Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen januari 2018

Algemeen
Januari 2018 is een gunstige maand voor je carrière, sociale netwerk, financiële ontwikkeling en gezondheidskwesties. Relaties, familie en liefdesleven vereisen je aandacht.
In deze periode van het jaar staan de meeste planeten aan de bovenkant van de Vissen horoscoop. Dit is de tijd dat je op de carrière en op jouw wereldse doelen bent gericht.
Aan het begin van januari 2018 staan bijna alle planeten aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop. Januari 2018 is daarom een maand van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Je bereikt je doelen op eigen kracht. Een periode van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! Januari 2018 is daardoor een aangename periode van zorgeloos genieten. Een periode van plezier, spontaniteit, creativiteit en uitgaan, dansen, praten, vrijen, feestjes en sportieve evenementen. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Deelname aan een groep of vereniging kan heel gunstig zijn. In bestaande vriendschappen zie je de ware vriendschap of juist niet. Nieuwe vrienden brengen je in contact met je innerlijke ziel. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven! Pluto en Saturnus in Steenbok in jouw Huis van Vriendschappen, Hoop en Sociale Betrokkenheid laat zien dat vrienden en je sociale netwerk jou ondersteunen.
In de vaste relatie zijn betrokkenheid en communicatie heel belangrijk. De single Vissen krijgt veel mogelijkheden om de liefde te omarmen, maar ga niet over een nacht ijs.

Familie en Huis
Jouw carrière vergt in deze periode veel aandacht waardoor er minder tijd is voor je familie en privéleven. Januari 2018 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Vissen horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière bent gericht en op jouw wereldse doelen. Je gaat nu voor jezelf en je wil ook geen goedkeuring vragen aan iemand, zelfs niet van je familie. Je bent direct en zegt waar het op staat. Een lucratieve periode van vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling. De Volle Maan van 2 januari 2018 laat een kinderfeestje zien of het organiseren van een recreatief of sportief evenement met vrienden of kinderen waarbij jij een ondersteunende taak hebt. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat in de tweede helft van januari 2018 een feestje thuis zien of een etentje met collega’s of zakelijk partner.

Carrière
Aan het begin van januari 2018 is Vissen bezig met het implementeren van verbeteringen op de werkplek. Vissen kan pas goed functioneren wanneer de werkomgeving aangenaam en veilig is. Ben je nog steeds tevreden met het werk dat je doet? Past de baan bij jou? In de eerste helft van de maand heb je veel steun aan je sociale netwerk. De juiste mensen helpen jou verder op je pad. Maar pas op, want niet iedereen gunt jouw succes. Collega’s, medewerkers of compagnons hebben te maken met diepgaande veranderingen die direct of indirect van invloed zijn op je werk. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat zien dat je deze maand de meeste succes kan behalen in beroepen die te maken hebben met elektronica en hightech. Jouw deelname aan spirituele, humanitaire en filantropische activiteiten wordt door jouw omgeving zeer op prijs gesteld en kan voordelig zijn voor je carrière.
De rode strijder Mars reist vanaf 27 januari 2018 tot midden maart 2018 door het Huis van Carrière en deze vurige invloed maakt jou gedreven en ambitieus. Het is belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van een situatie voordat je besluit om een handtekening te zetten. Op 31 januari 2018 valt de Maansverduistering in jouw Huis van Werk. De komende zes maanden laat de afronding zien van een project, maar ook een toename van werkzaamheden in je baan of eigen onderneming. Onvoorziene omstandigheden laten veranderingen zien in de werkomgeving en arbeidsvoorwaarden.

Financiën
Mars is jouw planeet van Financiën. Mars is de Heerser van Ram. De onvoorspelbare Uranus in Ram heeft in de afgelopen zeven jaar door jouw Huis van Financiën en Bezittingen gereisd. In deze jaren hebben zich hoogstwaarschijnlijk veranderingen voorgedaan in de financiële situatie zoals een reorganisatie op het werk, een nieuwe baan of het verbreken van een zakelijke overeenkomst of scheiding. De jaren van van Uranus in Ram hebben je kosmische lessen geleerd om op een andere manier met geld om te gaan. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat een goede periode zien om een investering te doen in hightech apparatuur, een computer of nieuwe software. Ook zijn er plotselinge financiële meevallers. Je gaat meer verdienen en daardoor komt er ontspanning in het financiële stuk waar je eerder zo je hoofd over had gebroken.
De grote Weldoener Jupiter reist door Schorpioen. Jupiter ontvangt gunstige aspecten deze maand en dat vertaalt zich voor Vissen in meer inkomsten! Een loonsverhoging, meer omzet in je bedrijf en ontwikkelingen in het buitenland zullen bijdragen aan een betere financiële positie voor nu en in de komende maanden.

Gezondheid
Je hebt goede voornemens gemaakt om je gezondheid te verbeteren en nu is het zaak om het niet bij goede voornemens te laten!
Begin met dat dieet, ga op tijd naar bed! Blijf niet te lang met klachten rondlopen en ga op tijd naar de dokter. Beter een keer teveel dan een keer te weinig. Er kan stress ontstaan op het werk en zoals je weet is stress zeer nadelig voor je gezondheid. Aanpassingen zoals delegeren zijn raadzaam om de werkdruk te verlichten.
De Maansverduistering van 31 januari 2018 laat de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk en meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven. 
Minder stress ! Lichaam, ziel en geest zijn een, Vissen. Als je te weinig aandacht schenkt aan het ene, dan heeft dat zijn weerslag op het andere. Je kunt bijvoorbeeld iedere dag uren trainen in de sportschool, maar als je niet gelukkig bent, dan heeft dat geen enkele zin, want je voelt je niet fijn. Ben je gelukkig met wie je bent? Accepteer je jezelf om wie je bent?

Advies
Evenwicht is deze maand heel belangrijk. Yoga of beweging zijn de weg om weer in balans te komen. In de eerste helft van januari 2018 zijn dromen voorspelend en geven jou inzicht. In de tweede helft van januari 2018 zijn er uitdagingen die om een oplossing vragen.
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 laat de noodzaak zien om bestaande relationele problemen op te lossen. Dat kan zijn met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s.
Op 31 januari 2018 valt de Maansverduistering in jouw Huis van Werk. De komende zes maanden laat de afronding zien van een project, maar ook een toename van werkzaamheden in je baan of eigen onderneming. Aanpassingen zoals delegeren zijn raadzaam om de werkdruk te verlichten.

 

error: Content is protected !!