Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram oktober 2019

Algemeen

Vanaf 5 oktober 2019 reist jouw planeet Mars door Weegschaal, dus oktober 2019 is een sociale maand van samenzijn en vooral van het leggen van zinvolle contacten.

Weloverwogen keuzes, sociale vaardigheden en samenwerking zijn de sleutels tot succes in oktober 2019.

De Volle Maan in Ram van 12 oktober 2019 laat zelfvertrouwen, dadendrang en strijdlust zien!

De meeste planeten staan aan de bovenzijde van de Ram-horoscoop, dus focus ligt op de buitenwereld, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen. Gezondheid en privé-leven vereisen wel wat aandacht, Ram.

Liefde en Relaties

Oktober 2019 is een sociale maand. Je vindt het heerlijk om samen te zijn en je weet met een vrolijke noot precies de juiste toon te zetten op feestjes of sociale aangelegenheden.

Je partner, collega’s, medewerkers of vrienden zijn onder de indruk! Je ontmoet de juiste mensen op de juiste plekken. De single Ram vindt de liefde op een feestje, in de sportschool of op sociale bijeenkomsten, dus sla geen uitnodiging af! In de vaste relatie viert de romantiek hoogtij. Aan het begin van oktober 2019 zijn er wat strubbelingen, maar jullie relatie kan wel tegen een stootje.

Vanaf de tweede week van oktober 2019 gaat het steeds meer de goede kant op. Maak wel tijd voor de liefde, want op dit moment heb je het druk in je carrière. Luister naar die goede raad aan het eind van oktober 2019!

Familie en Huis

Je krijgt het steeds drukker in je carrière en dat betekent dat er minder tijd overblijft voor je privéleven. Het kan zijn dat je emotionele onrust ervaart in je omgeving. Die onrust kan haar oorsprong vinden in jezelf. Het is belangrijk dat je voor jezelf gezonde grenzen stelt in je gezin en in je familie. Je privé-leven is toch de allerbelangrijkste pijler onder je carrière.

Jouw kinderen of kinderen in de familie krijgen deze maand geweldige carrièremogelijkheden.

Je werkt hard en dat wordt gewaardeerd, maar nog meer wordt je gewaardeerd voor je warme belangstelling en aanwezigheid. Tegen het einde van de maand is er ruimte voor een gezellige najaarsvakantie met vrienden of familie, dus quality time!

Carrière

Jouw planeet Mars heeft vanaf medio augustus 2019 de weg vrijgemaakt om vooruitgang te boeken in je carrière. Oktober 2019 is een ronduit creatieve maand. Oktober 2019 ook een gunstige maand om te solliciteren en voor zakenreizen! Oktober 2019 is de maand van het leggen van zinvolle contacten voor professionele groei.

De intrede van de Zon in Weegschaal vanaf 23 oktober 2019 brengt de Ram helemaal in balans. Vanaf de tweede helft van oktober 2019 is het raadzaam om kritisch te zijn en alles twee keer te checken. Van 31 oktober tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen. Mercurius is jouw planeet van het Werken en Communicatie. Tijdens deze periode zijn er onregelmatigheden met documenten, contracten, examens of visa, dus het wordt oppassen geblazen. Maak vooraf een back-up van je computerbestanden.

Financiën

Venus is jouw planeet van financiën. Venus reist vanaf 9 oktober 2019 tot 1 november 2019 door jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een zeer gunstige periode voor financiële zaken. Oktober 2019 is dus een gunstige financiële maand waarin bestaande problemen met betrekking tot onroerend goed en verzekeringen worden opgelost. Deze maand kun je door de invloed van Venus en Mercurius in Schorpioen nieuwe financiële partners en investeringen voor je onderneming aantrekken.

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 valt ook in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan duiden op een gunstige gerechtelijke uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Oktober 2019 is een maand, waarin je de vruchten plukt van van investeringen die je in het verleden hebt gedaan.

Gezondheid

Jouw gezondheid kan in oktober 2019 wat kwetsbaar zijn.

Door de invloed van de Zon in Weegschaal ben je je in de eerste drie weken van oktober 2019 meer bewust bent van onevenwichtigheden in je leven. Matiging en regelmatig bewegen is het toverwoord om evenwicht te creëren.

Al die opwinding in je leven en jouw hoge energie vragen om beweging en frisse lucht.

Sportief bezig zijn en de vrije natuur is de beste manier om met de prikkelbaarheid en innerlijke emotionele onrust om te gaan. Schenk aandacht aan je ademhaling.

Advies

Doe eens wat rustig aan, Ram. Je kunt niet harder lopen dan je eigen schaduw.

Luister naar die goede raad aan het eind van oktober 2019!

error: Content is protected !!