Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Alle persoonlijke planeten staan in juli 2023 aan de onderzijde van de Stier-horoscoop.
Relaties, financiën, gezondheid en carrière vereisen wel wat aandacht.
De eerste helft van juli 2023 laat uitdagingen zien. In de tweede helft komt zakelijke en relationele verbetering door Jupiter in Stier en de invloed van Mars in Maagd vanaf 11 juli 2023.
Zakelijk en in de liefde is de grote Weldoener Jupiter in Stier jouw kosmische wind in de rug, Stier!

Liefde en Relaties
Mars reist van 11 juli tot 17 augustus 2023 door Maagd (Huis van Liefde) en dat brengt een sterk verlangen naar sensuele liefde, genegenheid, maar ook naar persoonlijk comfort. Stier moet rekening houden met tegenwerking en discussies vanuit afgunst. Het is essentieel om onnodige ruzies voorkomen.
Door de invloed van Venus in Leeuw merk je dat jouw sociale netwerk meer aandacht eist. Vriendschappen die nu gesloten worden zijn van lange duur.
Mars in Maagd verhoogt de kans op een verleidelijke date voor de single Stier. Het zal echter meer inspanning vergen om de juiste partner te vinden, want liefde kan vluchtig zijn.
In de vaste relatie heeft jouw partner liefdevolle aandacht en tederheid nodig. Alles wat je geeft, krijg je in drievoud terug! Geven en nemen moeten wel in balans zijn.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 valt voor Stier in het Huis van Communicatie en moedigt Stier aan om zich te oriënteren over school, cursussen en trainingen. Stier krijgt vanaf deze Nieuwe Maan nieuwe vrienden en buren. Deze Nieuwe Maan in Kreeft stimuleert om naar je gevoel te luisteren en om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, een feestje organiseren, een nieuwe manier van communiceren.
De transit van Mars door Leeuw (Huis van Familie en Huis) laat tot 10 juli 2023 een bedrijvige, maar dure periode zien van klussen, renoveren, verhuizen, een make-over of andere dingen die met familie, huis en tuin te maken hebben.
Plezierreizen met vrienden en familie brengen geluk en plezier.
Jouw heersende planeet is Venus. Venus is retrograde in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 en tijdens deze periode mag je het thuis wat rustiger aandoen.

Carrière
Met Jupiter door Stier komen er langverwachte professionele kansen voor Stier!
Juli 2023 is een geweldige maand voor je professionele ontwikkeling, om te netwerken, van werkplek te veranderen of te solliciteren. Zakelijke reizen resulteren in financiële voordelen en gunstige zakelijke vooruitzichten.
Juli 2023 laat een gunstige maand zien voor je carrière, want met de kracht van Jupiter in Stier heb je energie om hard te werken waardoor projecten op gang komen. De relatie met collega’s klanten en management gaat in goede harmonie.
Asteroïde Ceres in Weegschaal (Huis van Werk) is een ware steun in de rug voor het werk dat je doet. Alle toezeggingen en gesprekken die de afgelopen tijd zijn gevoerd, worden in juli 2023 in praktijk gebracht.
Met Pluto retrograde in Steenbok is juli 2023 een prima maand om een project of studie af te ronden, met pensioen te gaan of de vruchten te plukken van je werk in de afgelopen 14 jaar.
Jouw heersende planeet is Venus. Venus is retrograde in Leeuw van 23 juli tot 3 september 2023 en tijdens deze periode zit je niet zo goed in je vel en wordt alles om je heen al gauw teveel.
Dit is een periode om het rustig aan te doen en werk te delegeren.

Financiën
De Noordknoop blijft in Stier tot 17 juli 2023 en deze karmische transit heeft grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden om deze aan te pakken en te beheren.
Een contract is opgemaakt of er is er een belangrijke beslissing genomen over onroerend goed.
Het is mogelijk dat je een huis of ander onroerend goed hebt gekocht.
Vanaf 18 juli 2023 breekt er een periode aan waarbij je terughoudend moet zijn met financiële toezeggingen, investeringen en speculaties. Vermijd alle risicovolle beleggingen aangezien deze verliezen zullen opleveren.
De tijd is ook niet gunstig voor het uitbreiden van de huidige ondernemingen of het starten van nieuwe. Het is tijd om kosten te besparen en zoveel mogelijk geld te besparen.
De ondernemer moet voorzichtig zijn op financieel gebied, want investeringen kunnen leiden tot verliezen. Ook kan er sprake zijn van winstderving door conflicten met klanten, zakelijke partners en collega’s.

Gezondheid
Juli 2023 is een gunstige maand voor je gezondheid.
Probeer stress te voorkomen. Uiterlijke schoonheid begint met innerlijke schoonheid. Onderzoek wat je het beste kunt doen om de weg naar schoonheid en zelfacceptatie te vinden. Verzorg jezelf goed. Sla geen maaltijden over en ga stressvolle situaties zoveel mogelijk uit de weg.
Neem tijd voor jezelf! Voldoende beweging in de vrije natuur, gezonde voeding en ontspanning!
Er kan met de verschuiving van de Maansknopen vanaf 18 juli 2023 een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen.
Zorg voor een strikt dieet en fitnessprogramma om lichamelijke en mentale gezondheid te behouden.

Advies
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt voor Stier in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities voor je toekomst opnieuw te richten en verheldert alles wat je voorheen niet kon zien. Er is nog veel te leren en te ervaren! In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het afronden van een studie, een schrijfproject, het maken van een reis of spiritueel doel is mogelijk. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. Blijf je verwonderen!
De retrograde Saturnus in Vissen vraagt je nu om stapsgewijs dromen waar te maken.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

error: Content is protected !!