Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen juni 2019

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant is kosmisch bedoeld als een tijd van opbouw, voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. De focus in juni 2019 ligt op het opbouwen van stabiliteit, carrière, huis, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Liefde, relaties en gezondheid vragen je aandacht.

Liefde en Relaties
De rode Strijder Mars marcheert tot 1 juli 2019 door jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie en hierdoor is Vissen strijdvaardig, competitief, jaloers en bereid te vechten voor de liefde. Een nieuwe romance is goed mogelijk, maar loop niet te hard van stapel, Vissen. In de vaste relatie is Vissen emotioneler dan gewoonlijk en is er behoefte aan warme aandacht en complimentjes. Door de hartstochtelijke Mars en Mercurius in Kreeft is er meer kans op woordenwisselingen. Op 14 juni 2019 is Mars driehoek jouw planeet Neptunus in Vissen en dat versterkt je aantrekkingskracht en charme. Een geweldige dag voor een date of een romantisch etentje met je partner of een samenzijn met vrienden. De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Door de invloed van Saturnus en Pluto retrograde in Steenbok worden vriendschappen en zakelijke verbintenissen door gebeurtenissen op de proef gesteld. Alleen de zinvolle en voordelige verbindingen blijven bestaan.

Familie en Huis
De Volle Maan van 18 mei 2019 in Schorpioen kan ook in juni 2019 duiden op een gezamenlijke reis, freelance werk aan huis of het realiseren van een kantoor aan huis, een vestiging in het buitenland of zakelijke verhuizing. De transit van Mars in Kreeft duidt deze maand op een sterke houding en behoefte om jezelf te uiten en jezelf te zijn. Geen beloftes doen aan familieleden of buren die je niet kunt nakomen, want dat is een klassiek recept voor een conflict.
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een nieuwe impuls in je thuissituatie zoals een verhuizing, reparatie of verbouwing.
Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. Vanaf 21 juni 2019, met de Zomerzonnewende komt de focus op kinderen en school te liggen.

Carrière
De invloed van Mars in Kreeft maakt Vissen strijdvaardig en meer assertief. Met deze dynamische energie zijn er bergen te verzetten, maar het is niet makkelijk om jezelf te schikken. Je kunt beter samenwerken dan tegenwerken, Vissen.
De retrograde Jupiter in Boogschutter laat een goede periode zien voor een studie of reis om je grenzen te verkennen of je grenzen te verleggen. Ook om van koers te veranderen wanneer je niet tevreden bent over je baan, studie of eigen onderneming. Op 14 juni 2019 is Mars driehoek jouw planeet Neptunus in Vissen en dat versterkt je aantrekkingskracht en charme, dus een geweldige dag om iets gedaan te krijgen of te vechten voor een ideaal. De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Iets komt tot voltooiing in je carrière zoals de afronding van een project, een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning. Van 21 juni tot 27 november 2019 is jouw planeet Neptunus retrograde in Vissen. Er dienen zich kansen aan vooral met of in het buitenland. Ook een goede periode om jezelf een time-out te gunnen. Vakantie dus!

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. Mars in Kreeft heeft voor de Vissen een gunstige uitwerking op het Huis van Financiën. Je krijgt medewerking om een gunstige financiële positie te verwerven. Je sociale en zakelijke netwerk is van groot belang. Deze maand kan echter een financieel belangenconflict ontstaan in de sociale kring, dus wees voorzichtig, Vissen.
Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, breekt met de Zon in Kreeft een gunstige periode aan dankzij ontwikkelingen in je carrière. Vanaf dit moment zijn er financiële betrekkingen met het buitenland of zijn er reizen, zowel zakelijk als privé. Vanaf 21 juni 2019 moet je spaarzaam zijn, want je bent dan meer geneigd om teveel geld uit te geven.

Gezondheid
In juni 2019 gaat het om regelmaat, Vissen. Je krijgt te maken met kleine kwaaltjes. Door Mars in Kreeft heb je last van pijn in je schouders, pijn in je knieën, spieren en gewrichten. Veel heeft te maken met stress, spanning en vermoeidheid. Het is raadzaam om jezelf niet te laten gaan, Vissen. Ga liever een eindje wandelen of ga naar de sportschool. Yoga brengt rust en balans. Let op je ademhaling. In de tweede helft van juni 2019 voel je je beter, fysiek, spiritueel en emotioneel.

Advies
Goede communicatie en samenwerking zijn de sleutels tot succes op het werk. Flexibiliteit en compromissen sluiten. Niet alleen in je privé-leven, maar ook op je werk. Je planeet Neptunus gaat retrograde in Vissen vanaf 21 juni 2019 in je Huis van Persoonlijkheid.
Neptunus retrograde laat zien hoe je echt bent. Je bent meer dan je reflectie.
De buitenwereld ziet een aardige Vissen, maar je bent niet altijd lief en aardig voor jezelf of voor je innerlijke kind. Eenzaamheid, zelfbedrog, overgevoeligheid en zelfmisbruik brengen je in een negatieve spiraal. Neptunus retrograde brengt dit allemaal aan het licht en laat je prachtige ziel zien. Neptunus retrograde leert je van jezelf te houden.

 

error: Content is protected !!