Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop is april 2023 gericht op de buitenwereld, carrière en relaties.
Mars in jouw teken Kreeft schroeft het tempo op! Het effect van Mars in Kreeft vergroot je aantrekkingskracht, zelfvertrouwen en moed. Mars in Kreeft kan ook overweldigend aanvoelen en heftige emotionele reacties teweegbrengen zowel bij jou als bij anderen.
De kalmerende invloed van Saturnus in Vissen zal Kreeft helpen om alle gebeurtenissen beter te begrijpen en te verwerken.
Saturnus in Vissen geeft Kreeft meer rust en vertrouwen om hun pad te vervolgen.

Liefde en Relaties
Pluto in Waterman in het 8e Huis vergroot jouw charisma en verleidingskracht en daarmee trek je de aandacht!
Mensen willen bij jou in de buurt zijn en genieten van je gezelschap. In de vaste relatie wil je meer experimenteren en je partner betrekken bij al je avonturen!
Door Uranus in Stier is er veel veranderd in jouw sociale kring. Nieuwe en ongewone vrienden hebben je leven verrijkt, mensen komen en mensen gaan. Vriendschappen die niet meer werken, worden verbroken. Veranderingen komen van buitenaf en daar heb je weinig of geen invloed op. Het overkomt je gewoon.
In de vaste relatie kan er door de invloed van Mars in Kreeft sprake zijn van spanning. Heb geduld en ga niets forceren.
De single Kreeft krijgt door de invloed van Venus in Stier (tot 11 april 2023) en Mercurius in Stier (11e Huis van Sociale Processen) meer kans om de liefde te vinden binnen de vriendenkring, oude vriendschappen aan te halen, bestaande vriendschappen te versterken of weer in contract te komen met een ex geliefde.

Familie en Huis
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in het vierde Huis van Familie en Huis. Deze Volle Maan vormt een spanningsvierkant met Kreeft. Dit spanningsvierkant kan je ertoe aanzetten je om de thuisomgeving te veranderen voor je carrière. Denk dan bijvoorbeeld aan een aangename ruimte te creëren voor thuiswerken, een ruimte creatief aanpassen, renovatie of een verhuizing.
April 2023 is over het algemeen een rustige en harmonische maand voor je privé-leven, huis en gezin. Kreeft mag rekenen op de steun en bemoediging van ouderen in de familie en gezin.
Deze maand kan er ook heuglijk nieuws zijn en dat mag worden gevierd. Natuurlijk kunnen er door de invloed van Mars in Kreeft de emoties zo nu en dan oplopen, maar door de harmoniserende invloed van Mercurius in Stier worden conflicten ook weer tijdig opgelost.

Carrière
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 viel in het 10e Huis van Carrière en Bestemming en dat betekent dat de positieve opwaartse trend ook in april 2023 doorzet.
Door de invloed van Saturnus in Vissen krijgt Kreeft steeds meer verantwoordelijkheden naar zich toegeschoven. Kreeft kan promotie krijgen, doorgroeien naar een bestuurlijke functie, een onderscheiding of een titel krijgen.
Met Mars in Kreeft kunnen nieuwe plannen in gang worden gezet voor de komende twee jaar of langer. April 2023 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen of studie.
Door de weldadige transit van Jupiter in Ram in het 10e Huis van Carrière kan Kreeft met een goede strategie, een positieve houding, samenwerking en onderhandelingsvaardigheden geweldige bedrijfsresultaten laten zien. Toch is het raadzaam om ook op sociaal vlak te investeren, want samenwerking en medewerking blijft toch wel de sleutel om al die mooie resultaten te behalen. De Zon conjunct Jupiter in Ram van 10 tot 12 april 2023 zijn de beste dagen van het jaar om succes te behalen op professioneel vlak.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 valt in jouw 10e Huis van Carrière. Een ware game-changer in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid.
Deze kosmische gebeurtenis markeert een periode van 6 maanden waarin maatschappelijke en professionele vooruitgang wordt geboekt of juist niet.

Financiën
Saturnus in Vissen laat zien dat het raadzaam is om geen leningen of schulden aan te gaan. Alles moet heel goed van te voren worden doorberekend. Leen geen geld van anderen, leen ook geen geld aan anderen, want dat is niet in jouw voordeel.
De geldstroom blijft stabiel en speculaties zullen een goed rendement opleveren. Sociale contacten kunnen lucratief zijn zoals bij crowdfunding of inzamelingsactie.
Kreeft krijgt goede begeleiding om je bedrijfsvoering te verbeteren. Pas op met substantiële uitgaven. Door de invloed van Jupiter in Ram zijn er meer kansen op de arbeidsmarkt, een nieuwe baan met een beter salaris, maar dat wil niet zeggen dat je onbeperkt geld kunt uitgeven.
Reizen kunnen nadelig zijn voor de financiën van Kreeft en leveren niet het gewenste resultaat.

Gezondheid
De transit van Saturnus in Vissen is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte. Saturnus blijft tot 25 mei 2025 in Vissen.
Mars reist tot 20 mei 2023 door Kreeft en dit is een geweldige tijd vol van energie en enthousiasme. Mars in Kreeft voelt als een nieuw begin en dat is het ook.
Een nieuw hoofdstuk en dat kan zowel fysiek als geestelijk de toon zetten voor de komende 2 jaar. Mars in Kreeft kan een emotioneel drukvat zijn en daarom is het goed om zoveel mogelijk naar buiten te gaan om al die Mars energie te kanaliseren.
Asteroïde Ceres retrograde in Maagd kan Kreeft tot 7 mei 2023 echter mentaal beïnvloeden, zo kun je je onzeker en niet ondersteund voelen.
Het is essentieel om je gezondheid te behouden door gebruik te maken van een verantwoord dieet en voldoende lichaamsbeweging. Mentaal welzijn kan worden verbeterd door ontspanningstechnieken zoals yoga en meditatie.
Belangrijk is om zoveel mogelijk te genieten ven het goede buitenleven.

Advies
Mars reist tot 20 mei 2023 door Kreeft en dat is een geweldige periode van energie en enthousiasme.. Mars in Kreeft mag je zien een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk. Wat het ook is waar je in deze tijd aan begint, het kan de toon zetten voor de komende 2 jaar van je leven.
Benut de energie, neem initiatief en kom in beweging, zowel fysiek als geestelijk.
Niemand kan je charmes weerstaan met Pluto in Waterman in het 8e Huis, dus dit is het ideale moment om kracht bij te zetten op zakelijk gebied. Maak gebruik van je verleidingskunsten om succes te behalen.
Door de tijdelijke transit van Pluto in Waterman komen er thema’s als intimiteit, vertrouwen, obsessie, taboes en seksualiteit aan de orde. Pluto in Waterman kan passie en intensiteit naar boven halen, maar ook meer machtsstrijd en bezitsdrang. Ga niet de strijd met elkaar aan, maar weet het vertrouwen (terug) te winnen.

 

error: Content is protected !!