Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok februari 2017

Algemeen
Door de invloed van de twee Verduisteringen ligt de focus deze maand op je partner. Een maand van ontwikkelingen op financieel gebied, op het werk en in de studie. Dit is bedoeld als een voorbereiding op een drukke periode later dit jaar.

Liefde en Relaties
De Maan heerst over jouw Huis van Relaties. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is (en vooral wanneer deze jouw Huis van Relaties bezoekt), is een voorteken van nieuwe ontwikkelingen in jouw relatie! Deze Maancyclus heeft een grote invloed op jouw liefdesleven, Steenbok. Tijdens deze periode ben je meer aantrekkelijk, enthousiast en minder geremd in de relatie. Bij afnemende Maan ben je meer op jezelf gericht en verlegen. De Maan is in haar Wassende fase van 1 tot 10 februari 2017 en van en vanaf 28 februari 2017. De Wassende Maan bezoekt op 7 en 8 februari 2017 jouw Huis van Relaties!
De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van de Ziel en Transformatie. Iedere Maansverduistering stelt jouw relatie op de proef. Deze Maansverduistering heeft echter meer invloed op je partner dan jijzelf, ook al zijn jullie beiden één. Oude onopgeloste problemen komen weer terug om te worden aangepakt. Ook al moet je diep gaan, een goede relatie doorstaat de zwaarste storm.

Familie en Huis
Mars is jouw planeet van Huis en Familie. Mars in Ram reist van 29 januari 2017 tot 10 maart 2017 door jouw Huis van Familie en Huis! Je hebt het vast druk met een verbouwing, verhuizing of je bent bezig met de inrichting van je huis. Het is een komen en gaan bij jou thuis en er worden plannen gemaakt om met het gezin of familie iets leuks te gaan doen. Het is mogelijk dat één van de ouders jouw ondersteuning nodig heeft. De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw derde Huis van Communicatie. Dit betekent dat je mobiele telefoon, auto of ander vervoersmiddel moet worden gerepareerd of vervangen. In de buurt waar je woont zijn er wegopbrekingen of bouwwerkzaamheden. Broers en zussen krijgen te maken met diepgaande veranderingen in hun persoonlijke leven. Deze Zonsverduistering verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Je krijgt een drang om iets nieuws te leren of je te verdiepen in een onderwerp dat je aan het hart gaat.

Carrière
De planetaire krachten bevinden zich aan de onderste helft van de Steenbok horoscoop. Dit is de tijd van de Nacht, een tijd van kosmische Winterslaap. Deze periode duurt tot eind juni 2017. Een periode van rust en herstel. De meeste planeten staan nog steeds in het eerste kwadrant van de Steenbok horoscoop, het kwadrant van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid. Je doet de dingen op eigen kracht, op jouw eigen manier. Tijdens deze periode kun je gemakkelijker voorwaarden te scheppen zoals jij die wilt en ben je niet afhankelijk van de inbreng van anderen. Tijdens deze periode, de Nacht, bereidt je jezelf voor op de volgende cyclus van carrièresucces. Je bouwt nu het fundament of je verstevigt het fundament onder je carrière. Een stabiel privéleven is de solide basis voor toekomstige groei in de carrière. Met Mars in jouw Huis van Familie en Huis ligt de focus op huis en familie! Jupiter is retrograde in jouw Huis van Carrière. Weer een aanwijzing dat dit de tijd is van voorbereiding en het visualiseren en stellen van carrièredoelen die je later tot uitvoering gaat brengen. De Steenbok in de marketing, sales en mediawereld is door Mercurius deze maand het meest succesvol.

Financiën
De Maansverduistering in leeuw van 11 februari 2017 valt in jouw achtste Huis van Gedeelde Financiën. In de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde of zakelijk partner komen er grote veranderingen in de komende zes maanden. Er kan sprake zijn van een sterfgeval en je komt in aanraking met de donkere kant van de ander en met die van jezelf.
Uranus is jouw planeet van het Geld. Deze maand staat Uranus in Ram opposiet Jupiter in Weegschaal. En dat betekent dat er heel wat winst te behalen is, maar dat er heel wat voor nodig is om te krijgen wat je wil. Dat geldt vooral vanaf 19 februari 2017. Aan alles hangt een prijskaartje, je krijgt niets cadeau. De Zon blijft nog tot 18 februari 2017 in jouw Huis van Financiën en dat geeft een positieve impuls aan je financiën. Deze periode is goed om een grote investering te doen, schulden te betalen of voor een financiële planning. Tijdens deze periode is er financiële ondersteuning vanuit je huwelijk of partner, besparingen, restituties en toelages vanuit verzekeringen. De stand van Mars in jouw Huis van Familie en Huis laat zien dat ouders of oudere familieleden financieel ondersteunend zijn deze maand. Mercurius verblijft van 8 tot 25 februari 2017 in jouw Huis van Financiën. Tijdens deze periode komt er geld vanuit gezondheidszorg, maar ook wordt er geld uitgegeven aan gezondheid. Goede periode voor marketing en onderhandelingen, de aflossing van schulden, budgetplan en het aantrekken van externe investeerders.

Gezondheid
Februari 2017 is een goede maand voor je gezondheid. Mercurius is jouw planeet van Gezondheid en deze maakt deze maand gunstige aspecten. Mercurius bezoekt deze maand maar liefst drie dierenriemtekens. Jouw teken Steenbok, door Waterman en aan het eind van de maand door Vissen. Hierdoor ben je actief bezig en ben je bijna niet te stuiten in je energie. Belangrijk is echter dat je aandacht besteedt aan je benen, knieën, enkels en voeten. Deze maand blijkt maar weer hoe groot jouw behoefte is aan emotioneel welzijn in jouw privéleven. De mate van rust, liefde en harmonie is de sleutel tot jouw fysieke welzijn en gezondheid. En gezond te blijven.
Daar kan geen geld of status tegenop.

Advies
Net als vorige maand bevindt Steenbok zich in de periode van de Nacht. De Nacht is de tijd van herstel en opbouw van nieuwe krachten. Jouw persoonlijke kracht is nog heel sterk, dus de wereld past zich aan jou aan in plaats van andersom. Binnenkort gaat dit veranderen en zul je merken dat de focus op de inbreng van de ander zal liggen. Net als vorige maand ligt de focus nog op eigen initiatief en onafhankelijkheid, maar dat gaat binnenkort veranderen.

error: Content is protected !!