Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Kreeft november 2019

Algemeen

Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar de bovenkant van de Kreeft horoscoop. Samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken worden steeds belangrijker.

November 2019 staat in het teken van werk, gezondheid, relaties, sociale leven, financiën.

Je familie, emotionele leven en privé-aangelegenheden vragen om je aandacht.

In november 2019 worden dingen duidelijk voor je, Kreeft.

Liefde en Relaties

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. In je sociale kring komt er iets tot voltooiing en dat wordt gevierd of betreurd.

Heb vertrouwen. Vertrouw op je innerlijke gevoel voordat je een beslissing neemt.

Door de invloed van Saturnus en Pluto in jouw Huis van Relaties is de focus gericht op de één op één relatie. Door deze invloed kan een nieuwe liefde of nieuw partnerschap een uitdaging zijn. Relatieproblemen zijn echter bedoeld om de relatie te verbeteren, te versterken en duurzamer te maken of anderzijds te verbreken.

Op 24 november 2019 staat Mars tegenover Uranus. Onverwerkte dingen uit verleden kunnen onder deze transit tot woede, wraak, opstandigheid en het vrijvechten van verantwoordelijkheden en verplichtingen leiden. Denk wel eerst goed na voordat je tot actie overgaat!

Familie en Huis

November 2019 is een familiemaand voor de Kreeft. Meer tijd met je gezin en familie doorbrengen geeft je emotionele veiligheid. Wanneer er thuis rust en stabiliteit is, gaat alles vanzelf beter en dat is jou alles waard. Je wil er alles aan doen om het thuis zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken en dat wordt door jouw gezin en familie gewaardeerd.

Tot 19 november 2019 “marcheert” Mars nog door Weegschaal, dus door jouw Huis van Familie en Thuis. Deze periode wijst op dynamische huiselijke activiteiten. Een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen of renoveren van een huis.

Van 27 november, 2019 is Neptunus weer direct in Vissen en dat laat een mooie reis met je gezin of familie zien!

Carrière

Carrièregroei kan in november 2019 alleen worden bereikt door toewijding en vastberadenheid. Er wordt van alle kanten aan je getrokken, dus je moet zorgen voor de balans in je privé-leven en carrière. November 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen en studie vooral in het buitenland. Studie in het buitenland biedt Kreeft ongekende mogelijkheden. De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Kreeft is dit een geweldig moment om samen te werken en je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, aangenamer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de boventoon gaan voeren. Een geweldig moment om een conflict met een collega op te lossen of met een nieuw project van start te gaan. Een methodische en creatieve aanpak is de beste manier om veranderingen door te voeren.

Let echter wel op de details voordat je die zakelijke deal sluit aan het eind van november 2019!

Financiën

November 2019 is een gunstige financiële maand voor de Kreeft, want jij weet als geen ander handig gebruik te maken van jouw creativiteit en originele methoden om geld te creëren.

Het geld komt niet vanzelf jouw kant op, dat is geheel jouw eigen verdienste.

Vanaf 23 november 2019 komt er meer geld binnen door de invloed van de Zon in Boogschutter. Boogschutter is verbonden met de Grote Weldoener Jupiter. Jupiter reist nog door jouw Huis van Werk! Er komt dan door een toename van werk meer financiële ruimte om leuke dingen te doen. Pas echter op dat je geen geld over de balk gooit. Geld is niet alles, Kreeft. Geluk en goede gezondheid zijn niet te koop. Ook hier moet je de gezonde balans zien te vinden.

Gezondheid

November 2019 is een gunstige maand voor je gezondheid, Kreeft.

De Nieuwe Maan van 26 september 2019 is een goed uitgangspunt voor een therapie, een nieuw dieet of een gezondheidsprogramma. In ieder geval een goed moment om een medische check-up te laten doen. Voorkomen is beter dan genezen. Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet, yoga, meditatie, ontspanning en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven.

Advies

Iedere relatie krijgt te maken met uitdagingen, zowel privé als zakelijk. In deze periode heb je te maken met uitdagingen, maar ook dit is onderdeel van het leven. Uitdagingen zijn leermomenten, ook al zijn deze niet aangenaam. Een onverwachte ontmoeting aan het begin van november 2019 brengt nieuw perspectief en inzicht. Het is iets wat je nodig hebt, dus sluit er je ogen niet voor.

error: Content is protected !!