Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok november 2017

Algemeen
November 2017 is een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht voor de Steenbok. Een periode van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Bijna alle planeten staan aan de linkerkant in de Steenbok-horoscoop. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.
De Volle Maan van 4 november 2017 belooft daarnaast onvergetelijke, gepassioneerde en liefdevolle momenten! Nieuwe relaties brengen je in contact met je speelse innerlijke ziel en met wie je werkelijk bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! November 2017 is hiermee een sociale maand om samen met je geliefde en je vrienden leuke momenten te beleven. Een maand van spontane gezelligheid, groepsactiviteiten, uitgaan, feestjes, dansen, creativiteit, praten, vrijen en sportieve evenementen.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt voor de Steenbok in het Huis van Vriendschappen, groepsprocessen, hoop, wensen en dromen en maatschappelijke betrokkenheid. November 2017 is daardoor een hele sociale en naar buitengerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Je gaat nadenken over jouw maatschappelijke rol of inbreng binnen een vereniging of groep. Er zijn uitnodigingen of je gaat zelf een feest of evenement organiseren. Bestaande relationele problemen moeten worden opgelost. Dat kan zijn met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s.

Familie en Huis
November 2017 staat in het teken van samenzijn. Een gezellige periode om samen te zijn en betrokken te zijn. Een maand van feestjes en bijeenkomsten thuis met vrienden en familie, groepen en groepsactiviteiten. Je kinderen of kinderen uit je familie of uit je directe omgeving vragen aandacht. Deze maand ga je een beslissing nemen over een vriendschap of over een familierelatie. De Volle Maan van 4 november 2017 laat zien dat je activiteiten gaat organiseren met kinderen zoals een sportief of recreatief evenement of een kinderfeestje. Kinderen worden groot, krijgen vleugels en worden verliefd. Een oudere in de familie biedt je een luisterend oor en ondersteuning. Net als vorige maand staan de meeste planeten boven de horizon van de Steenbok-horoscoop. De focus ligt op jouw rol in de buitenwereld, carrière en jouw vaardigheden, maar dat gaat binnenkort veranderen. Geleidelijk aan wordt de aandacht naar je privéleven en familie verschoven.

Carrière
De invloed van Jupiter in Weegschaal in jouw Huis van Carrière heeft in het afgelopen jaar unieke kansen gebracht in je carrière, maar dat heeft wel een weerslag gehad op je privé-leven en sociale leven. De rode planeet Mars reist tot 9 december 2017 door jouw Huis van Carrière. Mars maakt ambitieus, gedreven en gericht om vooruitgang te boeken. Mars biedt je de mogelijkheden, dus pak ze met beide handen aan.
Deze maand kan voor de Steenbok het meeste succes worden behaald in beroepen die te maken hebben met elektronica en technologie. Venus is jouw carrière-planeet. De bijzondere invloed van Venus laat zien dat je deze maand heel creatief bent en niet bang bent om je buiten de gebaande paden te begeven. Het is echter raadzaam om bestaande projecten te voltooien en je bezig te houden met liefdadigheid en niet-winstgevende soorten projecten. Dit is bevorderlijk voor het verloop van je carrière! Een zakelijke beslissing moet echter tot volgende maand uitgesteld worden.

Financiën
Jupiter in Schorpioen heeft een gunstige invloed op de financiële zaken van Steenbok. Je krijgt financiële ondersteuning van vrienden en monetaire organisaties. Investeringen in technologie- en communicatiebedrijven zullen in november 2017 winstgevend zijn voor de Steenbok.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 laat zien dat het een goede periode is om deze maand een investering te doen in high-tech apparatuur of de aanschaf van een computer of nieuwe software. Ook zijn er deze maand plotselinge financiële meevallers. Je gaat meer verdienen en daardoor komt er ontspanning in het financiële stuk waar je eerder zo je hoofd over had gebroken.
De Maansverduistering van 7 augustus 2017 in jouw Huis van Financiën heeft geleid naar een betere financiële situatie voor de lange termijn voor de Steenbok. Financiën zijn verbeterd in de voorgaande maand, maar het is nog steeds raadzaam om eerst duidelijkheid te krijgen en grote aankopen of financiële besluiten uit te stellen. Uranus is jouw planeet van financiën. Uranus in Ram is tot begin januari 2018 nog retrograde. Vanaf de laatste week van november 2017 zijn er meer inkomsten, maar er zijn nog steeds vertragingen en storingen door de retrogradewerking van Uranus.

Gezondheid
In de afgelopen maand is jouw gezondheid verbeterd.Het is echter raadzaam om het rustig aan te doen en aandacht te besteden aan de spijsvertering en stoelgang. Een ontgiftend dieet, voldoende drinken en op tijd naar het toilet. Je hebt op dit moment baat bij spirituele therapieën, want jouw planeet Saturnus blijft tot eind december 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Saturnus wijst je op de noodzaak om oude emotionele bagage los te laten. Saturnus laat je zien hoezeer het verleden doorwerkt op je heden, jouw onbewuste drijfveren en issues. Ook in deze maand zie je dat er nog veel is op te ruimen. Daar is tijd voor nodig en daarom is het goed om zo nu en dan wat afstand te nemen.

Advies
Jouw planeet Saturnus komt volgende maand thuis in het eigen teken Steenbok.
Vanaf 20 december 2017 begint een nieuwe cyclus in je leven van bijna 30 jaar.
De jaren van doorzettingsvermogen, controle en de focus om voor jezelf en jouw dierbaren doelstellingen te bereiken. Tijdens deze transformatieve en diepgaande cyclus wordt je één met jezelf en met het leven waar je deel van uitmaakt.

 

error: Content is protected !!