Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Leeuw oktober 2019

Algemeen

De meeste planeten staan ook in oktober 2019 aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop.

De Nacht. De Nacht gaat over innerlijke verwerking, herstel, familie en huiselijke omstandigheden.

Samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken wordt steeds belangrijker.

De belangrijkste aandachtsgebieden voor Leeuw in oktober 2019 zijn gezin, familie, broers en zussen, het gezin, sociale leven, samenwerking en samenzijn, educatie en creativiteit.

Liefde en Relaties

Oktober 2019 is planetair gezien een romantische maand, maar het is wel aan jou om er het beste van te maken! Belangrijk is dat jouw aandacht uitgaat naar je geliefde. Zet je geliefde op een voetstuk, laat hem of haar zien hoe groot je liefde is. De wensen en verlangens van je geliefde boven die van jezelf stellen zal een emotionele, liefdevolle en magische ruimte creëren!

Oktober 2019 is de maand om nieuwe mensen te ontmoeten en goede relaties te smeden die belangrijk zijn voor de toekomst. Samen bereik je meer dan alleen. De single Leeuw kijkt in oktober 2019 liever eerst de kat uit de boom.

Vanaf 21 oktober 2019 betreedt de Zon het teken Schorpioen. Belangrijk is wel dat jullie elkaar ruimte geven om de liefde een kans te geven. Jouw nieuwe liefde heeft ruimte nodig, net zoveel als jij. De tweede helft van oktober 2019 belooft heel romantisch te worden.

Familie en Huis

Oktober 2019 is geen stabiele maand voor wat betreft je privé-leven, want vrede en harmonie zijn ver te zoeken. Er is sprake van oud zeer dat nooit is opgelost. Kinderen voelen ook die spanning thuis en dat is nadelig voor hun schoolprestaties. Het is aan jou om de rust in de familie terug te brengen. Een gezamenlijke reis kan de onderlinge band versterken en helpen bij het herstellen van vrede en harmonie. Tegen het einde van de maand kunnen familieproblemen worden opgelost.

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 28 oktober 2019 laat ontwikkelingen zien bij schoolgaande kinderen of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Het is mogelijk dat er een verhuizing, reparatie, verbouwing of grote schoonmaak aan de gang is.

In ieder geval blaast er een frisse wind door je huis.

Carrière

Op 8 oktober 2019 staat de Zon vierkant op Saturnus in Steenbok en dat is een gevoel van beperking en ontmoediging door bepaalde plichten en verantwoordelijkheden. Een dag van deadlines, tijdslimieten, onder druk staan of andere belangrijke taken thuis, op school of op het werk. Alles op alles zetten om je doelen te behalen. Hoe langer je iets uitstelt, hoe groter het probleem zal worden.

De Volle Maan in Ram van 13 oktober 2019 brengt inspiratie en laat zien dat een zakenreis zowel aangenaam als winstgevend kan zijn. Op reis kom je in contact met investeerders en mensen die belangstelling hebben voor je zakelijke projecten. De Volle Maan laat ook mooie resultaten zien voor onderzoek en studie. Volg bij alles je intuïtie.

Op 28 oktober 2019 is de Zon opposiet de retrograde Uranus in Stier en die uitdaging brengt onrust, onverwachte en opwindende ontmoetingen of spannende veranderingen die zich kunnen manifesteren in jezelf, via een partner of via een externe gebeurtenis.

Financiën

Oktober 2019 laat een gunstige maand zien voor het doen van investeringen door de invloed van Mars in het Huis van Financiën. Inkomsten komen vooral door jouw financiële expertise aan te bieden. Speculaties geven goede rendementen. Geld wordt uitgegeven aan liefdadigheidsactiviteiten en vrienden. Pas echter op dat je niet teveel geld uitgeeft deze maand.

Vanaf 21 oktober 2019 komt er rust in jouw financiële situatie. Vanaf die periode komt er ook ruimte voor nieuwe financiële projecten die in samenwerking met anderen gaan verlopen.

Gezondheid

Neptunus retrograde in Vissen maakt dat je behoefte hebt aan mentaal en spiritueel evenwicht.

Oktober 2019 is een goede periode om even op vakantie te gaan of voor een retraite.

Tijd nemen voor jezelf.

Door de invloed van Mars in Weegschaal moet je deze maand oppassen dat je de lat voor jezelf niet te hoog legt, maar ook dat je niet overdrijft met teveel of te weinig voeding of fysieke of mentale belasting.

Oktober 2019 laat ook een waarschuwing zien. Je hebt maar één lichaam en dat is de tempel waar je ziel in huist.

Neem regelmatig rust en ontspanning. Regelmaat is het toverwoord. Dus met regelmaat naar de sportschool of even er tussenuit. Een goed idee is om samen te gaan sporten. Denk aan je ademhaling! Een halfuurtje werken, een kwartiertje rust. Rust in je hart en hoofd biedt ruimte voor creativiteit en creatieve oplossingen.

Advies

Van 31 oktober tot 20 november 2019 gaat Mercurius retrograde in jouw Huis van Familie en Thuis. Tijd voor privéomstandigheden, innerlijke rust en stilte, plannen maken voor huis en tuin, met een studie beginnen of iets nieuws uit jezelf geboren laten worden. De aandacht gaat voor de Leeuw tijdens deze cyclus uit naar persoonlijke zaken, familie, problemen rond je huis, familie, persoonlijke verleden en geliefden.

error: Content is protected !!