Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Maart 2018 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Kreeft horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op jouw wereldse doelen ben gericht.
Deze maand vindt er een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke sector van de Kreeft horoscoop. Er breekt een periode aan van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen.
Hou er wel rekening mee dat je nog steeds anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen. Ook al wil je alles op eigen houtje doen, je kunt in deze periode niet om de ander heen.
Maart 2018 is een gunstige maand voor financiën, carrière en gezondheid.
Relaties en liefde is een heel ander verhaal.

Liefde en Relaties
De intense Zonsverduistering in Waterman van 15 februari 2018 heeft geleid of gaat leiden tot het verbreken van het contact met mensen met een negatieve uitwerking. Vele Kreeften hebben inmiddels een dikke streep gezet onder wat is geweest. Van 17 maart 2018 tot half mei 2018 leidt de invloed van de rode strijder Mars in het Huis van Relaties tot spanningen in de relatie of in andere vormen van samenwerking. Kreeft heeft dan meer moeite met het sluiten van compromissen. Je moet echt alle zeilen bijzetten om je relatie in goede banen te leiden.
De single Kreeft heeft het deze maand te druk met de carrière om zich bezig te houden met liefde en romantiek. Vanaf 21 maart 2018 komt er meer ruimte voor de liefde.
Ook al is deze maand de weg van de liefde bezaaid met hobbels en bobbels, het laat je inzien hoe de relatie met jezelf en met elkaar is.

Familie en Huis
De Volle Maan van 2 maart 2018 is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode.
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 in het Huis van Reizen laat een reis zien of er komen mensen uit het buitenland jullie bezoeken.
In de huiselijke sfeer kunnen er in de tweede helft van maart 2018 wat uitdagingen zijn die een directe aanpak vereisen.
Wacht er niet mee, want er is niets zo belangrijk als rust en vrede op het thuisfront. Je carrière kan echt wel even wachten, Kreeft. Wanneer thuis de rust is wedergekeerd, kun jij al je aandacht geven aan je carrière. Neem een weekje vrij en neem de tijd voor je gezin om samen iets leuks te doen.

Carrière
In de komende periode blijft het Huis van Carrière druk bezocht. De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in het Huis van Reizen. Bedrijfstraining en reizen voor je werk en contacten met het buitenland of buitenlanders zijn deze maand terugkerende thema’s.|
Mars is jouw planeet van Carrière. De rode Strijder Mars reist nog tot 17 maart 2018 door jouw Huis van Werk. Een productieve periode van hard werken, maar niet echt een goede periode om samen te werken, want je gaat bij voorkeur voor jezelf. Door in de invloed van Mars heb je het superdruk en misschien werk je langer dan normaal om je doelen te bereiken. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Carrière van 23 maart 2018 tot 14 april 2018 laat een ongeduldige periode zien om veranderingen door te voeren. Probeer niet impulsief te zijn. Met geduld worden de beste resultaten geboekt. Vanaf 21 maart 2018 laat de invloed van de rode Strijder Mars in Ram heel wat uitdagingen, maar vooral een snelle vooruitgang zien in de carrière voor de Kreeft.

Financiën
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. Door deze invloed ben je ook in maart 2018 bezig met het maken van schoon schip zoals de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties.
Deze Zonsverduistering brengt wellicht geheime of onrealistische financiële zaken aan het licht waardoor er ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zijn. De Zon symboliseert jouw financiën en daarom is de uitwerking van de Zonsverduistering extra intens. De Zon in Vissen staat in de eerste drie weken van maart 2018 gunstig! Ook vanaf 21 maart 2018 mag je rekenen op financiële winst vanuit je onderneming of loonsverhoging, persoonlijke verdiensten, maar ook financiële ondersteuning vanuit de familie of sociale netwerk. Een bedrijfsgerichte studie of een reis is een goede investering voor je carrière. De financiële ontwikkelingen verlopen in een hoog tempo, maar zijn instabiel. Hou rekening met plotselinge en onverwachte financiële ontwikkelingen, maar ook onverwachte korte termijn uitgaven. Vanaf 24 maart 2018 komt er duidelijkheid in lopende financiële projecten waardoor je in staat zult zijn om financiële plannen uit te voeren. Speculatieve beleggingen met berekende risico’s kunnen aan het eind van de maand goede resultaten opleveren.

Gezondheid
Jouw gezondheid is met de stralende Zon in Vissen goed, maar de laatste week van de maand vraagt toch wel wat aandacht. De retrograde Mercurius in Ram en de Zon in Ram speelt je dan parten. Jouw carrière is zo hectisch, zo veeleisend en tijdrovend en dat betekent stress en vermoeidheid. Een ontspannende massage, een powernap tussendoor zijn noodzakelijk om jouw energie op peil te houden. Richt je op wat werkelijk belangrijk is. Focus op wat essentieel is. Zoek afleiding en ontspanning wanneer een donkere wolk verschijnt. Laat alcohol en koffie zoveel mogelijk achterwege. Ga regelmatig sporten. Wandelen, zwemmen, fietsen, alles is goed. Alles met regelmaat, dus ook op tijd naar bed, Kreeft.

Advies
Door de invloed van Uranus in Ram in jouw Huis van Carrière vinden er grote veranderingen plaats in jouw carrière. Deze veranderingen worden van harte ondersteund door jouw familie. Daarom is het zo belangrijk dat je voldoende tijd voor hen vrijmaakt, maar ook om te ontspannen in jouw veilige thuishaven. Een goede planning is onmisbaar.
De Maan heeft voor de Kreeft een grote invloed op het uiterlijk en energieniveau.
De Maan is van 18 tot 30 maart 2018 in haar Wassende fase. Tijdens deze periode voel je fysiek sterker, gezonder, enthousiaster en optimistischer.
De beste tijd om dingen in je carrière in gang te zetten en belangrijke dingen te plannen.

error: Content is protected !!