Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich nog steeds aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. De Nacht. Dit is een periode van de kosmische Winterslaap die bedoeld is om nieuwe krachten op te bouwen.
De energieën van maart 2024 bieden het potentieel voor persoonlijke en professionele groei.
Vertrouw op de kosmische energieën en laat deze je leiden naar wijsheid en innerlijke vrijheid.
De focus in maart 2024 ligt op huis, gezin, privéleven, liefde, zelfexpressie en sociale netwerk.

Liefde en Relaties
Ram is voor Boogschutter het 5e Huis van Liefde en gaat over liefde, plezier en verlangen. Volgende maand op 8 april 2024 is er een Zonsverduistering in Ram en die vuurenergie maakt je extra aantrekkelijk. Je agenda van maart 2024 is goed gevuld. Er is altijd wel een feestje of een afspraak op een terrasje. Door de invloed van Mercurius in het vuurteken Ram vanaf 11 maart 2024 ben je een fijne gesprekspartner. Jouw humor en stralende aanwezigheid is aanstekelijk en doet donkere wolken verdrijven.
Op 25 maart 2024 is er een ringvormige Maansverduistering in Weegschaal (Huis van Vriendschappen, Groepsparticipatie en Sociale Processen). Boogschutter gaat dan sociale contacten en vriendschappen tegen het licht houden.
In het komende halfjaar komen er veranderingen in het sociale netwerk van Boogschutter, maar naast afscheid nemen wordt jouw sociale kring ook weer uitgebreid met waardevolle contacten.
Familie en Huis
Vissen staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis. Op 10 maart 2024 is er een Nieuwe Maan in Vissen. Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie of kinderen te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, te nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken. Er kan een verhuizing zijn of veranderingen in jouw woonsituatie of gezin of bij degenen die jij als familie beschouwt.
Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen, dus dat is een dynamische periode om plannen met je huis door te zetten, een verhuizing, renovatie, een huis bouwen, huis of onroerend goed kopen of verkopen van een huis of onroerend goed.
Boogschutter moet een balans vinden tussen werk en privé, want je carrière vraagt veel aandacht.

Carrière
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 viel in jouw Huis van Carrière en Bestemming en is van invloed in de eerste helft van maart 2024. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets gevoelsmatig niet meer bij je past. Laat negatieve relaties los, ook die baan die jou geen vreugde en toekomstperspectief biedt. Voor jouw persoonlijke groei en je professionele positie te verstevigen moet er tijd worden geïnvesteerd in studie, onderwijs, workshops of het leren van vaardigheden.
De transit van Mars in Waterman tot 22 maart 2024 is een perfecte periode voor een korte zakelijke reis, vergadering, presentatie, het nemen van een initiatief en je ideeën omzetten in iets tastbaars. Een nieuw project met groeimogelijkheden wacht op jou.
Stier staat voor het Huis van Werk. Jupiter blijft tot eind mei 2024 bij Uranus in Stier, dus dit is de beste tijd om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om de werkomgeving creëren waarin jij het beste van jezelf kan laten zien.
Financiën
Halverwege maart 2024 komt er meer geld binnen en dat heeft te maken met professionele kansen op je werk of in de eigen onderneming.
Er is dus een tastbare groei van jouw financiële stabiliteit.
Steenbok staat voor het tweede Huis van Financiën. Asteroïde Ceres in Steenbok reist door het Huis van Financiën, maar gaat retrograde van 14 mei tot 25 augustus 2024. Tijdens deze periode kan een slepende financiële kwestie of geldproblemen de oorzaak zijn van onzekerheid en ontoereikendheid, dus hou alvast rekening met een periode met minder inkomsten.
Het is raadzaam om een grote investering uit te stellen tot een later tijdstip en deskundig advies in te winnen om een solide financiële basis te leggen.

Gezondheid
Maart 2024 is een transformatieve periode voor de avontuurlijke Boogschutter.
De sleutel voor een goede gezondheid is het vinden van het evenwicht tussen fysieke activiteit en ontspanning. Door jouw rusteloosheid en grenzeloze energie wil je alles tegelijk, maar je vergeet dat je zo nu en dan even aan de rem moet trekken.
Om de dynamische energieën van de maand in goede banen te leiden is het goed om op avontuur te gaan in de vrije natuur. Stier staat voor het 6e Huis van Gezondheid voor Boogschutter. Door de weldadige energie van jouw heersende planeet Jupiter in Stier voelt alles lichter en dat geeft meer energie om te sporten of een gezonde mentale en fysieke lifestyle te creëren.

Advies
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 viel in het Huis van Carrière en dat was een ijkpunt om te zien hoever je bent gekomen in jouw carrière of maatschappelijke positie.
In maart 2024 is deze maaninvloed nog sterk aanwezig, dus het blijft belangrijk om negatieve relaties en werk dat je geen vreugde geeft, los te laten.
Financiële voorzichtigheid is ook deze maand raadzaam.
Neem tijd voor jezelf, want tijd voor jezelf is het meest waardevolle wat je aan jezelf kan schenken.
Om stress te voorkomen is gezonde voeding, lichaamsbeweging en een vaste dagindeling essentieel om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven.

 

error: Content is protected !!