Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw januari 2018

Algemeen
Bijna alle planeten staan aan de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De westelijke sector betekent: “de ander”. De oostelijke sector betekent het “IK”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander.
Dat betekent dat samenwerking de sleutel tot succes is.
De Maansverduistering van 31 januari 2018 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
Iedere Leeuw wordt sterk beïnvloed door deze kracht. Deze Maansverduistering is de energetische poort naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld. Een herdefiniëring van jezelf.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 18 december 2017 viel in jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. Deze Nieuwe Maan heeft jouw creatieve en liefdevolle hart geopend en de weg vrijgemaakt voor de liefde. Saturnus is vertrokken uit jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie en je merkt dat er weer beweging komt in jouw liefdesleven! Vele Leeuwen krijg te maken met het thema zwangerschap en kinderen. Romantiek, samen zijn, samen delen.
De rode strijder Mars reist vanaf 27 januari 2018 door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Mars staat garant voor gezellige uurtjes en spannende ontmoetingen. In de vaste relatie voelt alles nieuw alsof jullie elkaar opnieuw hebben leren kennen. De invloed van Mars is echter strijdvaardig en competitief. Je bent bereid te vechten voor de liefde en je wil liefhebben koste wat kost.
Vertrouw op je intuïtie en luister naar je grote liefdevolle hart. De antwoorden komen dan vanzelf.

Familie en Huis
Schorpioen is Heer van jouw Huis van Familie en Huis. De transit van de Grote Jupiter in Schorpioen door jouw Huis van Familie en Huis is de aanleiding tot een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van je huis, een stukje land kopen, je woning uitbreiden of opknappen. De weldadige invloed van Jupiter leidt ook tot een betere huiselijke sfeer en is de kans groter dat problemen in de familie worden opgelost. De rode strijder Mars begeleidt Jupiter tot eind januari 2018 door jouw Huis van Familie en Huis, dus januari 2018 is de beste tijd om je huis op te knappen of een activiteit te plannen met je familie. Mars in Boogschutter kan echter wel vanaf 27 januari 2018 leiden tot een opstandige sfeer thuis. Ook hier zijn geduld, jouw sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen de sleutels om de rust te bewaren of dingen thuis voor elkaar te krijgen. Tel altijd eerst tot tien! In de laatste week van januari 2018 mag je rekenen op de weldadige invloed van Jupiter bij de studie, een reis of het oplossen van juridische geschillen in de familie.

Carrière
Januari 2018 begint goed. Je hebt plezier in je werk en wanneer je ergens plezier in hebt gaat alles vanzelf en krijg je het meeste werk gedaan. Neem niet alles voor zoete koek aan, want als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk het geval. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Leeuw een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat een productieve periode zien waarin samenwerking de hoofdtoon voert. Je bent druk bezig om al het werk gedaan te krijgen, maar het is ook een periode om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Door de invloed van Saturnus en Pluto in Steenbok komt veel werk naar je toe. De werkdruk kan soms overweldigend voor je zijn. Vanaf 21 januari 2018 vindt er een planetaire verschuiving plaats van de onderste helft naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop. Dat betekent dat de carrière en maatschappelijke doelen steeds belangrijker gaat worden. Tijd om wakker te worden uit je winterslaap om je innerlijke dromen en visioenen te manifesteren!

Financiën
Het jaar is goed begonnen!
Vele Leeuwen zijn getrakteerd op een loonsverhoging of bonus.
Mercurius is niet meer retrograde, dus in januari 2018 kun je met een gerust hart een risicovolle investering doen of een vorm van financiering aangaan.
Januari 2018 is dus financieel gezien een gunstige maand waarin winst te behalen valt.

Gezondheid
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Onthechting en Loslaten. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen. Tijd voor rust en ontspanning en het inhalen van slaap. Tijd ook om ongezonde gewoonten en personen te laten voor wat ze zijn. Ook een goede periode voor een vorm van therapie of eventuele medische onderzoeken.
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat zien dat het oplossen van problemen aan het thuisfront noodzakelijk is voor je emotionele welzijn. Wees lief voor jezelf, Leeuw. De Nieuwe Maan laat zien dat je een dieet gaat volgen of met een sportprogramma van start gaat. In ieder geval een goed moment om de bloeddruk te laten meten. Goede voeding en op tijd naar bed!
De verleiding is groot, maar alles met mate, dan doe je het goed. Niet teveel tegelijk, en dat geldt voor alles wat je doet.

Advies
De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Leeuw horoscoop.
Jouw sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn nu belangrijker.
Je moet even een stapje terug doen. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische stroom.
Ga niet in de verdediging wanneer je je onzeker voelt, maar praat openhartig over wat er in je omgaat.Loop jezelf niet voorbij, Leeuw. Laat je creatieve energieën los op een leeg canvas, maar ook in de keuken! Aan het eind van de maand kun je tevreden terugkijken op het resultaat.
Misschien tijd voor een welverdiende vakantie?

 

error: Content is protected !!