Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop. De Nacht gaat over emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten. In december 2018 ligt de nadruk op relaties, familie, privé, buitenland, studie, gezondheid en financiële aspecten.
De planetaire krachten bewegen zich inmiddels naar de westelijke helft van de Weegschaal-horoscoop. In de komende maanden gaat het niet om jou, maar moet je de weg van het compromis bewandelen. Samenwerking zal dan de sleutel tot succes zijn.
December 2018 is een gunstige maand voor gezondheid, studie en financiën.

Liefde en Relaties
Door de vurige invloed van Mars in jouw Huis van de Liefde en Romantiek kan er vorige maand sprake zijn geweest van strijd en ook in december 2018 kan deze invloed nog aanwezig zijn.
December 2018 maakt de Weegschaal extra aantrekkelijk. Het zal niet makkelijk zijn om het iedereen naar de zin te maken of de juiste keuzes te maken.
Spiritualiteit is de rode draad deze maand. De single Weegschaal kan de liefde vinden in de kerk, in een spiritueel centrum, spirituele beurs of seminar. Mars is jouw planeet van Relaties. De transit van Mars in Vissen laat zien dat december 2018 niet echt de maand van samenwerking is. Je wil alles liever alleen doen en je partner begrijpt dat niet goed. Er kunnen dus kleine aanvaringen zijn wanneer anderen jou in de wielen rijden. December 2018 is dus een maand van ups en downs, maar het einde van december 2018 laat mooie romantische momenten zien!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 7 december 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals een veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.
December 2018 laat een sleutelwoord zien: creativiteit. Deze maand ben je bezig om je huis te verfraaien of je bent bezig met het maken van een schilderij of kunstwerk. Je weet als geen ander de juiste sfeer en gezelligheid in huis te brengen.
Vanaf 21 december 2018, de Winterequinox, reist de Zon door jouw Huis van Familie en Thuis.
Gebeurtenissen en invloeden uit het verleden en opvoeding komen bij je terug. Pluto en Saturnus in jouw Huis van Familie en Thuis vragen je wat thuis en familie voor jou betekent? Je huis waar je woont is een reflectie van jezelf.
Wie is je echte familie? Biedt jouw huis jou de bescherming en veiligheid die je nodig hebt? Alles wat op je pad komt is bedoeld om jou de juiste weg te wijzen. Het zijn kosmische lessen die te maken hebben met het verleden. De samenstand van Pluto en Saturnus in het Huis van Familie en Huis symboliseert de jaren van de “grote schoonmaak”, een tijd van grote innerlijke verwerking. Aan het eind van december 2018 kan er een onverwachte verrassing zijn!

Carrière
De invloed van Jupiter in Boogschutter maakt je enthousiast om jouw plannen voor het komende jaar in werking te stellen. Mars in Vissen reist tot 1 januari 2019 door jouw Huis van Werk en Dagelijkse Routine.
De Weegschaal krijgt dus de kans om bergen werk te verzetten, structurele wijzigingen aan te brengen en volgens planning projecten af te werken, te beëindigen of met een nieuw project van start te gaan. In de eerste helft van december 2018 laat de retrograde Mercurius echter zien dat plannen terug moeten naar de tekentafel voor wat aanpassingen. Wel kan in december 2018 grote vooruitgang worden geboekt op school, met een studie of met het schrijven van een boek of verslag. Geweldige maand voor studenten en docenten.
De Volle Maan van 22 december 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Deze invloed kan leiden tot mooie ontwikkelingen, zoals nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet of meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging.
Niet altijd zal de samenwerking soepel verlopen deze maand. Zoek naar de balans.
Neem de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar, Weegschaal.
Wat zijn jouw doelen voor het komende jaar?

Financiën
December 2018 laat een gunstige financiële maand zien.
Door de invloed van de retrograde Mercurius in Schorpioen in jouw Huis van Financiën kun je in de eerste week van december 2018 het financiële overzicht verliezen.
Er zijn onduidelijkheden die te maken hebben met je huis of privé-uitgaven die om oplossing vragen. Financiële mogelijkheden en ideeën uit het verleden of beproefde methodes kunnen dan uitkomst brengen.
Vanaf 3 december 2018 reist Venus door jouw Huis van Financiën. Jouw planeet Venus voelt zich thuis in het Huis van Financiën! Deze transit duidt op een goede financiële periode.
Pas op, want je bent geneigd om teveel geld uit te geven.
De Weegschaal die werkzaam is in de verkoopbevordering en marketing boekt deze maand de beste resultaten. Ook innovatieve verkooptechnieken en creatieve activiteiten kunnen winstgevend zijn in december 2018. Deze maand mag je rekenen op de financiële ondersteuning van familieleden en vrienden.

Gezondheid
December 2018 laat een schommelende maand zien voor je gezondheid.
Belangrijk is dat er een vast schema is, want je bent geneigd om een training of een maaltijd over te slaan.
De invloed van Mars in Vissen tot 1 januari 2019 duidt op een drukke periode. Je wil zoveel en het liefst nog dezelfde dag. Tijdens deze periode is er meer kans op stress. Je bent dan meer kwetsbaar om verkouden te worden of een infectie, uitslag of koorts te krijgen.
Luister naar jouw innerlijke stem en blijf positief denken. Zie jezelf als een antenne: Als je positief denkt, straal je positiviteit uit en ontvang je het ook weer terug.
Denk bij alles wat je doet: Wil ik dit echt? Heb ik dit nodig?

Advies
De invloed van Jupiter in Boogschutter maakt je enthousiast om jouw plannen voor het komende jaar in werking te stellen. In de eerste helft van december 2018 zijn er door de retrograde Mercurius aanpassingen nodig, maar vanaf de tweede helft van december 2018 komt er beweging. Leer van je vroegere ervaringen om je toekomst veilig te stellen.
De retrograde Uranus in Ram is tijdelijk teruggekeerd in jouw Huis van Relaties. In de afgelopen zeven jaar zijn jouw relaties op de proef werden gesteld, zowel privé als zakelijk.
Tot begin maart 2019 kan de Weegschaal te maken krijgen met de laatste loodjes.

error: Content is protected !!