om ervoor zorgen dat je echt achter je werk staat. De retrograde Mercurius aan het begin van december 2018 laat zien dat je toe bent aan vakantie. Jupiter heeft je veel goeds gebracht op werkgebied, maar Jupiter weet niet van ophouden en dat breekt wel op aan het eind van het jaar. Stel je grenzen.
Neptunus blijft ook in 2018 in jouw Huis van Carrière.
Neptunus reist vanaf 2012 door het Carrière Huis en vertroebelt ook in de komende jaren jouw visie op je doelen in het leven en kan een innerlijke onrust en verwarring veroorzaken over jouw maatschappelijke bestemming. Het is goed om jezelf aan te passen aan deze invloed. Bepaalde omstandigheden, toevalligheden of een zekere mate van geheimzinnigheid en mysterie zijn verweven met je carrière of reputatie. Kijk naar wie je bent en waar je heengaat in het leven, welke richting en wat jouw uiteindelijke doelen zijn. Vele Tweelingen hebben vanaf 2012 het spirituele, artistieke of het medische pad gekozen.
De rode strijder Mars vergezelt vanaf 16 november 2018 tot begin januari 2019 de dromerige Neptunus om het jaar succesvol te beëindigen.

Financiën
Jupiter in Schorpioen reist tot 8 november 2018 door jouw Huis van Werk. Een gunstige periode voor uitbreiding in de eigen onderneming met meer inkomsten. Financieel succes hangt echter af van jouw vermogen om samen te werken. De Zonsverduistering van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Dit is de kosmische poort naar nieuwe financiële mogelijkheden, extra inkomsten door een financiële meevaller, meer werk, opdrachten of een hobby. Meer inkomsten leiden tot financiële stabiliteit en een veilig gevoel.
Echter, het hebben van geld is niet alles, Tweelingen. Waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat, is de boodschap van deze Zonsverduistering.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 31 januari 2018 en de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 vallen in het Huis van Communicatie, broers en zussen, buren en directe woonomgeving.
De Maansverduistering verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Er komt meer communicatie via de telefoon, de computer of op een andere wijze. De Zonsverduistering duidt op een thuisstudie of korte reisjes om familie te bezoeken. Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. De retrograde Mercurius van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 duidt op problemen met vrienden of familiebijeenkomst. Van 26 juli 2018 tot 18 augustus 2018 duidt de retrograde Mercurius op misverstanden, conflicten, gebrek aan focus. Plannen kunnen de mist ingaan. Van 17 november tot 5 december 2018 zijn er problemen met je werk met als gevolg verstoringen thuis. Probeer jezelf aan te passen. Heb geduld met een situatie, met anderen en vooral met jezelf. Je kunt niet alles veranderen. De retrograde Venus in de eerste week van november 2018 duidt op problemen met kinderen. Kinderen hebben net als jij ruimte nodig om te kunnen groeien en kunnen extra opstandig zijn. Ook hier wordt een beroep gedaan op je geduld, maar vooral op je onverdeelde aandacht. Creativiteit is de sleutel om boosheid te kanaliseren. Mercurius reist van 7 september 2018 tot begin december 2018 door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode wil je vooral thuis zijn in jouw eigen veilige haven. Gebeurtenissen en invloeden uit het verleden en opvoeding komen dan bij je terug.

Gezondheid
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Vanaf 16 mei 2018 komen geheimen onverwacht aan het licht. Je moet leren om je verleden en destructieve gewoontes die je tegenhouden in je ontwikkeling, los te laten.
Je wordt door de Kosmos uitgenodigd om de evolutionaire beperkingen zoals gehechtheid aan beperkingen en pijn los te laten. In deze jaren ga je leren wie je bent. Sommige Tweelingen raken alles kwijt om zichzelf te (her)vinden en aan het Hogere over te geven.
Met de Maansverduistering van 31 januari 2018 besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Jouw geluk en welzijn. De invloed van Mars laat vanaf 17 mei 2018 een mooie periode zien om op reis te gaan. En dat heb je nodig en welverdiend, Tweelingen.
Met de Maansverduistering van 27 juli 2018 en de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 wordt de aandacht gericht op het uitwerken van ideeën en plannen die jou geestelijk stimuleren.

Advies
In 2018 vormt Neptunus in Vissen een vervelend aspect naar alle Tweelingen die jarig zijn tussen 1 en 9 juni. De invloed van Neptunus maakt je onzeker, gevoelig en beïnvloedbaar en dat is de reden dat 2018 een jaar is waarin je niet precies weet welke richting je moet nemen. Raadzaam is om in 2018 dicht bij jezelf te blijven en geen grote zakelijke risico’s te nemen.
De reis van Saturnus in Steenbok is van invloed voor alle Tweelingen die in mei jarig zijn. Deze Tweelingen krijgen het gevoel alsof deze worden afgeremd of tegengewerkt worden door de buitenwereld en instanties.
De transit van Jupiter in Schorpioen maakt in 2018 een lastig aspect naar alle Tweelingen. En dat kan maar een ding betekenen: ga niet over je grenzen heen.

error: Content is protected !!