Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram januari 2018

Algemeen
Volle kracht vooruit, Ram. Op Uranus in Ram na, staan alle planeten aan de bovenkant van de Ram-horoscoop. De carrière staat bovenaan en het privéleven komt op de tweede plek.
De nadruk ligt ook in de eerste maand van het jaar op carrière, levensbeschouwing, studie, culturen en reizen. De komende maanden zijn gericht op jouw carrière en de eigen ontwikkeling.

Liefde en Relaties
De Rode Strijder Mars reist tot 26 januari 2018 samen met Jupiter in Schorpioen door het Huis van de Ziel en Intimiteit. Door deze energie ben je extra gefocust op seksualiteit en de diepgang in de relatie of je gaat onvermoeibaar op zoek naar de ultieme ervaring. De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie. Deze Maansverduistering zal in de komende zes maanden ook van invloed zijn op bestaande vriendschappen. Vrienden komen en vrienden gaan.
Doordat je carrière veel tijd vereist, is er minder tijd om aan je partner te besteden. Dit kan een bron van wrijving zijn in de relatie. Het is raadzaam om tijd vrij te maken om een moeilijke emotionele situatie op te lossen. Tijdens deze maand besef je maar weer hoe belangrijk de liefde is. De single Ram vindt een nieuwe liefde op de werkvloer, beurs, symposium of bijeenkomst. Ook al heb je het druk, maak tijd vrij voor de liefde. Neem ook de tijd om te dromen van alles wat komen gaat.

Familie en Huis
De Volle Maan in Kreeft van 2 januari 2018 laat in de komende weken veranderingen zien met betrekking tot je huis en familie. Het is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, nieuw interieur, verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke werkzaamheden ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot een latere periode. Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Een periode van plezier en de opwinding.
Je hebt meer ruimte nodig. Het kan zijn dat je even een time-out neemt om alles op een rijtje te zetten. Je huwelijk en kinderen hebben aandacht nodig deze maand. Schoolgaande of studerende kinderen kunnen deze maand problemen opleveren. Kinderen maken een grote transformatie door en kunnen zeer emotioneel reageren. Wordt niet boos, want kinderen hebben jouw leiding en ondersteuning hard nodig. Tijdens deze maand besef je maar weer hoe belangrijk het is om een stabiele thuisbasis te hebben.

Carrière
Saturnus reist tot eind maart 2020 door Steenbok en daarmee door het Huis van Carrière en Bestemming. Een periode van grote stappen vooruit en bestendiging van je carrièredoelen. Januari 2018 concentreert zich op jouw carrière en plannen voor de toekomst.
Tijdens een nieuwjaarsborrel of officiële receptie, feest of jubileum kom je in de gelegenheid om nieuwe gunstige professionele contacten te leggen.
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Carrière. Hierdoor is er in de tweede helft van januari 2018 een grote kans op een promotie, nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn.
Bedrijfstraining, reizen voor je werk, contacten met het buitenland of buitenlanders.
Januari 2017 is een sociale maand waarbij je veel onderweg bent en veel mensen ontmoet. De studerende Ram of de Ram in de hoger onderwijs staan voor ingrijpende veranderingen in januari 2018.

Financiën
Door de invloed van Saturnus is er deze maand financieel vooruitgang te boeken.
Januari 2018 is dus een zeer winstgevende maand. Je sociale netwerk, buitenland, vrienden en reizen brengen de Ram deze maand veel financiële kansen. Ram moet het deze maand niet hebben van gokken of speculatie. Het is raadzaam om alvast financiële voorbereidingen te treffen, want vanaf medio mei 2018 krijg je al te maken met grote financiële veranderingen door de invloed van Uranus door Stier. Stier heerst over jouw Huis van Financiën!

Gezondheid

In januari 2018 wordt Jupiter ondersteund door de Rode Strijder Mars in Schorpioen en door deze invloed wil je actie ondernemen om emotioneel schoon schip te maken. Januari 2018 is een goede maand voor een vorm van therapie.
In de eerste drie weken kan stress ontstaan door je carrière. Probeer zoveel mogelijk ontspanning te vinden. Aan het eind van januari 2018 komt er meer rust. Maak meer tijd vrij voor jezelf. Het is goed om je hoge energie te kanaliseren door actief te zijn in de sportschool. Maar ook houthakken kan heel therapeutisch zijn!

Advies
Deze maand is er veel vooruitgang te boeken. Januari 2018 is zakelijk gezien een geweldige maand. Gunstig om te netwerken en contacten te leggen zakelijk gezien zeer voordelig kunnen zijn.
Doordat je carrière veel tijd vereist, is er minder tijd om voor je partner. Dit kan een bron van wrijving zijn in de relatie. Het is raadzaam om tijd vrij te maken om een moeilijke emotionele situatie voor te zijn.

 

 

error: Content is protected !!