Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De lentemaand april 2024 is door de invloed van de conjunctie Jupiter en Uranus in Stier in het derde Huis van Communicatie een energetisch krachtige periode voor Vissen.
Door de kracht van gedachten kun je alles ten goede keren!
De rode Strijder Mars reist tot en met 30 april 2024 door Vissen en dat brengt een golf van energie en gedrevenheid!
De focus in april 2024 ligt op persoonlijke ontwikkeling, financiën, communicatie en spirituele verbinding.

Liefde en Relaties
Op 25 maart 2024 viel de Maansverduistering in Weegschaal in het Huis van Zielsprocessen, Vertrouwen en Intimiteit. Met deze invloed is er een groot verlangen om je spiritueel te verbinden met je partner. Met dit verlangen naar een zielsverbinding kunnen lichamelijke verlangens in april 2024 heel sterk zijn.
De single Vissen krijgt deze maand extra kansen op een succesvolle date of romance door de invloed van Mars in Vissen.
Door de kracht van Mars in Vissen wordt de deur naar hartstocht geopend, zelfs als je relatie in een impasse verkeert. Vissen zijn door de invloed van Mars bereid om risico’s te vechten voor de liefde en niet de handdoek in de ring te gooien. Pas wel op voor achterdocht en controle, want je bent minder goed van vertrouwen.
De Volle Maan in Schorpioen van 23 maart 2024 laat een liefde zien in het buitenland of culturele invloed. Gebeurtenissen kunnen op buitengewone, onverwachte manieren verlopen.
Deze Volle Maan biedt Vissen de kans om fouten uit het verleden recht te trekken.

Familie en Huis
Dankzij de invloed van Mars in Vissen tot 30 april 2024 krijg je de moed en energie om een impasse te doorbreken en een oplossing te vinden voor een langdurig conflict in je gezin of familie.
Door de invloed van de retrograde Mercurius in Ram ben je geneigd om meer geld uit geven aan jezelf, zoals kleding, maar ook om je huis mooier te maken.
De Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier van 21 april 2024 valt voor Vissen in het derde Huis van Communicatie, Vervoer, School en Directe woonomgeving.
De Jupiter/Uranus conjunctie opent de deur om je geest bevrijden van beperkende gedachten.
Deze conjunctie brengt in april 2024 een mentale en emotionele doorbraak in hoe je communiceert met je omgeving. Je ervaart een geestelijk welzijn, een bevrijding in gedachten en spraak, ondanks de beperkende invloed van Saturnus in jouw teken Vissen.
Er komt een verandering in de gezinsdynamiek zoals een verhuizing vanwege je werk.

Carrière
Mars reist tot en met 30 april 2024 door Vissen en dat brengt een golf van energie en gedrevenheid om met een groot project te beginnen of te voltooien.
De Verduisteringen en de retrograde Mercurius in Ram zijn van grote invloed op op je carrière.
Deze totale Zonsverduistering conjunct Cheiron in Ram van 8 april 2024 valt in het 2e Huis van Financiën en Waarde en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de financiële situatie van Vissen.
Deze kosmische gebeurtenis kan een geweldige wake-up call zijn om aandacht te gaan besteden aan je unieke talenten. Ontwikkel jij je natuurlijke vaardigheden of verspil je ze omwille van?
Investeer je in jezelf en ontvang je daadwerkelijk wat je verdient?
Deze Zonsverduistering kan een test zijn om te zien hoe toegewijd je bent om het pad dat je nu volgt te blijven volgen of het roer drastisch om te gooien.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan laat een bedrijfsgerichte opleiding zien om ambities of spiritueel doel te verwezenlijken. Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of angst om te falen.

Financiën
De totale Zonsverduistering conjunct Cheiron in Ram van 8 april 2024 valt in het 2e Huis van Financiën en Waarde en is in de komende zes maanden van diepgaande invloed op de financiële situatie van Vissen. Deze kosmische gebeurtenis brengt goede financiële tijding, zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, positie, tweede baan of meer klanten of opdrachten in je onderneming.
Er komt meer geld binnen, maar blijf wel zorgvuldig met je uitgaven. In de komende maanden ga je doordachte veranderingen doorvoeren om de financiële situatie te verbeteren met het oog op de toekomst.
De Verduisteringen tijdens deze retrograde Mercurius ‘dwingen’ je om te kijken wat geld voor jou betekent. Geeft geld en de spullen waarmee je je identificeert jou een gevoel van stabiliteit, ondersteuning of een gevoel van compensatie? Wanneer Mercurius weer direct gaat en na de schaduwperiode vanaf 14 mei 2024, krijg je weer financieel overzicht, inzicht en duidelijkheid.

Gezondheid
Pluto in Waterman in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt diep verborgen aspecten van jezelf naar boven, gebeurtenissen uit lang vervlogen jaren die nog steeds een krachtige invloed hebben op jouw leven. Door Pluto in Waterman kun je de behoefte om op jezelf te zijn en jezelf terug te trekken om genezing van jezelf toe te staan.
Pluto in Waterman is een psychologisch en spiritueel zuiveringsproces van verwerken van trauma en schuldgevoel uit je verleden of zelfs uit vorige levens.
Door de invloed van Mars in Vissen ben je levendig en voel je je opgewekt, maar innerlijke spanning maakt je bij vlagen impulsief en opvliegend. Stemmingswisselingen zijn niet leuk voor jou en je omgeving. Wees voorzichtig, Vissen.
Belangrijk is om positief te denken om met eventuele tegenslagen om te kunnen gaan.

Advies
Pluto in Waterman graaft diep in je onderbewuste problemen, motivaties, verlangens om inzicht te krijgen over het hoe en waarom. Doordat je meer inzicht krijgt over jezelf, wordt het makkelijker om de zware last die je meedraagt los te laten waardoor je innerlijk sterker wordt.
Met de invloed van astrologisch heerser, Neptunus in Vissen en begrenzer Saturnus in Vissen gaat het over het integreren van geven en nemen, gezonde grenzen stellen en verantwoordelijkheid voor je leven te nemen.
Je kunt spijt krijgen van impulsieve uitgaven die je tijdens de retrograde Mercurius in Ram doet, dus wees voorzichtig met geld uitgeven in april 2024. De Zonsverduistering van 8 april 2024 kan een geweldige wake-up call zijn om aandacht te besteden aan je unieke talenten. Ontwikkel jij je natuurlijke vaardigheden of verspil je ze?
Investeer je in jezelf en ontvang je daadwerkelijk terug wat je waard bent?

error: Content is protected !!