Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Maagd 2017

Algemeen
Het jaar 2017 is een jaar van groei en vooruitgang. De carrière gaat de goede kant op. Dit jaar mag je hier onverwachte groei verwachten! Het verlangen om je vleugels uit slaan is groot en het buitenland oefent een grote aantrekkingskracht op je uit. Je overweegt serieuze stappen te zetten in het laatste kwartaal van dit jaar.

Liefde en Relaties
Het jaar 2017 staat in het teken van liefde en harmonie. Tussen jou en je levenspartner verloopt alles prima, maar er zijn er wat problemen. Jouw partner voelt zich wat verwaarloosd. Jouw carrière en sociale leven vraagt veel van je waardoor de liefde op de tweede plek komt. Vooral de Maagd die al langer in een relatie is, krijgt hiermee te maken. Jouw partner voelt zich aangetrokken tot iemand uit de vriendenkring die hem of haar wel de nodige aandacht geeft. De hoogste tijd om orde op zaken te stellen, Maagd, voor het te laat is. Het sluiten van compromissen is een feit dit jaar. De Zonsverduistering van 26 februari 2017 is een teken aan de wand voor een nieuwe aanpak in je huwelijk of andere relatie. Het jaar begint sterk met Mars in jouw Huis van Relaties. Mars versterkt en verstevigt tot 10 maart 2017 bestaande relaties. Eventuele problemen worden door de invloed van Mars eerder overwonnen. De retrograde Venus kan vanaf begin maart 2017 tot begin april 2017 tot emotionele problemen leiden. Je bent dan eerder geneigd om personen of situaties uit je leven te bannen die geen gezonde invloed op je hebben. Alleen serieuze relaties “overleven”, ook de nieuwe. Vanaf 21 december 2017 breekt met Saturnus in Steenbok een serieuze periode aan in bestaande relaties en nieuwe relaties. Tot eind maart 2020 leert Saturnus je de betekenis van ware liefde en vriendschap. De Verduisteringen dit jaar laten zien dat door de kracht van de liefde alle pijn en verdriet overwonnen gaat worden. Het loslaten van een situatie of relatie zal misschien nodig zijn. De totale Zonsverduistering van 21 augustus 2017 schenkt je de moed en waardigheid om dit te doen en je pad te vervolgen. Vergeef eerst jezelf. Het geschenk van vergeving verdient niet iedereen, Maagd.

Carrière
Mercurius is jouw planeet van Carrière. Het jaar begin en eindigt met Mercurius retrograde. Er kunnen dan vertragingen zijn, maar deze periode is bedoeld om na te denken over de volgende stap die je gaat maken! De carrière gaat de goede kant op. Dit jaar mag je hier onverwachte groei verwachten! Goed jaar voor studie en doorgroeimogelijkheden. In de eigen onderneming wordt je gesteund door een goed team en invloedrijke contacten. Grote groei en ontwikkeling wordt verwacht in de handel, vooral in-en export. De Maagd in de financiële wereld, sportwereld, management of technische sector krijgt goede kansen en oogst de meeste succes dit jaar. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden op je werk! Je krijgt een geweldige aanbieding om vooruit te komen. Waarschijnlijk een aanbieding uit het buitenland die je serieus overweegt. Het verlangen om je vleugels uit slaan is groot. Het buitenland oefent een grote aantrekkingskracht op je uit. Je overweegt serieuze stappen te zetten in het laatste kwartaal van dit jaar. Mars reist van eind april tot en met begin juni 2017 door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze ambitieuze periode neem je grote stappen met het oog op de toekomst. Een slimme aanpak, verantwoordelijkheid, discipline en hard werken wordt beloond. Wanneer het tegendeel het geval is, krijg je te maken met tegenwerking en vertragingen. De hoogste tijd om je schip weer vlot te trekken! In de eerste negen maanden van 2017 reist Jupiter door Weegschaal. Deze periode staat in het teken van samenwerking en het maken van afspraken voor wederzijds belang. Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door Schorpioen. Dit betekent een jaar van ongekende mogelijkheden! De kracht van Jupiter in Schorpioen geeft jou een unieke kosmische kans en doorzettingsvermogen om jouw carrière doeleinden te bereiken. De kracht van Jupiter is dus de kosmische wind in de rug dit jaar! De Maansverduistering van 7 augustus 2017 valt in jouw Huis van Werk. In de komende maanden neem je het besluit om dingen te veranderen wanneer je niet tevreden met het werk dat je doet bent. Tijdens deze periode worden projecten voltooid, is er een beloning voor je inzet, is er een nieuwe baan of komen er verbeteringen in je werkomgeving.

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus is van begin maart 2017 tot half april 2017 retrograde in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Maart 2017 wordt een maand van uitdagingen. Deze maand moeten er financiële keuzes worden gemaakt die te maken hebben met je huwelijk, zakelijk partner of vaste partner. Er moeten financiële aanpassingen worden gedaan voor de lange termijn. In de eerste negen maanden van 2017 reist Jupiter door Weegschaal, jouw Huis van Financiën. Deze periode staat in het teken van samenwerking en het maken van afspraken voor wederzijds belang. Deze samenwerking is de sleutel voor carrièregroei en daardoor meer inkomsten. Deze positieve financiële energie schenkt nieuwe financiële mogelijkheden om financiële stabiliteit en veiligheid te garanderen. Profiteer van deze energie en de mogelijkheden, want dit gebeurt maar eens in de twaalf jaar! Jupiter verlaat vanaf 10 oktober 2017 jouw Huis van Financiën. De rode strijder Mars neemt dan het stokje over van Jupiter, zodat je tot begin december 2017 kordate financiële beslissingen kan nemen die van invloed zijn op je financiële toekomst.

Familie en Huis
Het jaar begint en eindigt met Mercurius retrograde. In januari en december 2017 kunnen er problemen zijn met kinderen in je gezin of familie. Saturnus blijft nog tot eind december 2017 in jouw Huis van Familie en Huis. Vanaf eind december 2014 zijn er door de aanwezigheid van Saturnus lessen geleerd op het gebied van je huis en familie of woonsituatie. Dit jaar is de afronding van Saturnus in Boogschutter (jouw vierde Huis). Je gaat opruiming houden. Vrede sluiten met je verleden, dit is een tijd van vergeving en afsluiten. Over ongeveer 14 jaar zie je de resultaten van de beslissingen die je hebt genomen met deze leerzame periode. Tijdens dit jaar brengt Saturnus helderheid in familiezaken. Je hebt inzicht gekregen in je verleden waarom dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Door het verleden te begrijpen ben je in staat tot vergeving. Een verhuizing naar een andere locatie, een nieuw start of gewoon het bouwen van een sterker fundament voor je familie. Het is allemaal mogelijk dit jaar. Wanneer Saturnus vanaf 20 december 2017 jouw Huis van Familie en Huis verlaat voelt dat als een ware opluchting. Jupiter is jouw planeet van Huis en Familie. De invloed van Jupiter in Weegschaal zorgt ervoor dat je makkelijker dingen los kan laten om verder te gaan. Loslaten van het oude om een nieuwe start te kunnen maken.

Gezondheid
Over het algemeen is er geen klagen over je gezondheid dit jaar, Maagd. Belangrijk is dit jaar een goede en gevarieerde voeding. Door de invloed van Jupiter krijg je in het laatste kwartaal van 2017 last van maag en darmen. Minder vet, minder zout en minder zoet. Alles met mate. Gewichtstoename is mogelijk dit jaar. Het belangrijkste is dat je gelukkig bent. Als de Zon in je hart schijnt, ben je geZONd. De rest is aan jou! De Maansverduistering van 4 februari 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn is de energetische poort om oude emotionele energie en ongezonde gewoonten los te laten. De reis van Mars van half juli tot begin september, jouw planeet Mercurius retrograde in Maagd in de eerste week van september en de Zonsverduistering in Leeuw op 21 augustus 2017 maakt dit een betekenisvolle Zomer van 2017. Al deze gebeurtenissen laten de noodzaak zien om het oude los te laten. Neem alleen het goede mee en laat het negatieve los. Jupiter betreedt vanaf 11 oktober 2017 jouw Huis van Communicatie. Jupiter biedt jou in het komende jaar mentale energie. Op een open manier praten en delen. Jezelf openen en uiten. Deze energie maakt je lichter en meer optimistischer en dat heeft een positieve uitwerking op je lichamelijke conditie.

Advies
Maart 2017 wordt meest vervelende maand van 2017. Je moet dan keuzes maken over het delen van tijd, geld, intimiteit, geld of ouderschap. Relaties zijn niet alleen bepalend voor je succes dit jaar, maar carrière en geld nemen een belangrijke plaats in. Zelfopoffering in de vaste relatie ten behoeve van de liefde is een thema dit jaar. Soms doe je teveel water bij de wijn, Maagd. We moeten allemaal compromissen sluiten, maar niet ten koste van alles. Je verliest soms meer dan je wint. Je kunt niet geven wat je niet hebt. Je bent goed zoals je bent. De vier Verduisteringen in 2017 brengen verborgen zaken aan het licht om jou dit inzicht te geven. Het jaar 2017 is een jaar om te bouwen aan stabiliteit en veiligheid op financieel, fysiek en emotioneel gebied. Jupiter in Weegschaal en Saturnus in Boogschutter zijn hierbij jouw kosmische wind in de rug.

error: Content is protected !!