Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Vissen mei 2019

Algemeen
De planetaire krachten aan de onderkant van de Vissen-horoscoop laat zien dat de focus komt te liggen op innerlijke kracht en het opbouwen van stabiliteit. De aandacht in mei 2019 gaat uit naar familie, huis, studie, relaties, gezondheid, financiën en het zoeken naar de balans tussen carrière en privéleven. Liefde, relaties en gezondheid vragen je aandacht.

Liefde en Relaties
Jupiter retrograde in Boogschutter is een geweldige periode om samen te reizen of te studeren, dus ook in mei 2019! De invloed van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok in het Huis van Vriendschappen stelt vriendschappen en zakelijke verbintenissen op de proef. Alleen de zinvolle en voordelige verbindingen blijven bestaan. Van 17 mei tot 1 juli 2019 marcheert de rode Strijder Mars door jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie. Met deze dynamische, creatieve en extraverte energie gaat Vissen actief op jacht! De single Vissen is door de invloed van Mars ook strijdvaardig, competitief en jaloers, maar is ook bereid te vechten voor de liefde. Een nieuwe romance is goed mogelijk, maar loop niet te hard van stapel, Vissen. Een gebroken hart laat zich niet makkelijk lijmen. In de vaste relatie is Vissen emotioneler dan gewoonlijk en is er behoefte aan warme aandacht en complimentjes. Gezelligheid, feestjes, theater, samen uitgaan, maar door de hartstochtelijke Mars zijn er ook meningsverschillen en meer kans op woordenwisselingen.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 4 mei 2019 laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die om aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Tot 16 mei 2019 marcheert de rode Strijder Mars door het Huis van Familie en Thuis. Tijdens deze dynamische periode is er sprake van onrust en verandering op het thuisfront of in de familie. Een gunstige periode voor het kopen of bouwen van een huis of onroerend goed, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis. De Volle Maan van 18 mei 2019 in Schorpioen kan de aanleiding zijn voor een gezamenlijke reis, familiebezoek, freelance werk aan huis of het realiseren van een kantoor aan huis, een vestiging in het buitenland of zakelijke verhuizing.

Carrière
Jupiter is jouw Carrière planeet. Jupiter reist door jouw Huis van Carrière. Jupiter in Boogschutter is in mei 2019 retrograde en laat een maand van evaluatie zien. Een mogelijkheid dient zich aan om van koers te veranderen in het geval je niet tevreden bent over je baan, studie of eigen onderneming. Gunstige periode voor de Vissen in de makelaardij of vastgoedbeleggingen.
Op 18 mei 2019 kan de Volle Maan in Schorpioen leiden tot een vestiging in het buitenland, zakelijke verhuizing of de realisatie van een werkplek aan huis.
De tweede helft van mei 2019 is gunstig voor een zakenreis of studie of bedrijfsgerichte opleiding of een reis om je grenzen te verkennen of te verleggen. Medio deze maand zijn er problemen in een zakelijk partnerschap die je niet langer op de lange baan kunt schuiven. Maak deze problemen bespreekbaar. In de tweede helft van mei 2019 komt er rust en ben je weer gemotiveerd. Jouw sterke houding wordt opgemerkt en je krijgt van hogerhand bewondering en waardering!

Financiën
Mei 2019 is een financieel gunstige maand! Ram symboliseert het Huis van Financiën voor Vissen. In de eerste week van mei 2019 reist Mercurius nog door Ram. Mercurius in het Huis van Financiën is gunstig voor het maken van financiële plannen en het bedenken van methoden om de productiviteit en efficiëntie in je onderneming te verhogen. Een gunstige periode voor het sluiten van commerciële overeenkomsten en het ondertekenen van contracten of bijvoorbeeld een beleggingscursus. Op 2 mei 2019 staat Mercurius vierkant op de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok waardoor je mogelijk gedwongen wordt om bedrijfsplannen te herzien. Let extra op bij het opstellen van zakelijke overeenkomsten of het ondertekenen van contracten.
Venus in Ram is ook een perfecte periode van nieuwe ideeën opdoen om meer geld te verdienen of een taxatierapport te laten opstellen of voor financiële onderhandelingen, zoals het aanvragen van leningen of investeringen. De aanwezigheid van Venus in Ram in jouw Huis van Financiën tot 15 mei 2019 kan Vissen verleiden om teveel geld uit te geven.

Gezondheid
Je hebt last van stress en dat is funest voor je gezondheid, Vissen.
Ontspanning is de sleutel om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.
De retrograde Saturnus in Steenbok is een periode van grote schoonmaak en heling, zowel fysiek als emotioneel. Toewijding aan jezelf en werken om je dromen waar te maken is nu waar het om gaat. Maak je niet zo druk, Vissen. Je kunt het niet iedereen naar de zin maken, begin eens met jezelf! Je zult je beter voelen wanneer je je hart volgt en de dingen doet die je graag wilt doen.
Luister naar je lichaam, luister naar jezelf. In plaats van jezelf te vergeten, moet je tijd maken voor jezelf. Zolang je voor jezelf zorgt, zorgt de wereld voor jou.

Advies
Problemen in een zakelijk partnerschap kunnen niet langer worden uitgesteld. Maak deze problemen bespreekbaar, want van uitstel komt afstel. Wanneer de lucht is geklaard komt er weer ruimte voor een nieuwe start.
Van 17 mei tot 1 juli 2019 duidt de transit van Mars in Kreeft op een sterke houding en behoefte om jezelf te uiten en jezelf te zijn. Geen beloftes doen aan familieleden of buren die je niet kunt nakomen, want dat is een klassiek recept voor een conflict.

error: Content is protected !!