Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Februari 2024 laat met een gunstige kosmische afstemming een voorspoedige maand zien van vooruitgang en positieve ontwikkelingen!
De eerste drie weken met de Zon in Waterman laat een scala aan mogelijkheden zien voor je werk en de liefde. De meeste planeten staan in deze periode van het jaar bovenaan de Ram-horoscoop. Teamwork, groepsgeest en netwerken blijft belangrijk in februari 2024.
De belangrijkste aandachtsgebieden van februari 2024 zijn je sociale kring, teamwork, netwerken, carrière, sociale activiteiten en financiën.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 viel in jouw 5e Huis van Liefde en Romantiek en met deze sterke liefdesenergie is de eerste helft van februari 2024 gevuld met romantiek en liefde.
Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
De krachtige Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 in het Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ram krijgt de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project, een prachtig moment om intenties vast te stellen en te manifesteren. Deze Nieuwe Maan laat je echter ook zien wie je ware vrienden zijn. Misschien moet je afscheid nemen van een paar vrienden of volgers loslaten om je aan te sluiten bij de mensen die je ware bondgenoten zijn. Misschien ben jij het wel die moet loslaten om te kunnen veranderen.
De invloed van Pluto in Waterman laat in de komende maanden radicale veranderingen zien in jouw sociale netwerk. Er komen nieuwe samenwerkingsverbanden die gelijkwaardig zijn aan jouw ware kosmische doel. Blijf wel selectief met nieuwe vrienden en liefdes, want ijdele hoop kan tot teleurstelling leiden.

Familie en Huis
Door de invloed van de Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 kunnen er aan het begin van februari 2024 problemen zijn die te maken hebben met kinderen, werk of een liefdesrelatie.
Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden omwille van vrede en rust.
Halverwege de maand kunnen er misverstanden met familie of gezinsleden. Ram wordt voor de keuze gesteld, carrière of gezin.
Raadzaam is om niet op eigen houtje een beslissing te nemen. Als het werk opoffering vereist, moet er en oplossing komen waarbij je het gezin of familie laat meebeslissen. Mercurius in Waterman vanaf 6 februari 2024 laat je de dingen vanuit een andere hoek zien en brengt je op een briljant idee waar iedereen blij mee is.
Door de invloed van jouw planeet Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024 weet je uitdagingen het hoofd te bieden en op het juiste moment actie te ondernemen.

Carrière
Jouw planeet Mars reist tot 13 februari 2024 door Steenbok (Huis van Carrière) en met deze doelgerichte energie is de eerste helft van februari 2024 de beste periode om te solliciteren, vergaderen, onderhandelen of met een bedrijfstraining van start te gaan. Mars in Steenbok kan wat overmoedig maken, maar je zal merken dat geduld de sleutel is.
Samen met de charmante en ambitieuze invloed van Venus in Steenbok tot 16 februari 2024 kunnen doelbewuste stappen worden gezet. De eerste helft van februari 2024 is beste periode om erkenning te krijgen of als eigen ondernemer van start gaan.
Asteroïde Ceres (voeding, ondersteuning en hulpbronnen) reist vanaf 8 februari 2024 door Steenbok (het Huis van Carrière) en biedt vruchtbare kansen voor al je carrièredoelen.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 in het Huis van Werk en Gezondheid laat het resultaat of de vooruitgang zien van een project of je krijgt erkenning voor het werk dat je hebt gedaan. Ook is dit een goed moment om werk te herbeoordelen, te delegeren en om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Hou rekening met extra werkdruk aan het eind van februari, 2024, Ram.

Financiën
Februari 2024 laat een verbetering van de financiële situatie zien voor Ram. Stier staat voor het Huis van Financiën. Uranus in Stier loopt weer direct en dan kan er meer geld binnenkomen door een loonsverhoging of meer omzet in je onderneming.
Mercurius in Steenbok geeft je tot 5 februari 2024 relevante informatie om zoveel mogelijk winst te behalen.
Die verbetering komt echt op gang met Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024.
Er is geld te verdienen door naar je intuïtie te luisteren. Door naar je innerlijke stem te luisteren zie je de uitdagingen die voor je liggen, maar kun je ook beter en sneller reageren op uitdagingen.
Eind februari 2024 krijg je het druk op je werk, maar de hoge werkdruk levert ook meer geld op.

Gezondheid
Door de lange transit van Saturnus (Karma) tot 14 februari 2026 door Vissen (Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) gaat Ram oude onverwerkte emotionele bagage loslaten.
Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote schoonmaak van geest en ziel.
Door de invloed van Saturnus heb je meer tijd voor jezelf nodig voor reflectie en introspectie.
Op 19 februari 2024 zal de Noordelijke Maansknoop in Ram de krachten bundelen met Cheiron, de gewonde Genezer, waardoor Ram wordt gevraagd openhartig te zijn en kleur te bekennen.
Door eerlijk te zijn over je gevoelens en voor jezelf op te komen ben je een stralende en helende kracht die iedereen zal inspireren.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 in het Huis van Werk en Gezondheid is
en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. In je werksituatie en dagelijks leven kan eer veel stress zijn en dat gaat ten koste van je welzijn.

Advies
Februari 2024 staat in het teken van carrière, motivatie en gedrevenheid.
Gebeurtenissen gaan zich in februari 2024 positief ontwikkelen. Februari 2024 is gunstig om te gaan reizen of met een creatief project van start te gaan.
Saturnus, heerser van het 10e Huis van Carrière is in Vissen (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) laat Ram zien wat je in je professionele leven hebt bereikt en of je levenspad verloopt zoals je dat voor ogen hebt. Zelfkritiek of spijt dat je dingen niet hebt gedaan of anders had kunnen doen kan de deur openen naar verbeteringen en aanpassingen om het beter te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!