Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Boogschutter augustus 2019

Algemeen

Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Boogschutter-horoscoop ligt de focus inmiddels op buitenwereld en carrière. Dit is de tijd van het jaar dat Boogschutter op de carrière en op wereldse doelen is gericht. Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Boogschutter. Het komende halfjaar staat in het teken van onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht.

De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kan bereiken.

De belangrijkste aandachtsgebieden in augustus 2019 zijn carrière, privéleven, reizen, studie, onderwijs, spiritualiteit en financiën.

Liefde en Relaties

Jupiter is de planeet die met Boogschutter verbonden is. De retrograde Jupiter in Boogschutter vanaf 10 april 2019 deed Boogschutter verlangen naar liefde, ondersteuning en genegenheid, samenzijn en samen delen, maar was ook een periode van overpeinzing en voorbereiding. Jupiter gaat vanaf 11 augustus 2019 weer direct en dat betekent dat Boogschutter gereed is voor een nieuwe stap, zoals het doen aan een aanzoek, een verloving of grote stap in je relatie of gewoon heerlijk verliefd worden. Niet meer nadenken, maar er voor gaan!

Het is een ware ontdekkingstocht naar elkaar en in elkaar. Maak in de vaste relatie wel voldoende tijd voor elkaar, want in deze tijd wordt je aandacht opgeëist door je carrière. In de laatste week van augustus 2019 vindt er een verzoening plaats. De single Boogschutter vindt een nieuwe liefde op reis of spirituele bijeenkomsten of plek van gebed of meditatie.

Familie en Huis

De Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 laat een buitenlandse reis zien om studerende kinderen op te zoeken. Het is mogelijk dat je kinderen naar een andere school gaan en dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode. Ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. De Volle Maan in Waterman van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Er kan sprake zijn van een reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken.

Het vinden van de balans tussen privéleven en je carrière kan in augustus 2019 een uitdaging zijn. Vissen symboliseert jouw privé-leven en verleden. Door de retrograde Neptunus in Vissen ga je op zoek naar je verleden en je familiegeschiedenis. Neptunus retrograde in Vissen is ook een dure periode, want tijdens deze periode vraagt je huis om onderhoud of is er een renovatie, nieuw interieur of plannen voor een verhuizing.

Carrière

De Nieuwe Maan 1 augustus 2019 in het Huis van Reizen is een verwijzing naar een hogere studie, studie in het buitenland, nieuwe spirituele interesse, een nieuw boek dat je gaat lezen, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland. De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je al een tijdje geleden mee bezig bent, krijgt deze maand vleugels. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie, erkenning of nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen.

Financiën

De begrenzer Saturnus vergezelt de transformatieplaneet Pluto in Steenbok voor lange periode op zijn reis door jouw Huis van Financiën. Saturnus en Pluto leren je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Het is aan jou om de juiste financiële beslissingen te nemen, zoals een spaarplan, een bedrijf te beginnen of een financieel plan op lange termijn. Er komen deze maand veranderingen in de financiële situatie van de Boogschutter. In deze periode zijn er inkomsten vanuit het buitenland. Een verstandig financieel beheer is en blijft echter raadzaam.

Geld wordt uitgeven aan het gezin en huis, studie, school en liefdadigheid.

Gezondheid

De zevenjarige reis van Uranus door Stier verandert je houding ten aanzien van je werk en dagelijks leven. Vanaf 12 augustus 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier in jouw Huis van Gezondheid. Tijdens die periode ga je veranderingen aanbrengen in je werkpatronen en verplichtingen, want als je dat niet doet, kun je ziek worden als gevolg van stress. Wat zijn stressfactoren voor jou en wat kun je doen om deze te verminderen of nog beter te vermijden? Wat kun je veranderen in je dagelijkse routine om jezelf beter te voelen?

Wat maakt jou gelukkig en houdt jou gezond?

Advies

Augustus 2019 is een gunstige maand om te gaan reizen. 

Maak in de vaste relatie wel voldoende tijd voor elkaar, want in deze tijd wordt je aandacht opgeëist door je carrière. Vanaf 12 augustus 2019 tot begin januari 2020 is Uranus in Stier retrograde. Tijdens deze periode verandert je houding ten aanzien van werk. Je gaat op zoek naar een baan met minder stress en meer vrijheid. Neem de tijd om dat te doen.

Wat is meer belangrijk dan jouw eigen gezondheid?

error: Content is protected !!