Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
December 2023 kan wel eens de kers op de taart worden voor Leeuw!
De financiële situatie blijft de hele maand stabiel, dus in de feestmaand kun je onbezorgd genieten en misschien ga je wel met vakantie.
Over het algemeen is er vooruitgang te boeken, ondanks Mercurius retrograde vanaf 13 december 2023.
De focus ligt deze maand op liefde, financiën, carrière en dagelijks werk.

Liefde en Relaties
Met Saturnus in Vissen kan een liefdesband sterker worden nu problemen die verweven zijn met intimiteit en vertrouwen zijn opgelost of tot een oplossing komen.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 12 december 2023 valt in het 5e Huis van Zelfexpressie, Deze Nieuwe Maan inspireert en daagt je uit om jouw creatieve fantasieën te beleven! Een nieuwe start voor oprechte, speelse en sprankelende passies, talenten, hobby’s, spannende ontmoetingen, liefde, alles waar je van houdt, waar je hart naar verlangt. Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, gezinsuitbreiding of contact maken met je eigen innerlijk kind is allemaal mogelijk. Leeuw gaat stralen!
De rode planeet Mars en asteroïde Ceres reizen samen in december 2023 door Boogschutter (Huis van Liefde), deze samenwerking maakt Leeuw ondersteunend, liefdevol, aanhankelijk en romantisch. Het einde van 2023 is dus een geweldige tijd voor de liefde, om te daten, een spannende romance of om opnieuw verbinding te maken met je geliefde.
Mercurius gaat vanaf 24 december 2023 retrograde in Boogschutter, dus de laatste week van 2023 is geschikt om in je relatie kleine misverstanden op te lossen of weer in contact te komen met een geliefde, zodat je 2024 met een frisse start kunt beginnen.

Familie en Huis
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in jouw derde Huis en is in december 2023 van grote invloed op het herstellen van onderlinge banden met naaste familie of kennissen. Leeuw kan ook afstand nemen van familie of vrienden die je ontgroeid zijn.
Ondanks de dure feestmaand zijn er geen financiële zorgen. Dankzij Mars in Boogschutter is er ruimte voor een vakantie met je gezin in familie. Jouw gezin is een goed geoliede machine!
In je gezin en in de familie is de sfeer hartelijk en dat heeft een positieve uitwerking op kinderen in je gezin, familie of directe woonomgeving. Leeuw mag zich opmaken voor gedenkwaardige feestdagen van samenzijn, warmte, lichtjes en cadeautjes.

Carrière
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 is ook in december 2023 van grote invloed op je carrière. Leeuw kan te maken krijgen met een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of je bent op zoek naar alternatieven voor een andere werkkring.
De Maansverduistering geeft ook aan dat door deze onrust het evenwicht moet worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.
De retrograde Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming vraagt je of je tevreden bent met wat je tot nu toe hebt gedaan en biedt je de tijd om je te concentreren op een project en aanpassingen te doen.
December 2023 is een gunstige maand voor studie en zakelijke reizen.
Alle Leeuwen die werkzaam zijn in de verkoop, PR en creatieve beroepen laten in december 2023 mooie resultaten zien.

Financiën
Financiële tegoeden vloeien dankzij de retrograde Jupiter in Stier terug naar Leeuw, ook mag je halverwege december 2023 rekenen op achterstallig loon, openstaande facturen die worden betaald, rendement of beloning voor bewezen diensten.
Belangrijk blijft wel dat je binnen budget blijft en terughoudend blijft met gokken of speculatieve projecten.
Er komt dankzij Mercurius in Steenbok genoeg geld binnen, maar je wil ook mooie dingen kopen. In plaats van geld te verspillen aan impulsartikelen die je eigenlijk niet nodig hebt, is het beter om het te gebruiken om te investeren in je bedrijf. Door bewust om te gaan met geld wordt het mogelijk om kosten te besparen om daarmee de financiële situatie te verbeteren.
Een creatieve hobby kan vanaf december 2023 uitgroeien tot een lucratief project.

Gezondheid
December 2023 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
Het blijft raadzaam om jezelf fysiek en mentaal niet te veel in te spannen.
Gezonde voeding, kalmerende thee, beweging, beweging, voldoende rust en ontspanning helpen om je fit en gezond te houden. Yoga en meditatie zijn goed voor je innerlijke rust.
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Een soort van winterslaap….
Met deze Volle Maan wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren.
Een Volle Maan om jezelf te verwennen met zachte heling. Dromen zijn lucide en voorspellend. Een goed moment voor een vorm van therapie of emotionele ontlading. Dus geen moment voor actie, maar dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf energetisch opladen. Gebruik deze winterslaap goed, want binnenkort krijg je het weer druk, Leeuw.

Advies
Saturnus in Vissen wijst je op problemen over macht en controle die moeten worden aangepakt. Tijdens Saturnus in Vissen kan het wegvallen van een ideaal of geliefd of gerespecteerd persoon jou aan het denken zetten over je eigen sterfelijkheid of het vraagstuk over vergankelijkheid naar voren brengen.
Je kunt in deze tijd een ingrijpende transformatie ondergaan, maar dat gaat je fysieke en financiële leven ten goede veranderen en je gemoedsrust brengen.
Laat hoge verwachtingen los, Leeuw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!