Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. De Nacht. Dit is een periode van de kosmische Winterslaap om nieuwe krachten op te bouwen. De focus is gericht op privéleven, vriendschap, familie, huis en je emotionele welzijn.
Februari 2019 is een gunstige maand voor financiën en te reizen. Ook om te solliciteren naar een nieuwe baan of een studie.
Je liefdesleven en relaties vragen je aandacht, Boogschutter.

Liefde en Relaties
De rode Strijder Mars reist nog tot 14 februari 2019 door jouw Huis van de Liefde en Zelfexpressie en voegt zich daar bij de grillige Uranus in Ram. Boogschutter mag in de eerste helft van februari 2019 het onverwachte verwachten met deze onvoorspelbare en vurige invloed in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Door de invloed van Mars en Uranus voelt alles nieuw en spannend en ben ben je super gemotiveerd om er het beste van te maken zowel privé als zakelijk.
De ongeremde energie van Mars in Ram wil echter liefhebben koste wat kost en deze invloed wordt versterkt door Uranus in Ram.
Het zal niet gemakkelijk zijn om deze maand de balans te vinden in je sociale leven. Belangrijk is dat je familie en vrienden niet uitsluit bij het nemen van een beslissing.
Februari 2019 is meer gericht op het thema vriendschap. Je praat met vrienden over de zin van het leven, over jouw plek in de wereld en hoe de ideale wereld zou moeten zijn. De single Boogschutter vindt de liefde tijdens zo’n filosofisch gesprek of symposium of spirituele beurs.
Valentijnsdag belooft romantisch te worden voor de Boogschutter. Belangrijk is persoonlijke ruimte en ruimte voor elkaar. Liefde heeft ruimte nodig om te groeien.

Familie en Huis
De totale Maansverduistering van 21 januari 2019 kan de aanleiding zijn om op een andere manier naar de zin van het leven te kijken. Je krijgt steeds meer behoefte aan persoonlijke ruimte in je leven en daarom wil je een nieuwe richting inslaan zoals een nieuwe uitdaging, nieuwe baan, ander huis, een studie of een spirituele reis. De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Februari 2019 is ook de maand van de meningsverschillen thuis en dat heeft te maken met de keuzes die je maakt. De invloed van Uranus in Ram laat thuis en in je familie grote veranderingen zien. Jouw kinderen of kinderen in jouw directe omgeving gaan door grote veranderingen. In ieder geval komt er goed nieuws en dat is reden voor een feestje en gezellige dingen thuis.
Vanaf 19 februari 2019 breekt met de Zon in Vissen een periode aan waarbij gebeurtenissen en invloeden uit het verleden en opvoeding bij je terugkeren.

Carrière
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 kan de poort zijn naar een nieuwe baan, geloofsovertuiging of een andere studie. Februari 2019 is een gunstige maand om te solliciteren naar een andere baan of voor een bedrijfsgerichte opleiding als voorbereiding op een drukke periode. Een zakenreis of zakelijke bijeenkomst legt jou geen windeieren. De studerende Boogschutter boekt goede resultaten deze maand. Ook een gunstige maand voor het krijgen van een studiebeurs. Je weet anderen op het werk met goede ideeën te inspireren.
De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Carrière en kan vanaf dat moment leiden tot mooie ontwikkelingen in jouw carrière of maatschappelijke positie zoals nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet of meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging. Een voltooiing van een project en de opmaat naar een nieuwe periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven.

Financiën
Steenbok symboliseert jouw Huis van Financiën. De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 viel dus in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering duidt op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van financiële mogelijkheden in februari 2019 en het komende halfjaar. Winst kan worden behaald door kostenbesparende technieken toe te passen en afscheid te nemen van alles wat jou niet meer dient. De begrenzer Saturnus vergezelt Pluto in Steenbok in jouw Huis van Financiën en deze samenstand leert jou de juiste financiële beslissingen te nemen, voor nu en in de toekomst. Vanaf 4 februari 2019 reist Venus door Steenbok. Een gunstige financiële periode voor de Boogschutter, maar pas op dat je niet teveel uitgeeft.
Er kunnen deze maand financiële uitgaven zijn die te maken hebben met een verhuizing voor je werk. Ga niet over één nacht ijs wanneer je een investering wilt doen.

Gezondheid
Venus is jouw planeet van gezondheid. Venus reist nog tot 3 februari 2019 door jouw teken, Boogschutter. De energie van Venus in Boogschutter is heilzaam voor jou. Een goede gezondheid is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Stier is verbonden met Venus en symboliseert jouw Huis van Gezondheid. Van 15 februari tot 31 maart 2019 marcheert Mars door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens deze periode kan er sprake zijn van stress en vermoeidheid. Geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid.
De vurige invloed van Venus laat zien dat fysieke activiteiten van het grootste belang zijn om fit te blijven, dus ga lekker naar buiten! Wandelen, zwemmen, fietsen, het maakt niet uit als je maar in buiten bent! De frisse buitenlucht schenkt je de beste ideeën en geeft je de kracht die je nodig hebt.

Advies
Een open en eerlijke houding is beter dan de dingen op eigen houtje te doen.
Boogschutter bevindt zich in een periode van voorbereiding en planning op weg naar een drukke periode vanaf de Lente van 2019. Boogschutter.
Blijf openstaan voor de signalen die het universum verzendt, Boogschutter. Het leven is een ware ontdekkingstocht!

error: Content is protected !!