Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft november 2017

Algemeen
November 2017 laat voor de Kreeft een maand zien van tegenstellingen en tegenstrijdigheden.
Je verlangt naar rust en regelmaat, maar je wordt door de planetaire krachten alle denkbare kanten opgetrokken. De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Kreeft horoscoop geeft aan dat de buitenwereld steeds sterker wordt en je een keuze moet maken tussen de aandacht thuis en carrièremogelijkheden. Samenwerking en het moeten aanpassen aan anderen en situaties om je doelstellingen te bereiken is een terugkerend thema in deze periode.

Liefde en Relaties
November 2017 is een sociale, actieve en vooral spannende maand met vele aangename en romantische mogelijkheden. De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. Deze maand is er een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. Je ziet wat en wie nu echt van waarde is. De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek laat je tot over je oren verliefd worden! Pluto is jouw planeet van de liefde. Pluto is sinds september 2017 weer direct en krijgt deze maand aanzienlijke planetaire ondersteuning. Vanaf 10 oktober 2017 tot 8 november 2018 reist Jupiter door Schorpioen en daarmee door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen is er echter sprake van bezitterigheid in de liefde en over iedereen die je lief is, dus ook kinderen en vrienden. Probeer hier de balans te vinden, Kreeft.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Deze Nieuwe Maan laat bouwplannen zien, een verhuizing, verbouwing, nieuwe indeling van je huis, andere meubels of reparaties in je huis. De Nieuwe Maan van 18 november 2017 is de aanleiding tot een feestje thuis. Kinderen spelen deze maand een prominente rol. Je gaat veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook actief bezig zijn met een hobby of buitensport in de vrije natuur!
November 2017 laat je het nuttige met het aangename verenigen. Samen klussen en samen plezier maken. De innovatieve eigenschappen van Kreeft worden door de aanwezigheid van Jupiter in Schorpioen extra gestimuleerd!

Carrière
Vanaf 10 oktober 2017 betreedt Jupiter jouw Huis van Creativiteit. Dat betekent een positieve instelling tegenover je werk, maar tevens de neiging om alles groots en beter aan te pakken. Ook ben je geneigd je eigen gang te gaan. Jouw onafhankelijke en veeleisende opstelling kan tot problemen leiden. Niet iedereen is gecharmeerd van jouw onafhankelijke houding. Maar met een vriendelijk, maar dringend verzoek kom je veel verder! Dit zul je deze maand moeten beamen.
Jouw carrièreplaneet is Mars. Deze maand krijgt Mars niet makkelijk, dus het is raadzaam niet over een nacht ijs te gaan bij het accepteren van een baan of het nemen van een zakelijke beslissing. November 2017 is een gunstige maand voor de Kreeft die op zoek is naar een passende baan.

Financiën
November 2017 laat een financieel gunstige maand zien. Dat komt door meer omzet in je onderneming, een promotie, het maken van overuren of een baan met betere arbeidsvoorwaarden. Maar wat dacht je van je eigen vindingrijkheid?
Vanaf 23 november 2017 komt er meer geld binnen door de invloed van de Zon in Boogschutter. Boogschutter is verbonden met de grote weldoener Jupiter. Er komt dan door een toename van werk meer financiële ruimte om leuke dingen te doen. Pas echter op dat je geen geld over de balk gooit. November 2017 is astrologisch gezien geen goede maand om een investering te doen. Geld is niet alles, Kreeft. Geluk en goede gezondheid zijn niet te koop.

Gezondheid
Vanaf 10 oktober 2017 betreedt de Grote Weldoener Jupiter jouw Huis van Zelfexpressie en Creativiteit. Dat betekent een goede gezondheid en een positieve instelling op je werk. Als je gelukkig bent op je werk of met je leven, ben je ook tegen psychische problemen opgewassen. Let echter wel op je voeding, want je denkt dat het allemaal wel kan. Wanneer er iets mis gaat met je gezondheid, dan is het door invloed van de Grote Jupiter ook goed mis. Blijf niet met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter, Kreeft. Let goed op je voeding. Ook je ademhaling, stoelgang en vooral je bovenlichaam. Een arm- nek en schoudermassage is zo belangrijk, want hier zet de stress zich vast.

Advies
De planetaire kracht is verschoven in de horoscoop van de Kreeft. Van het oosten naar het westen, dus van het “IK” naar de “ANDER”. Zonder de medewerking van anderen bereik je niet veel. Samenwerking en jouw sociale vaardigheden zijn in de komende maanden de sleutel naar succes. Je hebt dus de medewerking en goede wil van anderen nodig.
Vergeet niet dat de juiste voorzet het mooiste doelpunt laat zien.

 

error: Content is protected !!