Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Weegschaal ziet de resultaten van inzet en gestelde doelen van een halfjaar geleden.
In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet. Afhankelijk van hoe je de afgelopen zes maanden je pad hebt opgebouwd is deze Volle Maan een keerpunt, einde of hoogtepunt.
De prioriteit verschuift vanaf dit moment van anderen terug naar jezelf, wat jij wil, wat jouw wensen zijn, wat jij nodig hebt om je dromen waar te maken.
Toch is samenwerking de sleutel tot succes.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 viel in het 7e Huis van Relaties.
In de eerste helft van april 2023 laat deze energie een nieuwe relatiedynamiek zien of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde!
Door de invloed van Saturnus in Vissen weet je wat liefde voor jou betekent en wat liefde zou moeten zijn, ook weet je wie je ware vrienden zijn.
Pluto in Waterman in het Huis van Creativiteit en Liefde is een transformerende en vernieuwende reis, een diepgaande metamorfose naar jezelf, naar je hart, inspiratie, passie, je authenticiteit, speelsheid en creativiteit.
De single Weegschaal wordt in april 2023 verscheurd door tussen een verlangen naar een stabiele relatie en het verlangen naar een vluchtige romance. Met Venus in Tweelingen weet je het ineens zeker! De Zon conjunct Jupiter in Ram van 10-12 april 2023 kan de ware liefde brengen! Mooie dagen voor het doen van een belofte van trouw.
Vanaf 12 april 2023 reist jouw planeet Venus door Tweelingen en dat voelt goed! Toch kan een gelukzalig moment zomaar omslaan in een gevoel van onthechting. De invloed van Venus laat je de goede kanten zien van een relatie en leidt je af van wat er mis is of mis kan zijn.
De Totale Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 valt in het 7e Huis van Relaties.
In het komende halfjaar krijgt Weegschaal meer inzicht in zichzelf, over de houding tegenover anderen en aanpassingsvermogen, privé of zakelijk. Het duidt op een nieuwe fase met de partner, het aangaan of verbreken van een nieuw zakelijk partnerschap of relatie. Weegschaal gaat een cruciale beslissing nemen in een relatie, zowel zakelijk als privé.

Familie en Huis
April 2023 laat een rustige en harmonieuze maand zien. Weegschaal mag rekenen op de onvoorwaardelijke steun van ouderen in de familie en het gezin.
Gelukkig zijn de gezinsfinanciën op orde en daardoor kun je deze maand iets leuks organiseren zoals een feestje of een reis met je gezin of familie. Er is ook heuglijk nieuws in de familie of het gezin en dat mag gevierd worden.
De transformerende reis van Pluto door het Huis van Familie en Huis is sinds 2008 eigenlijk letterlijke reorganisatie en transformatie geweest van je huis en je ziel. Er is veel veranderd in jouw privé-leven gedurende deze jaren. Pluto heeft veranderd wat ‘thuis’ voor jou betekent, wat je nodig hebt om je thuis te voelen en wat familie voor je betekent.
Pluto in Waterman in het 5e Huis is een diepgaande metamorfose naar jezelf, naar je hart, je inspiratie, je passie, je authenticiteit, speelsheid en creativiteit. Pluto in Waterman wordt een tijdperk van vernieuwing, verjonging en regeneratie op het gebied van creatieve en artistieke vaardigheden, zelfontwikkeling en kinderen (ook je innerlijk kind). Pluto in Waterman is pure scheppingskracht, dus jouw creatieve zelf komt aan bod, maar ook de conceptie van een kind of de ontdekking van onderkend of onontdekt plezier. In april 2023 zie je al zoveel veranderingen in je kinderen. Je ziet je kinderen (of je eigen innerlijk kind) opgroeien. Kinderen moeten kunnen spelen om zich te kunnen ontwikkelen en dat is iets dat jij ook door creatieve ontwikkeling ook mag doen.

Carrière
De transit van Mars in Kreeft door het Huis van Carrière maakt Weegschaal meer ambitieus en gedreven om te slagen. April 2023 is een gunstige maand om een goede indruk te maken, te solliciteren, erkenning te krijgen of om langetermijnplannen te presenteren of te realiseren.
Deze periode gaat over het sluiten van compromissen en het doen van concessies om maatschappelijke doelen te bereiken. Weegschaal met een creatief beroep kan anticiperen op carrièregroei.
Er is een mogelijkheid tot overplaatsing of verandering van baan, maar pas na serieuze overweging. Reizen voor professionele doeleinden levert goede resultaten op. Jupiter in Ram maakt je enthousiast om met nieuwe projecten van start te gaan en Pluto in Waterman brengt Weegschaal een ongekende creatieve kracht. Door Mars in Kreeft kan de relatie met collega’s of management door prestatiedrang veranderen.
De gunstige invloed van Venus in Tweelingen vanaf 12 april 2023 zorgt voor een positieve impuls en een meer ontspannen sfeer. Zakelijke reizen kunnen daarmee in de tweede helft van april 2023 lucratief zijn.
Saturnus in Vissen in het 6e Huis van Werk wijst Weegschaal op het feit dat je werk moet doen waar je een band mee hebt en waar je serieus van houdt. Als je dat nog niet gevonden hebt, gaat Weegschaal een bewuste, weldoordachte beslissing nemen en van baan veranderen.
Wanneer Weegschaal energie verspilt aan onnodige activiteiten of zelfkritiek kan deze te maken krijgen met een burn-out.
Hou er wel rekening mee dat die nieuwe baan met meer verantwoordelijkheden kan komen. Harder werken voor minder geld, maar jouw geluk is onbetaalbaar.

Financiën
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop in Schorpioen (het 2e Huis van Financiën) onvoorziene uitgaven waardoor je banksaldo schommelt.
Door de invloed van Uranus in Stier in het financiële 8e Huis van de Ziel en Intimiteit zijn er onduidelijkheden, conflicten of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen. Er kunnen conflicten zijn Pas op met het aangaan van een lening en zoek tijdig advies.
Laat tijdens zakelijke onderhandelingen en communicatie over financiële zaken geen ruimte voor twijfel. Blijf nuchter en neem geen overhaaste beslissingen.
Als iets niet lukt op financieel vlak, dan is dat een kosmische aanwijzing om je strategie te herzien.
Wees terughoudend met het doen van speculatieve activiteiten in april 2023.

Gezondheid
Over het algemeen is april 2023 een gunstige maand voor je gezondheid.
Door de invloed van Saturnus in Vissen in het 6e Huis kan Weegschaal last krijgen van de rug, beendergestel, gebit, haar of nagels. Gezondheidsproblemen kunnen te maken hebben met te weinig water drinken of een gebrek aan lichaamsbeweging.
Saturnus in Vissen in het zesde Huis kijkt over je schouder mee. Wanneer je kostbare energie verspilt aan onnodige activiteiten of zelfkritiek kun je lichamelijke klachten krijgen of depressief worden.
Asteroïde Ceres in Maagd is retrograde in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Deze periode kan onbewuste problemen aan het licht brengen over jouw gevoel van gevoed en gesteund voelen. Je kunt inzicht krijgen in hoe oude problemen je hebben beïnvloed en onzeker hebben gemaakt. Ceres blijft tot 21 juni 2023 om je te helpen met verwerken en los te laten.
Het is essentieel om regelmatig aan lichaamsbeweging te doen en te zorgen voor een gevarieerd dieet. Mentaal welzijn kan worden verbeterd door ontspanningsmethoden zoals meditatie en yoga.

Advies
Zie het in april 2023 allemaal niet te zwaar in, Weegschaal. Open jezelf voor een andere dimensie.
Heb vertrouwen in jezelf en wat je allemaal voor elkaar hebt gekregen!
Hou er rekening mee dat er door de invloed van Mars in Kreeft in april 2023 thuis en op de werkplek wat conflicten kunnen zijn. Een boze bui kun je beter over je heen laten komen en wachten op betere tijden.
Mercurius retrograde in Stier (8e Huis) kan uitmonden in miscommunicatie en verwarring op het gebied van intimiteit, investeringen, rijkdom en bezittingen.
Gelukkig reist jouw planeet Venus vanaf de tweede helft van april 2023 door Tweelingen en dan kan de sfeer verbeteren.
Ook al voelt het deze maand alsof je tegen de stroom inzwemt, op een gegeven moment komt er land in zicht! Daar wacht de belofte van een schitterende schat die op jou wacht om ontdekt te worden!

 

 

 

error: Content is protected !!