Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Jaarhoroscoop Ram 2017

Algemeen
Uranus blijft het hele jaar 2017 in jouw teken, Ram. De reis van Uranus door Ram duurt nog tot 6 maart 2019. Vanaf begin juni 2010 heeft de grillige Uranus jouw leven totaal op zijn kop gezet.
Zoveel veranderingen in zoveel aspecten van jouw leven. Ook dit jaar zal in het teken staan van veranderingen.
In de eerste helft van 2017 ligt de focus op gezondheid en relaties. De tweede helft van 2017 staat voornamelijk in het teken van je carrière.
Jouw heersende planeet is Mars. Mars reist van 29 januari 2017 tot 10 maart 2017 door jouw Huis van Persoonlijkheid, Ram. Mars staat garant voor extra energie! In het eerste kwartaal van het jaar vinden de meeste veranderingen plaats. Saturnus in Boogschutter is in 2017 jouw kosmische steun in de rug en houdt je op het rechte pad. Jupiter in Weegschaal daagt je tot 10 oktober 2017 uit om door te gaan, want je hebt de neiging om er soms het bijltje erbij neer te gooien.

Liefde en Relaties
De eerste helft van 2017 staat in het teken van uitdagingen in de relatie, Ram. De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Liefde. Dit kan het einde betekenen van een liefdesrelatie. Venus is jouw planeet van Relaties. Venus reist van februari tot begin juni 2017 door Vissen en Ram. Venus is van 4 maart 2017 tot 14 april retrograde in Ram. Dit betekent uitdagingen in de liefde. Uitdagingen in de vaste relatie. Tijdens deze periode ben je terughoudend of te veeleisend. Je moet dan meer aandacht besteden aan je relaties. Een periode om te lijmen, te verbeteren en fouten recht te zetten.
Vanaf 6 februari 2017 tot 8 juni 2017 is Jupiter in Weegschaal retrograde en daagt de Ram uit. Vooral in april 2017 neem je in alle vormen van relaties het voortouw, wil je liefde en waardering en neem je met minder geen genoegen. Aan de andere kant wil Jupiter in Weegschaal gelijke rechten, dus verwacht tegengas in de relatie. Jupiter in Weegschaal zal tot 10 oktober 2017 de Ram helpen om de balans terug te vinden. Jupiter blijft dus voor het grootste deel van 2017 in jouw Huis van Relaties. Dit jaar is bedoeld om aan je relaties te werken, het ontmoeten van nieuwe mensen en het versterken van de emotionele band. In de loop van het jaar vindt groei en voldoening plaats zowel in je relatie en in de rol die jij inneemt in de relatie. Blijf met elkaar communiceren. Jupiter zal de kosmische steun zijn die je nodig hebt.
Jouw planeet Mars reist van 21 juli 2017 tot 5 september 2017 door jouw Huis van Liefde. Ook de Zonsverduistering van 21 augustus 2017 valt in jouw Huis van Liefde. Een geweldige periode om de liefde te vinden. Mercurius retrograde in Leeuw kan in de eerste week van september 2017 tot misverstanden leiden met je geliefde. Mars reist van 11 oktober 2017 tot 26 januari 2018 door het gebied van Relatie en Intimiteit. Je sluit het jaar goed af. Je hebt een grote groei doorgemaakt en gaat serieuze stappen zetten.

Carrière
Jouw maatschappelijk succes hangt in grote mate af van rust en stabiliteit thuis en jouw vermogen tot samenwerking. Samenwerking is het sleutelwoord door de invloed van Jupiter in Weegschaal en de Noordermaansknoop in Maagd. Vanaf 10 mei 2017 verschuift de Noordermaansknoop naar Leeuw. Tot begin november 2018 zullen creativiteit en durf van grote betekenis zijn in je carrière. Mogelijkheden te over, maar dat wil niet zeggen dat je kansen mag verspelen. Neem geen risico en denk eerst goed na. Een tweede kans is niet voor iedereen weggelegd.
De eerste week van het jaar 2017 heeft misschien een vervelende start met Mercurius retrograde in jouw Huis van Carrière. Laat je niet ontmoedigen, Ram. Er komen nog genoeg kansen dit jaar!
In de tweede helft van augustus 2017 is Mercurius retrograde in jouw Huis van Werk. Er zijn dan problemen met collega’s, baas, werkplek of met het werk op zich. Tijdens deze periode kun je het bijltje erbij neergooien als je niet gelukkig bent met je werk.
Mars reist van 6 september tot 22 oktober 2017 door jouw Huis van Werk. Een productieve en drukke periode. Ook een gunstige periode om op zoek te gaan naar een nieuwe baan of acquisitie te doen voor je eigen onderneming.
Saturnus is jouw planeet van Carrière. Saturnus blijft tot eind december 2017 in jouw Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen. Goed jaar voor een voorbereidende opleiding met het oog op je carrière. Vanaf 21 december 2017 reist Saturnus door Steenbok en betreedt daarmee jouw Huis van Carrière en Bestemming. Wat een geweldige afsluiter van het jaar! Saturnus blijft daar tot eind maart 2020. De komende jaren staan in het teken van het maken grote professionele stappen en bestendiging van je carrièredoelen. De komende jaren staan in het teken van de Oogst van jaren van voorbereiding en inzet.

Financiën
Van 11 maart 2017 tot 21 april 2017 reist jouw planeet Mars door jouw Huis van Financiën. Een goede periode om manieren te vinden om jouw financiële situatie te verbeteren, financiële plannen in werking te stellen of de vruchten te plukken van financiële mogelijkheden. Deze productieve periode laat ook meer werk zien, dus meer inkomsten door loonsverhoging, meer omzet, een bijbaan of een winstgevende hobby. Mercurius retrograde laat vanaf 9 april tot begin mei 2017 wat financiële problemen zien die eerst moeten worden opgelost. Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist van 7 juni tot 5 juli 2017 door jouw Huis van Financiën! Voor de rest van het jaar ziet het er financieel gunstig uit en dat heeft te maken met de vooruitgang in je carrière. Het is nu of nooit! Als je nu geen actie onderneemt loop je achterstand op die niet makkelijk kan worden ingehaald. Alles wat je in dit jaar bereikt is van invloed op jouw mate van succes in de komende jaren.

Familie en Huis
Het belangrijkste thema voor 2017 is jouw privéleven, huis, gezin, familie en woonsituatie. Het jaar 2017 laat een verhuizing zien of verandering van woonsituatie.
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017, de Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017 en de invloed van Mars in Leeuw van 22 juli tot 5 september 2017 brengen veranderingen in het leven van kinderen. Je ziet kinderen opgroeien, opstandig worden en hun vleugels uitslaan om de wereld te verkennen.
Venus in Ram is in de eerste helft van 2017 van invloed op je Huis en Familie. Je stelt jezelf omwille van persoonlijke waarden, gedrag en verwachtingen sterk op en je eist je plek op in het huwelijk of andere familierelaties. Je hebt echter ook te maken met anderen in het gezin. Het recht van meningsuiting geldt voor iedereen! Vanaf mei 2017 zal de invloed van Noordermaansknoop in Leeuw zorgen voor rust in huis en familie. De balans wordt hersteld en er komt ruimte voor gezelligheid. Ouders en kinderen vervullen een belangrijke rol in het gezin. Ook het thema huwelijk en zwangerschap komt aan de orde of verbetering van de relatie met kinderen. Jouw heersende planeet Mars reist van 5 juni 2017 tot 20 juli 2017 door jouw Huis van Familie en Huis. Dit is een gunstige periode voor een verhuizing, renovatie, verbouwing, kopen of verkopen van je huis. Ook de beste periode voor een vakantie met je gezin.
Door de retrograde Mercurius in Leeuw ligt de focus begin september 2017 op kinderen. De rest van het jaar 2017 staat in het teken van veranderingen in de woonsituatie.

Gezondheid
Jouw planeet Mars reist tot 28 januari 2017 door jouw Huis van Loslaten en Onderbewustzijn. Het begin van 2017 legt de nadruk op onbewuste problemen en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven. Neptunus in Vissen spoort je samen met Mars aan om hieraan te werken. In plaats van jezelf tegen te werken moet je de verbinding met je innerlijke zelf aangaan. Voldoende beweging en een goede voeding zijn van het grootste belang. Door de invloed van Venus in Ram hebt je aan het begin van 2017 minder zin om actief bezig te zijn. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 trekt je echter aan je jasje. Niet achterover gaan leunen, Ram! Je kunt last krijgen van je ogen dit jaar.
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius is van 21 april 2017 tot 2 mei 2017 retrograde in Ram. In die periode kan je gezondheid je parten spelen. Tijdens deze periode is het raadzaam om rustig aan te doen om je voor te bereiden op een volgende drukke periode. Van 13 augustus 2017 tot 4 september 2017 is Mercurius retrograde in Jouw Huis van Gezondheid. Tijd om dan weer wat gas terug te nemen, Ram.

Advies
Mars is jouw persoonlijke planeet. Mars gaat in 2017 niet retrograde en bezoekt dit jaar bijna alle dierenriemtekens! Vanaf 29 januari 2017 tot 10 maart 2017 reist Mars door jouw teken Ram. Een hectische periode voor de Ram. Mei 2017 is door de transit van Mars door Tweelingen een geweldige maand om met een studie te beginnen. Saturnus blijft het hele jaar 2017 in het Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen. Een studie of reis is de opmaat naar bestendiging van je carrière in de komende jaren.

error: Content is protected !!