Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Schorpioen juli 2019

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is juli 2019 gericht op de buitenwereld, carrière, liefde en het vinden van het evenwicht tussen je carrière en privé-leven. Carrièrebelangen en verantwoordelijkheden thuis kunnen botsten deze maand.
Succes is niet vanzelfsprekend. Door de vele retrograde planeten moet rekening worden gehouden met vertraging en uitdagingen.

Liefde en Relaties
De invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties kan relaties op de proef stellen, plotseling veranderen of beëindigen wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid het geding zijn. Dat geldt voor zowel je intieme relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking.
De single Schorpioen gaat in juli 2019 op zoek naar plezier en spanning, maar ook naar een fascinerende gesprekspartner op reis, sociale bijeenkomst, in een museum, op een expositie of symposium. Door de invloed van de retrograde Neptunus kun je teleurgesteld raken wanneer jouw verwachtingen te hoog liggen. Aan het eind van de maand bloeit de romantiek als vanouds, maar je moet dit onthouden: Liefde is een werkwoord, dus je mag het nooit voor lief nemen! De weg van het compromis blijkt ook in juli 2019 weer de juiste weg te zijn,

Familie en Huis
Juli 2019 staat in het teken van bijpraten en afwerken van achterstallige administratie. Maak vooraf een schema of schijf alles op in een dagboek. Ruim op wat je niet meer kunt gebruiken en maak ruimte voor wat komen gaat. Deze maand mag je rekenen op de ondersteuning van je gezin en familie bij je studie en carrière. Maak wel voldoende tijd vrij voor je gezin en familie.
De Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 verandert vanaf de tweede helft van 2019 de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Er kunnen strubbelingen zijn met oudere familieleden, ouders of schoonouders. Zorg ervoor dat eventuele geschillen met een compromis worden opgelost.
Goede periode voor een thuisstudie of voor de schoolkeuze van je kinderen.

Carrière
De invloed van de Zonsverduistering in Steenbok van 2 juli 2019 maakt positief en optimistisch. Je staat in de belangstelling, je ziet meer perspectief en de kansen die voor je liggen. Deze kosmische poort laat in het komende halfjaar grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf zien, jouw carrièrepad en leidt ook tot grote veranderingen in de doelstellingen en spirituele overtuigingen van studenten. Er zijn echter ontwikkelingen waardoor het beter is om studieplannen voorlopig uit te stellen. Juli 2019 is geen gunstige maand voor zakenreizen.
De focus ligt op de ontwikkeling van je carrière en maatschappelijke doelstellingen. De Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen krijgt groen licht. Succes is het resultaat van hard werken en vastberadenheid.
Nu er deuren voor je opengaan, krijg je weer te maken met tegenwind. Om goed te kunnen functioneren is een goede sfeer op het werk onontbeerlijk.

Financiën
De Volle Maan van 17 juni 2019 viel in jouw Huis van Financiën. Deze kosmische invloed leidt ook in de eerste helft van juli 2019 tot een salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan of meer omzet in je onderneming. De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) blijft gunstig.
Vanaf 7 juli tot 31 juli 2019 is Mercurius retrograde in Leeuw en tijdens periode kun je te maken krijgen met wat financiële tegenslag. Geen grote investeringen doen of contracten ondertekenen. Lees in ieder geval de kleine lettertjes! Zorg dat je financiële administratie op orde is, want er kunnen belangrijke documenten zoekraken. Saturnus is jouw planetaire boekhouder en begrenzer. Bij iedere uitgave goed nadenken! De retrograde Saturnus wil dat je stappen zet naar een betere financiële positie. Een gezonde financiële basis betekent financiële zekerheid voor de toekomst. Dus blijf waakzaam en let op je budget.

Gezondheid
De invloed van de Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 maakt je positief en optimistisch.
Het maakt juli 2018 een geweldige periode om op reis te gaan! Je ziet meer perspectief en je ziet de kansen die voor je liggen. Jouw conditie is goed in de eerste drie weken van juli 2019.
Vanaf 24 juli 2019 moet je echter zorgen voor voldoende rust en ontspanning. Pas op voor stress! Ga zoveel mogelijk naar buiten, wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen. Je boze bui vloeit dan vanzelf weer weg.
Met de juiste medische aandacht en een uitgebalanceerd dieet komt alles goed met de retrograde Mercurius. Het is raadzaam om deze maand veel te bewegen om stress en spanning kwijt te raken en fit te blijven.

Advies
Juli 2019 is een topmaand voor je carrière. Dat doe je in de eerste plaats voor jezelf, want je wil de wereld en jezelf laten zien wat je allemaal kunt. Doe eens wat rustig, Schorpioen. Je komt er toch wel, ook zonder al die extra inspanningen. Op 14 juli 2019 staat de Zon in Kreeft tegenover de retrograde Pluto in Steenbok en dit kan leiden tot een vorm van machtsstrijd op het werk, op school of in je directe woonomgeving. Opgekropte spanning komt vrij. Het is goed om niet in de negatieve emoties te blijven hangen, want met de Zon opposiet Pluto zijn er geen winnaars en geen verliezers. Op 21 juli 2019 is Venus opposiet Pluto en dat maakt impulsief en onbezonnen, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Jaloezie en schuldgevoelens kunnen heftige emoties teweegbrengen zowel thuis, op school en in je directe omgeving.
Wees flexibel en volg de weg van het compromis op de dagen 19, 20 en 21 juli 2019.

 

error: Content is protected !!