Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Mei 2018 is een voorspoedige maand voor carrière, gezondheid, liefde en financiën van de Kreeft.
In deze periode van het jaar ben je geneigd voor jezelf te gaan en je eigen koers te varen.
Deze maand zul je echter merken dat samenwerking en flexibiliteit de onmisbare sleutels zijn om je doelen te behalen. Sociale vaardigheden zijn net zo belangrijk als persoonlijke belangen.
Probeer dus hier een goede balans te vinden, Kreeft.
De Noordermaansknoop in Leeuw ondersteunt je om je positie te verstevigen en je zelfvertrouwen te versterken.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Schorpioen van 30 april 2018 viel in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan duidt op onvergetelijke en liefdevolle momenten in de eerste helft van mei 2018! Ook leer je van en door je partner en in de vaste relatie komt meer dynamiek. Tot 16 mei 2018 leidt de invloed van de rode strijder Mars in het Huis van Relaties tot spanningen in de relatie en andere vormen van samenwerking. Spanningen hebben te maken met financiële verwachtingen. Door Mars hebt je moeite met het sluiten van compromissen. De single Kreeft vindt een nieuwe liefde binnen het sociale netwerk. De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, sociale groepen en maatschappelijke betrokkenheid. Er zijn activiteiten, feestjes, evenementen en bijeenkomsten. De intrede van Uranus in Stier duidt vanaf half 17 mei 2018 op veranderingen in je vriendenkring en sociale betrokkenheid. De tweede helft van mei 2018 staat in het teken van uitnodigingen voor feesten en nieuwe vrienden maken. In de tweede helft van mei 2018 laait de passie op door de invloed van Mars in Waterman! Jouw partner zoekt financiële vrijheid en naar een manier om zonder wederzijdse verplichtingen geld te verdienen en geld uit te geven.

Familie en Huis
De Volle Maan van 30 april 2018 laat in de eerste helft van mei 2018 een sportief evenement, een reisje of een kinderfeestje zien of het organiseren van een creatief of recreatief evenement met kinderen waarbij je een ondersteunde rol speelt. In de eerste week van mei 2018 kunnen er wat uitdagingen zijn, maar je weet deze handig te omzeilen. Wat het ook is, je leert jezelf beter kennen door deze gebeurtenissen. Blijf positief en open. Luister en observeer. Door alert te zijn, weet je meer, ook al wordt er niets gezegd. Volg je hart, maar luister ook naar de stem in je hoofd.
Zorg ervoor dat je huis op orde is, want je krijgt in de tweede helft van mei 2018 onverwacht bezoek.

Carrière
Mei 2018 is een zeer actieve en productieve maand waarin vooruitgang te boeken is. De samenwerking met leidinggevenden, zakenrelaties en klanten verloopt harmonieus. Aan het begin van mei 2018 heb je het onaangename gevoel alsof er iets broeit op het werk, een samenzwering, iemand jou de schuld wil geven of met jouw ideeën aan de haal gaan. Misschien is het wel zo, maar misschien is het een projectie van jouw kant. Onzekerheid kan gekke dingen doen met een mens. Wanneer je dit gevoel bekruipt, is het tijd voor ontspanning. Je hoofd leegmaken. Door jezelf te ontstressen zie je alles anders. Naarmate de maand vordert, gaat het tempo eruit en krijg je de kans om plannen voor de toekomst te maken.
De Volle Maan van 29 mei 2018 valt in jouw Huis van Werk. De komende twee weken laten zien dat projecten op het werk en thuis tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.

Financiën
Door de Zon in Stier zijn de eerste drie weken van mei 2018 de beste periode om een investering of financiële transacties te doen.
Mei 2018 is een gunstige financiële maand waarin je in staat zult zijn om de financiële doelen te bereiken die je eerder had gevisualiseerd. Een vriend of financiële partner is verantwoordelijk voor een mogelijke financiële teleurstelling rond 21 mei 2018.
Inkomsten komen in de eerste drie weken van mei 2018 vanuit de sociale kring, licenties, door te netwerken, vergoedingen en commissies of via bedrijven op basis van het internet, ook via investeringen in onroerend goed en technologie. In de laatste weken is er geld te genereren via bedrijven die te maken hebben met communicatie en transport. Er wordt geld uitgeven aan liefdadigheidsactiviteiten en spiritualiteit. Vertrouw op je onderbuikgevoel bij het maken van financiële beslissingen.

Gezondheid
Mei 2018 laat een geweldige maand zien voor je gezondheid. Je beschikt over meer energie.
Het is echter geen goede maand om onvoorbereid met een streng dieet of sportprogramma te beginnen. Jezelf eerst goed informeren en zorg voor professionele begeleiding.
Je gezondheid is je allergrootste schat. Er is niets belangrijker. Dus wat houdt je tegen om ervoor te zorgen dat je emotioneel en fysiek fit en gezond blijft?
Samen actief bezig zijn is nog veel leuker en is een stok achter de deur. Want je hebt niet altijd zin om te sporten. Als je in beweging bent, is er geen ruimte voor stress.
Zorg ervoor dat conflicten uit de weg geruimd worden. Als er iets niet goed voelt, doe er iets aan.

Advies
Uranus in Ram blijft nog tot 15 mei 2018 in jouw Huis van Carrière en Maatschappelijke Bestemming zorgen tot veranderingen. Onzekerheid kan gekke dingen doen met een mens. Wanneer dit je gevoel bekruipt, is het tijd voor ontspanning. Je hoofd leegmaken. Door jezelf te ontstressen zie je alles anders.
Ook al kunnen er spanningen zijn, het is goed om dan met je partner er even tussenuit te gaan. Een korte actieve vakantie of samen een wellnessdagje doet echt wonderen.

error: Content is protected !!