Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd april 2017

Algemeen
April 2017 is een aangename maand voor jouw carrière, geldzaken en relaties, Maagd.
Goede sociale contacten op het werk. Netwerken en zakelijke contacten spelen deze maand een grote rol. Je moet het hebben van contacten om vooruitgang te boeken in je carrière.
Jouw planeet Mercurius gaat deze maand retrograde. Maar dat hoeft geen belemmering te zijn voor de Maagd! De retrograde Mercurius ruimt juist op om de weg vrij te maken naar succes.

Liefde en Relaties
April 2017 begint verwarrend voor de liefde. De retrograde Venus kan in het eerste weekend van april 2017 tot emotionele problemen leiden. Je hebt geen idee wat er aan de hand is. Al gauw komt er duidelijkheid. Het tweede weekend van april 2017 is geweldig om samen met vrienden iets leuks te doen. Laat je verrassen met verrassend nieuws! April 2017 wordt alleen maar romantischer naarmate de maand vordert. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 geeft aan dat in het buitenland een nieuwe liefde op je wacht. Maar het kan ook zijn op school of tijdens een lezing! Neptunus is jouw planeet van Relaties. Door de invloed van Neptunus zijn er romantische mogelijkheden, maar je moet er heel wat voor over hebben. Het is door de aard van Neptunus niet duidelijk of iets van blijvende aard is. De Maan is verbonden met de vriendschappen en groepsprocessen van de Maagd. De periode tot aan de Volle Maan van 11 april 2017 en vanaf de Nieuwe Maan van 26 april 2017 is de beste periode om iets te organiseren of nieuwe verbintenissen te sluiten.

Familie en Huis
Jupiter is de planetaire heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Ook in april 2017 zijn financiële vertragingen die te maken hebben met de aankoop van een huis of een hypothecaire lening komt niet rond. Door Jupiter retrograde moet je tot begin juni 2017 veel geduld hebt met processen thuis. Saturnus in Boogschutter is retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. De bezem erdoor. Vrede sluiten met je verleden, dit is een tijd van vergeving en afsluiting. Over ongeveer 14 jaar zie je de resultaten van de beslissingen die je hebt genomen met deze leerzame periode. De retrograde Saturnus brengt tot eind augustus 2017 inzicht waarom dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Door het verleden te begrijpen ben je in staat tot vergeving.

Carrière
April 2017 ziet er veelbelovend uit voor je carrière, Maagd. Het begin van april 2017 kan echter wat verwarring geven op de werkvloer. Er is sprake van een woordenwisseling die meer om het lijf heeft dan je in de eerste instantie zou denken. Het is beter om jezelf hier niet mee te bemoeien, want er is meer aan de hand. In de eerste week van april 2017 komt duidelijkheid! April 2017 bevestigt maar weer eens hoe belangrijk het is om een breed netwerk te hebben. Hoe breder hoe beter. Deze maand kom je in de gelegenheid om je netwerk te verbreden! De tweede helft van april 2017 brengt nog meer ontwikkelingen. Mars reist vanaf 22 april 2017 tot begin juni 2017 door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze ambitieuze periode neem je grote stappen met het oog op de toekomst. Een slimme aanpak, verantwoordelijkheid, discipline en hard werken wordt beloond. Door de invloed van Mars weet je een zakelijk probleem handig te omzeilen! De Nieuwe Maan van 26 april 2017 laat voor eind april en mei 2017 positieve veranderingen zien voor je studie, de spirituele praktijk, religie en liefdadigheidswerk. Ook goede periode voor een zakenreis.

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus is nog tot 14 april 2017 retrograde. Dat betekent dat ook in deze maand financiële keuzes op de lange termijn worden gemaakt die te maken hebben met je huwelijk, zakelijk partner of vaste partner. Gelukkig kun je ook deze maand rekenen op de kosmische ondersteuning van Jupiter in jouw Huis van Financiën. Er zijn dus geen grote financiële problemen deze maand voor de Maagd. Vanaf 15 april 2017 komt er schot in de financiële zaken en onderhandelingen wanneer Venus niet meer retrograde is. De Volle Maan van 21 april 2017 valt in jouw Huis van Financiën. In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan, uitkering of tegemoetkoming. Het is echter raadzaam om deze maand zuinig aan te doen en door de retrograde Mercurius geen grote aankopen te doen. Er kan sprake zijn van een financieel geschil met je partner en de belastingdienst. Aan het eind van april 2017 wordt een oplossing gevonden.

Gezondheid
April 2017 is een geweldige maand om aandacht te besteden aan je gezondheid. Je gezondheid is goed deze maand, maar dat wil niet zeggen dat je achterover mag gaan leunen!
Een verantwoord dieet en ontgifting van je lichaam helpt je om gezond te blijven. Vooral de tweede helft van april 2017 is geschikt om met een dieet te beginnen. Een dieet met veel vers fruit en groenten. Leef jezelf uit met smoothies! Blijf in beweging. Ga zwemmen, lopen, dansen, rennen, fietsen, het maakt niet uit als je maar beweegt! Heerlijk in de frisse buitenlucht! Vergeet niet tussendoor je rustmomentjes te pakken!

Advies
Het is raadzaam om deze maand in beweging te blijven, Maagd. Bewegen is goed voor je lichaam, ziel en geest. Het geeft je afleiding en vermindert stress. Minder stress betekent ook meer productiviteit op je werk en meer liefde om te geven. Dus een win-win situatie!
Vooral aan het begin van de maand is het beter om jezelf niet te bemoeien of kritiek leveren bij zaken waarvan je niet precies weet wat er aan de hand is. Verder hoef je je alleen maar te verheugen op goed nieuws, reizen, avontuur, nieuwe ervaringen en nieuwe vrienden!

error: Content is protected !!