Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Stier

Algemeen

De invloed van Uranus in Stier tot eind april 2026 verandert het leven van de Stier. Tot 10 januari 2020 is Uranus nog retrograde in jouw teken, Stier. Wanneer vanaf 11 januari 2020 Uranus weer direct gaat krijgt de wereld een heel andere Stier te zien, meer onafhankelijk, vrij en vastberaden.

Deze zelfstandige houding stimuleert je veranderingen door te voeren in je leven.

Liefde en Relaties

De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 was de kosmische poort naar een halfjaarlijkse periode van creativiteit, harmonie en openheid in relaties en in zakelijke partnerschappen. Vissen symboliseert voor de Stier het Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. De invloed van Neptunus in Vissen laat Stier verlangen naar de spirituele verbinding met vrienden.

Mercurius retrograde in Vissen kan in de tweede helft van februari 202 tot misverstanden leiden in de sociale kring. Mars reist tot half februari 2020 door jouw Huis van de Ziel en Intimiteit en dit kan de emotionele band met je geliefde versterken wanneer issues over geld en seksualiteit zijn opgelost. De Maansverduistering van 5 juni 2020 kan helpen blokkades op te lossen. Mars reist van half mei tot eind juni 2020 door Vissen en deze transit zet dingen recht in de sociale kring. Mercurius is in de tweede helft van oktober 2020 retrograde in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand uit verleden je pad kruisen en kunnen er dan issues zijn die te maken hebben met toewijding. De weg van het compromis bewijst dan maar weer eens de beste optie te zijn.

De Zonsverduistering van 14 december 2020 opent je ziel en opent je hart.

December 2020 laat een mooie maand zien om samen met je geliefde op reis te aan. Een heerlijk moment om terug te kijken op een geweldig jaar.

Carrière

De Zonsverduistering in Waterman van 24 januari 2020 valt in jouw Huis van Carrière en is van invloed op je carrière en je privéleven. Deze kosmische poort duidt op de realisatie van een project of culminatie van een periode van hard werken en studie. Nu kun je de vruchten van succes gaan plukken. Als je het tegengestelde ervaart, is het de hoogste tijd om in het komende halfjaar veranderingen aan te brengen om je trein op het juiste spoor te krijgen. De pijlers onder een succesvolle carrière zijn een gelukkig en stabiel privéleven. De conjunctie van Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok en Mars van half februari tot maart 2020 geeft de energie om je geest te verruimen door een studie te gaan volgen, terug naar school te gaan, les te geven of een boek te schrijven.

De invloed van Mars staat in het tweede kwartaal van 2020 garant voor meer productiviteit en zin om te werken. Samenwerking is de sleutel in 2020 tot maatschappelijk en professioneel succes.

De rode strijder Mars reist van april tot medio mei 2020 door Waterman, het Huis van Carrière voor de Stier. Ook Saturnus reist vanaf april tot eind juni 2020 tijdelijk door het Huis van Carrière. April 2020 staat in het teken van zakelijke ontwikkelingen en carrièremogelijkheden en is een geweldige maand om te solliciteren of een nieuw bedrijf te beginnen.

Mei en juni 2020 zijn gunstige maanden voor zakenreizen, nieuwe kansen op de arbeidsmarkt of gunstige zakelijke ontwikkelingen. Juli 2020 is de beste maand voor studie, het aanvragen van een studiebeurs en solliciteren naar een betere baan. November 2020 laat een nieuw begin zien.

Vanaf medio december 2020 reist Saturnus samen met Jupiter door Waterman. En dat is een geweldige productieve energie om hard te werken, erkenning te krijgen, doelen op lange termijn te stellen en deze te realiseren. 

Financiën

Mercurius is voor de Stier de planeet van Financiën. Mercurius is retrograde van medio februari tot medio maart 2020 en van medio oktober tot begin november 2020 en dat betekent dat onopgeloste financiële kwesties aan de orde komen. Verstandig budgetbeheer is raadzaam.

Maart 2020 is een gunstige maand om een investering te doen.

De planetaire heerser van Stier is Venus. Venus gaat vanaf half mei tot eind juni 2020 retrograde in je geldsector. Tijdens deze periode zijn er een aantal financiële problemen die je moet aanpakken. Pas op je budget en leg geld opzij, want tijdens deze retrogradeperiode verlies je het financiële overzicht. Dit is geen goede periode om nieuwe financiële avonturen aan te gaan. Het is wel een goede tijd om terug te pakken op eerder beproefde methoden om geld te verdienen.

In augustus 2020 mag de Stier rekenen op financiële meevallers.

De Maansverduistering in Tweelingen van 30 november 2020 valt in jouw Huis van Financiën.

Deze kosmische gebeurtenis leidt in het komende halfjaar tot ontwikkelingen waardoor de focus komt te liggen op waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat.

Familie en Huis

De Maansverduistering van 10 januari 2020 kan er toe leiden dat in het komende halfjaar de auto of ander vervoersmiddel, mobiele telefoon of computer moet worden gerepareerd of vervangen. De Maansverduistering verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Er komt meer communicatie via de telefoon, internet of op een andere wijze. Naaste familieleden kunnen te maken krijgen met veranderingen in de studie of in financiën. Stier kan zich  meer verbonden gaan voelen met thuis of juist de drang geven om weg te gaan,

De Zonsverduistering van 21 juni 2020 valt in het Huis van Communicatie, broers en zussen, buren en directe woonomgeving. De Zonsverduistering duidt in het komende halfjaar op een thuisstudie of korte reisjes om familie te bezoeken of werken aan nieuwe projecten of betrokken zijn bij evenementen in de gemeenschap. Deze kosmische gebeurtenis brengt je spirituele inzichten waardoor je situaties of personen met andere ogen gaat zien. De Zonsverduistering is de kosmische poort tot grote veranderingen in het leven van naaste familieleden. In ieder geval vraagt een dringende ontwikkeling aan het thuisfront om je aandacht.

Mercurius retrograde in Kreeft van medio juni tot medio juli 2020 kan tot vertragingen leiden in de buurt waar je woont, op school of thuis. September 2020 is een gezellige maand om activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. Oktober 2020 is een goede maand om privé issues die je dwarszitten bespreekbaar te maken. 

Gezondheid

De Maansverduistering van 10 januari 2020 “dwingt” Stier om open en eerlijk te zijn over wat hem of haar bezighoudt. Het is niet goed om dingen te verzwijgen. Een geheim of onuitgesproken woorden kunnen zwaar op je wegen. In januari 2020 kan de Stier te maken krijgen met griep en verkoudheid. Neem je tijd om te helen, Stier.

Venus is de planetair heerser van Stier en ook de planeet van Gezondheid. Venus is retrograde van medio mei 2020 tot eind juni 2020 waardoor je geconfronteerd wordt met onbewuste problemen en oude issues. Je beseft wat je hebt gemist en wat je beter los kunt laten.

De Maansverduistering van 5 juni 2020 valt in het Huis van de Ziel. De tweede helft van 2020 is bijzonder geschikt om grote schoonmaak te houden in het huis van je Ziel. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaken van je lichaam door af te vallen of te ontgiften. Niet alleen je lichaam, maar ook het loslaten van emotionele bagage is goed om je ziel te ontlasten. Diepgewortelde problemen die je diep in jezelf verborgen houdt moeten aan de oppervlakte gebracht worden. Je kunt niet blijven weglopen en problemen wegduwen.

Advies

De conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok van 12 januari 2020 brengt de Stier een grote verandering in levensfilosofie en geloof. Het gaat om de pure waarheid, de echtheid en diepe dankbaarheid voor het leven.

Februari 2020 is een maand waarbij een beroep wordt gedaan op je geduld op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Mars reist van eind juni 2020 tot begin januari 2021 door het Huis van Kosmisch Bewustzijn en is retrograde van medio september 2020 tot medio november 2020. De tweede helft van 2020 dwingt Stier om problemen en issues uit het verleden los te laten om verder te kunnen gaan.

error: Content is protected !!