Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
April 2018 laat voor de Schorpioen een maand zien van tegenstellingen en tegenstrijdigheden.
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Schorpioen horoscoop geeft aan dat de energie van de buitenwereld steeds sterker wordt en je een keuze moet maken tussen thuis en carrièremogelijkheden. Samenwerking en aanpassing aan anderen en situaties om je doelstellingen te bereiken is een terugkerende thema’s in deze periode.
April 2018 is een fantastische maand voor gezondheid, financiën en de liefde, maar je carrière en privé-leven vereisen wel aandacht.

Liefde en Relaties
Venus is verbonden met jouw Huis van Relaties. Venus verenigt zich daar met de Zon in Stier en deze gouden verbintenis leidt in de eerste drie weken van april 2018 tot liefdevolle momenten.
Stel jezelf open en omarm de liefde. Voor de single Schorpioen zijn er vele kansen om de liefde te vinden, ook hier geldt: stel jezelf open en dan vindt de liefde jou als vanzelf.
Blijf niet thuis, maar zoek plaatsen op waar mensen samenkomen. Een beurs, een symposium, sociale bijeenkomsten, amusementscentra zoals een pretpark. Maar ook op de werkplek of gezondheidscentrum kan je hart sneller gaan kloppen. Ook zakelijk gezien is dit een gunstige positie voor het vormen van verbintenissen of het sluiten van een zakelijk contract. Je bent een ware bron van inspiratie voor je omgeving en samen zijn jullie onoverwinnelijk. Jouw spontane acties en reacties werpen vruchten af, want alles komt recht uit je ziel. Jouw sociale leven bloeit en laat spannende ontwikkelingen zien.

Familie en Huis
De eerste drie weken van april 2018 verlopen goed, maar in de laatste week van april 2018 kan er een meningsverschil zijn. Het is raadzaam om nu huiselijke problemen op te lossen, want binnenkort vraagt jouw carrière veel aandacht van je. Blijf niet te lang rondlopen met een probleem. Alles bespreekbaar houden! Een probleem wordt alleen maar groter als je het onbesproken laat.
Vrede op het thuisfront betekent ook vrede in je ziel. Maak meer tijd vrij om te werken aan verbetering van de onderlinge relatie door samen met je gezin of familie activiteiten te ondernemen zoals leuke uitstapjes.
De retrograde Jupiter in het Huis van Schorpioen vraagt je in deze periode wat integriteit voor jou betekent. Ben je eerlijk en oprecht naar jezelf en anderen? Sta je achter je eigen gedrag en de keuzes die je maakt in je privéleven en op het werk?

Carrière
Deze maand moet je echt op je tenen lopen! Niet alles is goud dat er blinkt en als iets te mooi is om waar te zijn, neem dan direct afstand. De retrograde Mercurius in Ram leidt in de eerste helft van april 2018 tot verandering in de werksituatie wanneer er nog zaken zijn die niet zijn opgelost. In deze periode is een andere baan mogelijk of zelfs de terugkeer naar een vroegere werkkring of terugpakken op beproefde werkmethoden. Familie kan een grote rol spelen bij het vinden van een passende baan.
April 2018 is een drukke maand op je werk waarbij een methodische aanpak de beste is.
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Werk. Dit is voor Schorpioen een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat een productieve periode zien waarin samenwerking de hoofdtoon voert. Je bent druk bezig om al het werk gedaan te krijgen, maar het is ook een periode om je werkomgeving te verbeteren om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken.

Financiën
Jupiter is jouw planeet van Financiën. Jupiter in Schorpioen ging vorige maand retrograde en blijft retrograde tot 9 juli 2018. Dat betekent dat er meer tijd nodig is om financieel onderzoek te doen naar de financiële haalbaarheid van een project. In april 2018 en in de komende maand is voorzichtigheid geboden voordat je belangrijke aankopen of een investering doet.
April 2018 is een gunstige financiële maand, maar dat is grotendeels afhankelijk van de keuzes die je maakt. Er is geld te verdienen, maar alleen als je duidelijk bent over je financiële doelen.

Gezondheid
In de eerste helft van april 2018 moet je door Mercurius retrograde proberen om wat gas terug te nemen op je werk. De Zon in Ram reist tot 20 april 2018 door jouw Huis van Gezondheid.
Dat maakt april 2018 de maand bij uitstek voor een vorm van therapie of eventuele medische onderzoeken. Ook de Nieuwe Maan van 16 april 2018 is een goed uitgangspunt om met een therapie van start te gaan, een nieuw dieet of een gezondheidsprogramma. In ieder geval een goed moment om de bloeddruk te laten meten.
Laat ongezonde gewoonten en personen voor wat ze zijn. Een gezond en uitgebalanceerd dieet en voldoende beweging is belangrijk om fysiek en mentaal in vorm te blijven. Een gezonde relatie met je lichaam is de weg naar gezondheid.

Advies
Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat ook zo.
Blijf kritisch.
Meningsverschillen over iets wat je aan het hart gaat in je relatie zowel privé of zakelijk worden opgelost door open en eerlijk te communiceren.
Ook op de werkplek geldt dat een open en eerlijke communicatie de beste manier bij een verschil van mening.
De verleiding is groot, maar alles met mate, dan doe je het goed. Niet teveel tegelijk, en dat geldt bij alles wat je doet.

error: Content is protected !!