Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle planeten staan nog aan de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. De Nacht.
Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. Volgende maand april 2018 vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken.
Maart 2018 is een gunstige maand voor de financiën. Op het gebied van werk komen er veranderingen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Maatschappij. De Volle Maan laat een evenement of feest zien waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren. Het is mogelijk dat een vriend of vriendin gaat trouwen. In ieder geval een komt er een mooi moment om het glas te heffen.
Voor de single Schorpioen zijn er deze maand volop kansen op een spannende date! De retrograde Mercurius kan vanaf 23 maart 2018 duiden op de terugkeer van een geliefde, maar je merkt dat het boek definitief uit is. Familie en vrienden spelen tijdens de Mercurius retrograde periode een bemiddelende rol in de liefde, dus zoek het niet te ver.
Op 17 maart 2018 valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Liefde en Romantiek! De Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! In ieder geval is de Nieuwe Maan de poort naar zinderende liefde en plezier, gezelligheid en vermaak. Er zijn feestjes of evenementen, dus je hoeft jezelf zeker niet te vervelen, Schorpioen.

Familie en Huis
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Deze maand zie je al belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie. Alles wat gebeurt vraagt je om schoon schip te maken met oude pijn uit het verleden en te werken aan een stabiele thuissituatie. Wat geweest is, is geweest en komt nooit meer terug. Alleen het goede blijft. Je gaat zien wat belangrijk is, de essentie van je gezin of familie. Je gaat je alleen nog richten op het eigen geluk en dat van je familie en gezin. De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw Huis van de Liefde, creatieve expressie, kinderen en plezier. Deze Nieuwe Maan laat je door de ogen van je innerlijk kind kijken. Kinderen spelen deze maand een prominente rol. Je gaat thuis veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn in de natuur of thuis! Je vindt het heerlijk om iets bijzonders op tafel te toveren of je bent thuis bezig met een creatief project. Tijd voor jouw innerlijk kind, je creatieve zelf en jouw creatieve reis. Je organiseert thuis een feestje of gezellig etentje waarbij nieuwe vriendschappen worden gesloten.

Carrière
De Maansverduistering van 31 januari 2018 in jouw Huis van Carrière laat zien dat je grote stappen kan maken, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat. Eventuele tegenslagen die je ervaart hebben te maken met een zorgeloze houding. De reis van Uranus in Ram door jouw Huis van Werk heeft in de afgelopen zeven jaar al tot grote veranderingen geleid. Deze maand kan jouw functieprofiel worden aangepast of is er functioneringsgesprek, sollicitatie of je gaat via een cursus je professionele vaardigheden verbeteren. De retrograde Mercurius zal vanaf 23 maart tot 14 april 2018 verder leiden tot verandering in de werksituatie wanneer er nog zaken zijn die niet zijn opgelost. In die periode is een andere baan mogelijk of zelfs de terugkeer naar een vroegere werkkring of terugpakken op beproefde werkmethoden. Familie kan een grote rol spelen bij het vinden van een passende baan.

Financiën
Maart 2018 is een gunstige financiële maand. De rode strijder Mars reist nog tot 17 maart 2018 door jouw Huis van Financiën. Mars reist als sinds eind januari 2018 door jouw Huis van Financiën. Schorpioen beleeft door de invloed van Mars een gunstige periode om financiële doelen na te streven en financiën te verbeteren.
Door deze financieel gunstige periode kun je vaststellen wat belangrijk voor je is en wat niet.\
Wat is voor jou waardevol?
Inkomsten komen vanuit je werk, maar ook financiële openingen via familieleden, overheidsinstanties en het bedrijfsleden. Projecten die het thema gezondheid dragen leveren een goed rendement op. Er komt schot in de zaken voor wat betreft juridische zaken met overheidsinstanties. Ook een gunstige maand voor risicovolle ondernemingen en speculatieve investeringen.

Gezondheid
Door de Zon in het waterteken Vissen zit je goed in je vel, Schorpioen.
Vanaf de derde week van maart 2018 ligt de focus vooral op gezondheid, want de Zon betreedt vanaf 21 maart 2018 jouw Huis van Gezondheid.
Een gezond en uitgebalanceerd dieet en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven. Jouw lichaam is jouw tempel, dus verzorg haar goed.
Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Maart 2018 is een goede maand voor een vorm van therapie of eventuele medische onderzoeken.
Gezondheid is een kwestie van keuzes die je maakt. Maak de keuze voor jezelf.
Saturnus in Steenbok maakt dat je de dingen soms pessimistisch en somber inziet. De reis van Jupiter door Schorpioen gaat om (her)ontdekken van je persoonlijkheid, dus alles wat er gebeurt in jouw leven is een helende reis, ook al zie je dat misschien niet zo.

Advies
De Volle Maan van 31 maart 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Onthechting en Loslaten. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.
Neem niet je persoonlijke problemen mee naar het werk.
Een goede raad deze maand is om goed te luisteren. Luister naar wat er gezegd wordt en luister naar je innerlijke stem, jouw ziel. Er gebeurt veel om je heen, maar je hebt zelf ook veel invloed op alles wat er om je heen gebeurt.

error: Content is protected !!