Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan in deze tijd van het jaar aan de bovenkant van de Waterman-horoscoop. Oktober 2022 staat in het teken van carrière, sociale activiteiten, liefde, relaties, studie en reizen. Financiën en familie staan onder druk.
Hou er voorlopig rekening mee dat je anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen.

Liefde en Relaties
De retrograde Mars in Tweelingen valt voor Waterman in het 5e Huis van Creativiteit, Zelfexpressie, Kinderen, Liefde en Romantiek. Deze Mars retrograde kan van 30 oktober tot 11 januari 2023 een periode van stress zijn. Tijdens Mars retrograde wordt jouw creatieve stroom onderbroken.
Waterman is dan geneigd om overhaaste beslissingen te nemen waar ze later spijt van zullen krijgen. Het kan zijn dat je op het gebied van de liefde te maken krijgt met drama of een teleurstelling of dat je onbegrepen of opgejaagd voelt in je creatieve expressie. Opgroeiende kinderen of de kinderen van anderen, veeleisende mensen of emotionele vrienden, zwangerschap en alles wat daarmee verband houdt kan een bron van zorg zijn. Wees objectief en laat je partner vrijer in haar of zijn keuzes. Geduld, tact en diplomatie zijn nu belangrijk. Luister naar elkaar, want ook jij kan het wel eens mis hebben.
Wees openhartig, maar vertel niet alles. Niet iedereen in je omgeving heeft het goed met je voor.

Familie en Huis
Het laatste vierkant tussen de nu retrograde Saturnus in Waterman en Uranus in Stier in de eerste helft van oktober 2022 heeft financiële invloed op je huis, familie en gezinsleven. Financiële of materie kwesties uit 2021 krijgen een vervolg, want uitgestelde leveringen of renovaties kunnen nu wel doorgang vinden. Hou rekening met stemmingswisselingen thuis. Belangrijk is dat je de reden van die stemmingswisselingen op een subtiele manier weet te achterhalen en op te lossen!
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.
In de tweede helft van oktober 2022 kan er een verrassing zijn, waardoor je bepaalde aspecten in je privé-leven moet heroverwegen. Nu heb je de kans om dat te doen, want straks kom je voor een voldongen feit te staan. Materiële kwesties kunnen met tact en diplomatie tegen het einde van de herfst van 2022 worden opgelost.

Carrière
Oktober 2022 is de meest dynamische tijd voor de carrière van Waterman. Op je werk gebeurt er vele dingen tegelijkertijd. Er wordt veel van je verwacht, dus wees flexibel. Actie vraagt om reactie, dus er moeten ook oplossingen worden gevonden. Oktober 2022 is ook een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte studie, bedrijfstraining, zakenreizen en het buitenland.
Door de invloed van jouw planeet Mars in Tweelingen kun je een veelbelovend aanbod krijgen om een ​​nieuwe creatieve onderneming op te starten waarbij je de kans krijgt om te laten zien wat je waard bent. Een goede reclamestrategie is raadzaam, denk daarbij aan televisie of social media of andere vormen van publiciteit.
Schorpioen symboliseert het Huis van Carrière voor Waterman. De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen (Huis van Carrière) van 25 oktober 2022 is de kosmische poort naar zakelijk succes en laat grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf. De Zonsverduistering laat een halfjaarlijkse periode zien waarin nieuwe verbintenissen worden gesloten of verbroken, zowel privé als zakelijk. Wanneer je echter het tegengestelde ervaart, is de tijd gekomen om aanpassingen te doen. In deze periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid zijn creatieve oplossingen en netwerken is het sleutelwoord om succes te behalen.

Financiën
Door het laatste vierkant tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier in oktober 2022 kan Waterman voor onverwachte en hoge uitgaven komen te staan die verband houden met het huis of gezin. De retrograde Jupiter keert vanaf 29 oktober 2022 nog even terug in Vissen (Huis van Financiën) voor wat financiële verlichting of met een manier om geld te genereren.
De Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 kan je carrière of je manier om geld te verdienen beïnvloeden waardoor je in de laatste maanden van het jaar 2022 plannen moet bijstellen om vooruitgang te boeken. Pas op met financiën, het risico op misleiding of fraude blijft met de retrograde Neptunus in het Huis van Financiën waarschijnlijk. In de eerste tien dagen van oktober 2022 zijn er door de inbreng van derden onverwachte, maar gunstige financiële situaties, waardoor aan het eind van oktober 2022 de mogelijkheid bestaat om een investering te doen.
Door de aanwezigheid van de retrograde Neptunus in Vissen moet je wel voorzichtig blijven met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen.

Gezondheid
Door de invloed van de retrograde Saturnus in Waterman kunnen in de eerste helft van oktober 2022 oude lichamelijke kwalen de kop opsteken. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand, niet alleen emotionele stress, maar ook lichamelijke ongemakken.
Een goede uitlaatklep is onmisbaar. Ga sporten, ga naar buiten of neem een ontspannende massage. Doe het rustig aan, Waterman.
Pluto is sinds 2008 in Steenbok en dat is voor Waterman het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Pluto is bijna aan het eind van Steenbok, dus je bent nu bezig om grote stappen te nemen om oude bagage op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie. Vanaf januari 2024 reist Pluto door Waterman. Pluto in Waterman zal dan een enorme impact hebben op het fysieke lichaam. Een ware transformatie van jezelf en het einde van een lange cyclus van zelftransformatie en zelfverbetering.

Advies
Timing is alles, dus wacht het juiste moment af. Als iets echt goed voor je voelt, is dat ook zo.
Jupiter retrograde is vanaf 29 oktober 2022 terug in Vissen en dat kan tot 20 december 2022 de oorzaak zijn uitdagingen op het werk. Blijf niet afwachten, juist nu samenwerken en deelnemen aan verschillende activiteiten. Als je voor jezelf werkt, is raadzaam om vergaderingen en onderhandelingen aan het begin van de maand in te plannen. Zet in op diplomatie en niet te haastig handelen. Hou de concurrentie nauwlettend in de gaten!
Jouw planeet Mars gaat vanaf 30 oktober 2022 retrograde in Tweelingen. Tot 11 januari 2023 kan dat een periode van stress zijn waarin Waterman geneigd is overhaaste beslissingen te nemen waar ze later spijt van zullen krijgen. Vanaf 2024 gaat alles beter met Jupiter en Uranus in Tweelingen.

error: Content is protected !!