Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop laat zien dat maart 2023 gericht op de buitenwereld, maar het is ook een periode is van zelfreflectie.
Op het gebied van carrière en bestemming gaat Saturnus in Vissen jou vanaf 8 maart 2023 duidelijk richting geven en stimuleren om ambities waar te maken.
Blijf niet langer afwachten en loop niet weg van problemen. Stel niet uit wat je vandaag kunt oplossen! Ga met de inspirerende steun van Jupiter naar buiten om de liefde en ondersteuning te vinden, antwoorden te vinden en passende maatregelen nemen.
De focus in maart 2023 ligt op sociale contacten, netwerken, carrière, liefde en gezondheid.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Pluto in Steenbok in het 8e Huis van Zielsprocessen is intimiteit, obsessie, taboes en seksualiteit voor Tweelingen al heel lang een thema geweest. Deze krachtige en transformerende invloed van Pluto blijft aanhouden tot januari 2024, maar wordt geleidelijk aan minder, want Pluto verlaat vanaf 24 maart 2023 tijdelijk het teken Steenbok.
De transit van asteroïde Ceres door Weegschaal (5e Huis van Liefde en Romantiek) is tot 22 maart 2023 een periode van koestering en verlangen om samen te zijn met je geliefde en liefdevolle steun te geven aan iedereen van wie je houdt. Ceres is tot eind maart 2023 retrograde in Weegschaal en tijdens die periode vraag je je af of je wel genoeg doet of teveel doet voor anderen. Krijg je terug voor wat je geeft of liggen je verwachtingen te hoog?
De single Tweelingen krijgt in de 2e helft van maart 2023 met Mercurius in Ram fantastische kansen op het gebied van de liefde, dus de lente begint goed!
Maart 2023 is een maand van tederheid en liefde en ook vriendschappen zijn koesterend.
Deze maand zijn er uitstapjes, reizen en samenzijn. Blijf niet thuis afwachten!
In de vaste relatie blijft het belangrijk om de harmonie te behouden door een goede balans te vinden tussen privé en carrière.

Familie en Huis
De Volle Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Familie en Huis en is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. De Volle Maan brengt dus iets nieuws op het thuisfront, dus een nieuw avontuur! Misschien wel een verhuizing naar een andere woonplaats en dat kan te maken hebben met je carrière.
Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen, nieuwe styling van je huis of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. Betrek gezinsleden bij ieder besluit, want er gaat niets boven rust en huiselijke harmonie thuis om gelukkig en succesvol te kunnen zijn. In ieder geval komen een aantal veranderingen op en rond het huis. Het kan ook zijn dat de muren op je afkomen en je meer behoefte hebt aan persoonlijke ruimte.
De eerste helft van maart 2023 is gunstig om op reis te gaan.
Asteroïde Ceres is van 26 maart tot 6 mei 2023 retrograde in Maagd (Huis van Familie en Huis) en dit kan tot uitdagingen leiden in de familie en het gezin. Er kan sprake zijn van misverstanden of verantwoordelijkheden of Tweelingen voelt zich misschien niet zo gesteund door familie of degenen die je als familie beschouwt. Er kan dus in maart 2023 sprake zijn van strubbelingen thuis. In familierelaties zijn er issues die te maken hebben met oudere familieleden. Het blijft dus spitsroeden lopen en dat kan ten koste gaan van schoolgaande kinderen.

Carrière
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 viel in het 10e Huis van Carrière en dat laat in de eerste helft van maart 2023 nieuwe professionele kansen zien. Het stimuleert Tweelingen om promotie te vragen of de vaste baan op te zeggen en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove.
Vanaf 8 maart 2023 begint de transit van Saturnus door Vissen (10e Huis van Carrière en Bestemming). Saturnus is verantwoordelijkheid, realiteit en ethiek, dus er moet in Vissen een balans worden gevonden tussen verbeeldingskracht en realiteit als het gaat om doelen en ambities. Met al meer dan 10 jaar met Neptunus in Vissen in het 10e Huis van Carrière is het niet makkelijk is geweest om snel carrière te maken of om je bestemming te vinden. Neptunus, de planeet van illusie en fantasie, maakt Tweelingen onzeker over doelen en carrière. Door Neptunus in Vissen kan Tweelingen wel intuïtief het juiste pad vinden. Tweelingen voelt of een genomen pad wel of niet het juiste is. Saturnus gaat op zoek naar Neptunus om in maart/april 2025 orde op zaken te stellen.
Saturnus in Vissen kan in maart 2023 een vertragende werking hebben op je carrière, maar geeft Tweelingen wel de ruimte om serieus na te denken over de richting die je volgt. Niets overhaast beslissen om succes op lange termijn te garanderen.
Maart 2023 is geen maand om uit te rusten, je moet door, je moet handelen, de basis leggen en een project afronden waarbij je mag rekenen op de steun van je collega’s, management of trouwe klantenkring. Blijf afgestemd op je intuïtie.
Neem wel de tijd om stappen te ondernemen om de relatie met klanten, collega’s en management te onderhouden en te verbeteren.

Financiën
De Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent voor Tweelingen dat iedere Nieuwe, Wassende en Volle Maan een geweldig moment is voor het doen van investeringen. De Afnemende Maan is steeds weer een periode om financiële zaken af te werken en facturen te betalen. Met dit in gedachte krijgt Tweelingen financieel overzicht en inzicht.
Wanneer iets niet helemaal goed gaat, hou dan voor ogen dat dingen ook weer ten goede zullen keren. Net als de golven van de zee aan het strand die zich steeds terugtrekken en weer opkomen onder invloed van de Maan, zo gaat het ook financieel.
Mars in Kreeft reist vanaf 26 maart 2023 tot 20 mei 2023 door het Huis van Financiën en deze transit kan leiden tot meer inkomsten, financiële kansen en beloningen. Samen met de kracht van Saturnus in Vissen kan Tweelingen op weg worden geholpen, maar hou wel rekening met extra uitgaven tijdens die periode. Door de aard van Saturnus komt er geld voor projecten vanuit diverse bronnen zoals investeringen en ondersteuning door ouderen of personen die jou bewonderen en in je geloven. Sociale contacten dragen bij aan de geldstroom, dus neem de tijd om die contacten te onderhouden. Tweelingen mag ook rekenen op de ondersteuning van experts en ouderen om bestaande projecten en nieuwe ondernemingen te financieren en uit te breiden.

Gezondheid
Maart 2023 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid, maar om fysiek fit te blijven is een gezond en evenwichtig dieet en voldoende beweging in de buitenlucht noodzakelijk.
Mars in Tweelingen kan tot 25 maart 2023 de oorzaak zijn van overprikkeling, stress, frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen.
Je gezondheid heeft te lijden onder stress en daarom moet je echt nu voorzorgsmaatregelen nemen, voordat Uranus in Stier je voor een voldongen feit zal stellen.
Mentaal welzijn kan worden verzekerd door ontspanningsmethoden zoals meditatie en yoga.
Met Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt Tweelingen gestimuleerd om oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen, oude onderdrukte pijn en emotionele bagage los te laten.
Pluto reist tijdelijk van 24 maart tot 11 juni 2023 door Waterman en deze energie maakt je krachtiger in de manier waarop je ideeën en meningen presenteert. Je kunt vasthouden aan je overtuigingen en nieuwe vinden die beter bij je passen.
De noodzaak om veranderingen aan te brengen in je lifestyle en oude pijn en karma los te laten is groter dan ooit.

Advies
Mars reist tot 25 maart 2023 door Tweelingen en tijdens die dynamische periode wil je alles tegelijk doen, dus ook overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken. Haastige spoed is zelden goed. Raadzaam is om regelmatig rust te nemen.

error: Content is protected !!