Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bovenaan de Ram-horoscoop laat zien dat de focus ook in januari 2023 is gericht op de buitenwereld, zaken doen, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen.
De grote Jupiter in Ram geeft aan januari 2023 een ware boost van energie! De energie van januari 2023 is een weergave van de dynamiek van het hele jaar 2023. Januari is een mooie start van 2023. Planetair heerser Mars is in de eerste helft van januari 2023 nog steeds retrograde, waardoor je de hele maand januari 2023 toch rekening moet houden met een trager verloop, obstakels en frustratie vooral op het gebied van communicatie en verbindingen.
Bij alles wat je in januari 2023 doet moet je eerst zeker zijn van je zaak. Bij twijfel niet inhalen.

Liefde en Relaties
Jouw heerser Mars is retrograde in Tweelingen (tot 11 januari 2023) en dat is de reden dat het voor Ram niet zo eenvoudig is om verbinding te maken. Mars retrograde is een zoektocht naar jezelf, een periode van zelfontdekking. Er kan ook een afstand ontstaan in een vaste relatie.
Gelukkig brengt Venus in Waterman vanaf 4 januari 2023 uitkomst. Venus brengt ontspanning en gezelligheid waardoor Ram op zoek gaat naar de liefde met kans op een leuke date of relatie.
In de vaste relatie is Ram meer betrokken. Ram wil zijn of haar partner verrassen met een dagje uit of nieuwe methoden om de relatie te verbeteren. Samenzijn en samen delen.
De Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 valt in het 11e Huis van Vriendschappen en Sociale Processen. Deze spontane Nieuwe Maan in Waterman brengt hoop en nieuwe vriendschappen en de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project.

Familie en Huis
De Maan staat symbool voor jouw Huis en Familie. Door de invloed van de Maan is een veilige en emotioneel stabiele thuissituatie voor Ram heel belangrijk. De Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 valt in jouw Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de verbinding te herstellen met familieleden. Thuis of in de familie komt er iets voltooiing. Een renovatie, een nieuw project, verhuizing, gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats dat verweven kan zijn met carrière.
Ram kan daarbij rekenen op ondersteuning vanuit de familie. Kinderen laten mooie resultaten zien op school en andere activiteiten. Er kan sprake zijn ven gezinsuitbreiding, dat kan ook de komst van een huisdier zijn. Ram kan in januari 2023 te maken krijgen met verwerking van herinneringen uit vroeger jaren. Een vrouw of moederfiguur kan een grote rol spelen in je persoonlijke groei en gevoel van innerlijke verbondenheid.
De beste periode om thuis bezig te zijn en aandacht te besteden aan huis en gezin is tijdens de periode van de Wassende Maan, dat is tot 6 januari 2023 en vanaf 22 januari 2023.

Carrière
De invloed van de Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 viel in jouw Huis van Carrière en laat in de eerste helft van januari 2023 voor Ram nieuwe professionele kansen zien zoals een nieuwe baan, promotie of goede recensies. Ondersteund door de gunstige invloed van Jupiter in Ram zijn er zakenreizen en deelname aan educatieve, sociale en culturele evenementen.
Onderhandelingen verlopen goed. Door de invloed van Mercurius retrograde in Steenbok (Huis van Carrière) moet Ram de hele maand januari 2023 echter wel rekening moet houden met vertraging. Het onderhouden van een goede relatie met collega’s en management is belangrijk om je projecten tot een goed einde te brengen.
Door invloed van de retrograde Mercurius is het beter om de start van nieuwe projecten of grote beslissingen uit te stellen tot het eind van januari 2023. Een goede voorbereiding is het halve werk. Werk aan het herstel van zakelijke contacten, zoek eerst een oplossing voor bestaande problemen.

Financiën
Januari 2023 is een gunstige maand voor de financiële aspecten van Ram. Door de karmische invloed van de totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 krijg je in januari 2023 inzicht in hoe financiën op een veel meer gestructureerde manier kunnen worden beheerd.
De laatste tien dagen van januari 2023 laat de beste periode zien. Na 20 januari 2023 komt er met de directe Mars in Tweelingen schot in de financiële zaken zoals het indienen van een businessplan, plannen in werking te stellen of belangrijke onderhandelingen te voeren.
Door de invloed van de directe Uranus in Stier (2e Huis van Financiën) vanaf 22 januari 2023 mag je rekenen op inkomsten uit verschillende bronnen zoals activiteiten met familieleden. Er komt duidelijkheid over eerder genomen financiële beslissingen. Volg het advies van experts en consultants om financieel rendement te garanderen.

Gezondheid
Januari 2023 laat een gunstige en stabiele maand zien voor je gezondheid.
Met Jupiter in jouw teken Ram breekt een periode aan van geluk en gezondheid. Je leert te ontvangen in plaats van hardnekkig aan iets vast proberen te houden. Door los te laten wat je niet langer dient, voel je je lichter en actief. Jouw planeet Mars in Tweelingen is nog tot 11 januari 2023 retrograde, dus je moet het wel rustig aan doen en niets overdrijven.
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius is tot 17 januari 2023 retrograde en met de schaduwperiode meegerekend kun je toch de hele maand januari 2023 last hebben van kleine kwaaltjes. Belangrijk is het om deze maand in beweging te komen en te blijven. Zorg voor een goede warming-up als je gaat sporten. Geduld is ook deze maand van het grootste belang, ook al heb je geen geduld en wil je doorgaan. Luister naar je lichaam, naar hoe het aanvoelt. Je hoofd wil zo veel, maar je lichaam moet wel mee willen! Na de kerstdagen ben je toe aan rust.
Ram heeft in de afgelopen 1,5 jaar veel verdriet verwerkt of er is een probleem geweest met je gezondheid. Ram heeft gemerkt dat jezelf opjagen en pushen zelfdestructief is.

Advies
Jouw planeet Mars in Tweelingen is nog tot 11 januari 2023 retrograde en dat betekent dat 2023 met ups en downs begint. Tweelingen is het mentale Huis van Communicatie en dat maakt gefrustreerd, geïrriteerd, geeft moeite met concentratie en het beheersen van je mentale energie. Tot 25 maart 2023 krijg je de kans om je geest te resetten, de communicatie te verbeteren en een positieve kijk te krijgen.
Januari 2023 is een gunstige maand om hulp zoeken bij vrienden en familieleden om zakelijke ideeën met succes uit te voeren. Denk na voordat je jezelf vastlegt, zowel in zaken als in de liefde.

 

 

 

 

error: Content is protected !!