Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Waterman maart 2019

Algemeen
De meeste planeten zijn gesitueerd aan de linkerkant van de Waterman horoscoop.
Dit is de periode van onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht, maar er vindt wel een duidelijke planetaire verschuiving van de bovenzijde naar de onderzijde van de Waterman-horoscoop. Een verschuiving van de bovenwereld naar de onderwereld. Van de Dag naar de Nacht. De focus komt meer te liggen op innerlijke kracht, huis, familie en het opbouwen van stabiliteit voor je carrière.

Liefde en Relaties
De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 viel in jouw Huis van Relaties. Deze kosmische gebeurtenis is in de eerste helft van 2019 van grote invloed op relaties. Ook in maart 2019 zijn er ingrijpende emotionele veranderingen in de relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Situaties kunnen leiden tot een breuk of juridische verwikkelingen, maar ook een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging.
Van 5 tot 28 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen. Mercurius heerst over jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. De hele maand maart ben je vooral bezig om met een relatie en met jezelf in het reine te komen en ben je meer realistisch als het gaat om gevoelens en liefde en relaties. Een periode van evalueren. Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Wat zijn mijn gevoelens voor hem of voor haar?
Vanaf 21 maart 2019, met de Lente Equinox, komt er duidelijkheid. Er volgt een periode van hoop, vertrouwen en verdieping. In de laatste week van maart 2019 ben je bereid je hart te geven of een nieuwe stap te zetten in een relatie, privé of zakelijk. De single Waterman vindt de liefde op het werk, tijdens een vergadering, zakenreis of financiële instelling.

Familie en Huis
De hele maand maart reist Mars door Stier. Stier symboliseert jouw Huis van Familie en Huis.
Door Uranus en Mars in Stier heerst er thuis een dynamische sfeer, er is iets wat onrust, onenigheid of verandering veroorzaakt waardoor de rust en stabiliteit wordt verstoord. Er kan sprake zijn van ruzie, een verhuizing of renovatie, het kopen of verkopen van een huis of onroerend goed.
In ieder geval een onrustige periode van werkzaamheden op en om het huis. Kinderen kunnen veel aandacht vragen tijdens die periode. Venus in Waterman is deze maand de vredestichter. Vanaf 21 maart 2019, de Lente Equinox, komt er een periode van rust en stabiliteit in je privéleven.

Carrière
Waterman bevindt zich momenteel in een periode van opbouw, voorbereiding en evaluatie voor later succes dit jaar. Maart 2019 is een gunstige periode voor een zakenreis en studie.
Het is belangrijk om je verwachtingen bij studie bij te stellen, want je moet deze maand harder werken om je doelen te behalen. Mercurius retrograde in Vissen laat je evalueren en nadenken over de koers die je vaart of gaat varen. Ben je op de juiste weg? Wil je deze koers aanhouden?
Wees eerlijk naar jezelf en luister naar je hart. De weg van het hart leidt je naar het juiste carrièrepad! In de laatste week van maart 2019 is er goed nieuws.

Financiën
Maart 2019 is een gunstige financiële maand.
De Volle Maan van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën.
Er zijn ontwikkelingen in de financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van deze Nieuwe Maan zijn er in maart 2019 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming om je financiële administratie op orde te krijgen.
Met een sterke planetaire bezetting in jouw Huis van Financiën krijg je deze maand medewerking van anderen zoals vrienden en sociale contacten om die gunstige financiële positie te verwerven.

Gezondheid
De invloed van Pluto en Saturnus in Steenbok in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn maakt je tot maart 2020 bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus laat de noodzaak zien om oud pijn en karma op te ruimen om je eigen weg te volgen in dit leven.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Dat is van 7 maart tot 20 maart 2019.
Zorg zelf wel voor een gevarieerd dieet, beweging, voldoende rust en ontspanning tussendoor. Een goede gezondheid heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand.

Advies
De eerste helft van maart 2019 is gunstig voor het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen.
Maart 2019 is een gunstige maand voor de aankoop of verkoop van onroerend goed.
Er is een situatie die niet helemaal klopt zoals je in eerste instantie had gedacht.
Het is daarom goed om de tijd te nemen om alles te laten bezinken en tot jezelf te komen.
Vanaf 21 maart 2019 zie je alles veel duidelijker, Waterman.

 

error: Content is protected !!