Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal oktober 2017

Algemeen
Jupiter reist tot 10 oktober 2017 nog door jouw teken, Weegschaal. Tijdens deze transit van twaalf maanden zijn jouw natuurlijke vaardigheden versterkt en ben jij als als persoon gegroeid. Oktober 2017 laat een overwegend mooie maand zien.
Venus is verbonden met Weegschaal. Venus zal deze maand verschillende aspecten van je leven beïnvloeden, met name carrière en gezondheid.

Liefde en Relaties
De gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman van 7 augustus 2017 viel in jouw Huis van de Liefde. Deze kosmische gebeurtenis heeft geleid naar een grote behoefte aan vrijheid, maar nog meer naar waardering en respect. Deze maand en tot begin 2018 worden problemen in de relatie opgelost en wordt de relatie versterkt. De vrije Weegschaal gaat op zoek naar een verbinding op zielsniveau. Ook in de vaste relatie verlang je naar een diepere emotionele verbinding.
Vriendschappen en andere sociale contacten die geen waarde toevoegen aan je leven worden verbroken. Wat jij nu wil is onvoorwaardelijke liefde in oktober 2017, maar vooral waardevolle liefde. Problemen in je huwelijk en bestaande relaties worden opgelost. Maar als problemen onoplosbaar blijken te zijn, maak je de juiste keuze voor jezelf. In oktober 2017 wordt een nieuwe liefde voor Weegschaal in de werksfeer gevonden.

Familie en Huis
De invloed van Saturnus in Boogschutter leidt tot half december 2017 tot verbetering van de relatie met broers en zussen of je neemt het besluit om de relatie met hen te verbreken. In oktober 2017 neem je een definitieve beslissing indien je dit nog niet hebt gedaan. Vanaf 21 december 2017 begint de reis van Saturnus door jouw Huis van Familie en Huis. Je bent dus nu de weg aan het vrijmaken voor een nieuwe fase in je leven. Tot eind maart 2020 wordt je geconfronteerd met vraagstukken die met huis en haard te maken hebben. Wat betekent thuis en familie voor jou? Wie is je echte familie? Biedt jouw huis jou de bescherming en veiligheid die je nodig hebt? Er kan sprake zijn van grote problemen, maar deze zijn bedoeld om jou de juiste weg te wijzen.

Carrière
Je hebt dit jaar een grote groei doorgemaakt. In oktober 2017 kun je bijvoorbeeld de definitieve overstap maken naar het buitenland. Oktober 2017 laat zien dat de professionele vooruitzichten aan het begin van deze maand wat onstabiel en onvoorspelbaar zijn. Er zijn uitdagingen, maar op de lange termijn is er succes te behalen. Door de invloed van Jupiter in Schorpioen is er deze maand kans op promotie, winst en maatschappelijk succes! Vanaf 11 oktober 2017 reist Jupiter door Schorpioen! Jupiter in Schorpioen brengt ook minder goede kwaliteiten zoals hebzucht aan de oppervlakte, maar deze moeten worden eerst onderkend om je doelen te kunnen bereiken. Aan het eind van oktober 2017 is er goed nieuws.

Financiën
Het jaar 2018 gaat door Jupiter in Schorpioen een goed financieel jaar worden voor de Weegschaal. Schorpioen is verbonden met het Huis van Financiën voor de Weegschaal!
Alles wat er in dit jaar is gebeurd en wat er in oktober 2017 gebeurt en nog gaat gebeuren dit jaar is eigenlijk een voorbereiding voor wat komen gaat in 2018. Vanaf 11 oktober 2017 betreedt Jupiter jouw Huis van Financiën. Een jaar van grote financiële mogelijkheden breekt aan. Maak gebruik van deze financiële energie! Oktober 2017 is een financieel gunstige maand. Winst is te behalen door creatieve projecten en door gebruik te maken van betere communicatietechnieken.

Gezondheid
Deze maand is er veel innerlijke spanning en stress door veranderingen op het werk en in je persoonlijke leven. Saturnus in Boogschutter laat ook in oktober 2017 een meer serieuze pessimistische en realistische houding zien. Het ligt helemaal aan jezelf of je negatieve invloeden toelaat. In de eerst drie weken van oktober 2017 is jouw gezondheid wat schommelend. Je hebt ontspanning nodig. Jouw energieniveau blijft hoog, waardoor je toch in staat bent om de uitdagingen van deze maand aankunt. Deze maand krijg je last van je tanden. Ook moet je vaker naar het toilet. Regelmaat is ook deze maand het toverwoord. Zowel in beweging als in je voedingspatroon.

Advies
Aan het begin van oktober 2017 is er sprake van stress en ben je wat uit je evenwicht.
Probeer je evenwicht weer te hervinden voor jezelf terug te vinden. Ontspanning, liefde, lezen, de schoonheid en magie van het leven vieren en beleven. Ook al lijkt alles tegen te zitten medio deze maand moet je maar denken dat ook dit een reden heeft. Even pas op de plaats maken. Van 23 oktober 2017 geeft Mars in Weegschaal je de energie en drive om 2017 met succes af te sluiten.
In de laatste week van oktober 2017 is er goed nieuws. Misschien een korte vakantie tussendoor?

error: Content is protected !!