Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire drukte aan de oostelijke kant van de Kreeft-horoscoop laat een periode zien van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Met de kracht van Jupiter in Stier gaat het over vooruitgang en uitbouwen van talenten, vaardigheden, ervaring, capaciteiten en kennis voor verdere groei in het leven.
De invloed van Saturnus in Vissen geeft vertrouwen en helpt om alle gebeurtenissen beter te begrijpen en te verwerken. Door de invloed van de Verduisteringen van april en mei 2023 ziet Kreeft veranderingen in de carrière en je privé-leven zoals met onroerend goed of ontwikkelingen in de familie. Stapsgewijs gaat het de goede kant op met je carrière, de liefde en je sociale netwerk.

Liefde en Relaties
De invloed van de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 en de transit van Jupiter in Stier (het 11e Huis van vriendschappen en sociale betrokkenheid) laat in juni 2023 kansen zien om je sociale netwerk uit te breiden, online dating of een nieuwe liefde vinden binnen je sociale netwerk.
Door de invloed van Jupiter in Stier verloopt alles prima, maar wel langzamer dan je zou wensen. Heb geduld, Kreeft. Door de invloed van de Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 ga je inzien wie je ware vrienden zijn. Venus in Kreeft is tot 5 juni 2023 de ondersteunende factor voor een goede verstandhouding in de vaste relatie, ook om een nieuwe liefde te vinden en betekenis in de liefde te (her)vinden. Met Mercurius in Stier kun je dan een aantrekkelijk voorstel krijgen. Wacht niet te lang hiermee, Kreeft.
De eerste helft van juni 2023 is het meest gunstig voor de liefde, maar in de tweede helft van juni 2023 zijn er uitdagingen. Kreeft moet dan meer het initiatief nemen en meer overtuigend zijn om te krijgen wat je verlangt in relaties.

Familie en Huis
Weegschaal symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Kreeft. Ceres keert vanaf 22 juni 2023 terug naar Weegschaal om met meer wijsheid dingen thuis af te werken en te herstellen.
De transit van Jupiter in Stier heeft een weldadige invloed op jouw privé-leven waardoor meningsverschillen worden opgelost. Er kan sprake zijn van een zwangerschap of uitbreiding van je gezin, familie of vriendenkring. Juni 2023 laat verder een aangename maand zien van feestjes en bezoek.
Kinderen in je gezin en familie hebben meer aandacht nodig, want er zijn externe uitdagingen op school of met autoriteiten.
De planeetinvloeden laten geen gunstige maand zien om met het gezin of familie op reis te gaan.

Carrière
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid. Bestaande projecten kunnen op het werk tot voltooiing komen, ook is het tijd om je tijd efficiënter in te delen en eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
De transit van Mars in Leeuw laat zien of je carrière lonend is en of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Juni 2023 is met Mars in Leeuw gunstig voor het starten en uitbreiden van een nieuwe onderneming.
Met Jupiter in Stier komt er meer rust en stabiliteit in je professionele leven. Het kan zijn dat je door de traagheid van Stier je denkt dat er niet veel gebeurt, maar heb geduld. Wacht rustig af.
Juni 2023 is gunstig voor zakelijke reizen, maar minder gunstig voor studie.

Financiën
De transit van Mars door Leeuw (2e Huis van Financiën voor Kreeft) kan de oorzaak zijn dat je voor je huis of gezin meer geld uit wil geven dat je je eigenlijk kunt veroorloven. Er is meer geld te verdienen, maar er zijn ook meer uitgaves tijdens deze periode (tot 10 juli 2023).
Dit is een gunstige periode om financiële plannen te maken, investeringen te doen, speculatieve activiteiten en regelingen te treffen. Natuurlijk is er voldoende om de uitgaven te dekken, maar het is nog beter om geld achter de hand te houden.
Leen geen geld van anderen, leen ook geen geld aan anderen, want dat is niet in jouw voordeel.
Als iemand je een financieel aanbod doet, denk daar dan eerst goed over na.

Gezondheid
De transit van Saturnus in Vissen is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte. Saturnus blijft tot 25 mei 2025 in Vissen!
De Volle Maan van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid. Deze Volle Maan kan op het werk of in je dagelijks leven stemmingswisselingen en stress veroorzaken. Stress en spanning kunnen je angstig en onzeker maken. Meer bewegen en gezonder te gaan eten, je tijd efficiënter indelen en een gezonde dagroutine is de weg naar balans en emotioneel herstel.
De Nieuwe Maan van 18 juni 2023 in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn stimuleert Kreeft om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Zie deze Maan als een kosmische richtingaanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Om iets nieuws in je leven te creëren moet je toch dat oude stukje verwerken en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan in Tweelingen. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden, komt vrij met deze helende Nieuwe Maan.
Advies
Door de invloed van Jupiter in Stier heb je niet veel te vrezen, Kreeft.
Ook al gaat alles in een veel lager tempo, er zit wel vooruitgang in.
Met de retrograde Pluto in Steenbok vanaf 12 juni 2023 in het Huis van Relaties zijn er nog steeds spanningen in relaties en dat komt door onbewuste verlangens die vanuit het onderbewustzijn door Pluto naar boven worden gehaald.
Pluto heeft in de afgelopen 14 jaar grote veranderingen en transformaties teweeggebracht in relaties.
Kreeft heeft relaties zien komen en gaan en ziet nu wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
Door Uranus in Stier is er veel veranderd in jouw sociale kring. Nieuwe en ongewone vrienden hebben je leven verrijkt, mensen komen en mensen gaan. Vriendschappen die niet meer werken, worden verbroken. Veranderingen komen van buitenaf en daar heb je weinig of geen invloed op. Het overkomt je gewoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!