Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd juni 2019

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de bovenkant van de Maagd-horoscoop. Deze periode is op de carrière en op wereldse doelen gericht.
Juni 2019 laat een drukke maand zien van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht.
De focus ligt op samenwerking, relaties, reizen en carrière, maar gezondheid en relaties vereisen wel je aandacht.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de retrograde Saturnus in Steenbok in het Huis van de Liefde krijgt de liefde een serieuze dimensie. Maagd kan hierdoor het gevoel hebben alsof er niet veel gebeurt op liefdesgebied. Maar aan het begin van juni 2019 zijn er spannende ontwikkelingen en zelfs een onverwachte romance! Een afspraakje wel goed voorbereiden, want er kunnen dingen de mist ingaan. In juni 2019 moet je rekening houden met verandering als het gaat om vriendschappen en liefde. Er moet een keuze worden gemaakt tussen familie en je vrienden. De single Maagd vindt de liefde op het werk, in de vriendenkring, tijdens het netwerken, via collega’s of tijdens een feestje bij vrienden. Aan het eind van juni 2019 zijn het de kleine details die het hem doen in de liefde, dus neem de tijd.

Familie en Huis
Tijdens deze drukke periode wil je graag tijd voor jezelf en heb je niet zo veel tijd voor familie
Het liefst zou je afstand nemen van problemen thuis of in de familie, maar juist nu heb je hun ondersteuning hard nodig. De retrograde Saturnus en Pluto in jouw Huis van Kinderen laten veranderingen zien in het leven van je kinderen, kinderen in de familie of directe omgeving. Kinderen hebben vooral nu jouw aandacht en leiding nodig. Op 17 juni 2019 valt de Volle Maan in jouw Huis van Familie en Huis. Vanaf dit moment komt er thuis of in je familie iets tot voltooiing.
De Volle Maan brengt dus voor nu en de komende weken iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats vanwege je carrière. Op 23 juni 2019 is Venus opposiet de retrograde Jupiter en die zondag is een mooie dag voor plezierige activiteiten om iets te vieren met familie of gezin of op vakantie te gaan.

Carrière
Juni 2019 is een drukke en hectische maand van snelle ontwikkelingen en professionele groei!
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 valt in het 10e Huis van Carrière en Bestemming. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, doorgroei, grote kans op een promotie of nieuwe baan, een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf.
Venus reist van 10 juni tot 3 juli 2019 door jouw Huis van Carrière. Met deze positieve energie ben je meest charmant en dat is bevorderlijk voor je carrière. Juni 2019 leent zich uitstekend om je kantoor of werkplek op te ruimen of anders in te richten. Juni 2019 is ook een gunstige maand voor je studie, studie in het buitenland of voor het aanvragen van een studiebeurs.
In de laatste week van juni 2019 kun je door de oppositie Venus en de retrograde Jupiter minder zin of motivatie hebben om te werken. Je hebt heel hard gewerkt en een vakantie is nu precies wat je nodig hebt!

Financiën
Venus is jouw planeet van Financiën.
De financiële positie voor de Maagd kan deze maand wat schommelend zijn. Venus reist deze maand door Stier en Tweelingen. Deze maand wordt voornamelijk geld uitgegeven aan studie en vakantie. Richt je alleen op het essentiële en bespaar waar mogelijk. Regel je zaken goed, Maagd, want aan het eind van dit jaar krijg je te maken met financiële uitdagingen. Probeer voor zover mogelijk je spaargeld ongemoeid te laten en vermijdt het aangaan van leningen. Nauwkeurigheid levert geld op en daar weet je alles van!
Op 23 juni 2019 is Venus opposiet de retrograde Jupiter en hierdoor wil je vooral genieten.
Pas dan extra op dat je niet teveel geld uitgeeft, want vooral aan het eind van juni 2019 is het extra opletten.

Gezondheid
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Vissen is het tegenoverliggende teken van Maagd en weerspiegelt jouw kwetsbare kant. Tijdens deze periode kunnen er gezondheidsklachten optreden vanwege een gevoel van innerlijke rusteloosheid. Tijdens deze periode kun je moeilijkheden hebben om jezelf te concentreren.
Belangrijk is een uitgebalanceerd dieet en voldoende rust om fit te blijven op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Tijdens deze drukke periode is het mogelijk dat stress je parten speelt, want je houdt spanning vast. Ook een verkeerde houding kan leiden tot stress. Te lang achter de computer zitten is nadelig voor je lichaam en geest. Je hebt ontspanning nodig. Yoga, fysiotherapie en een ergonomische aanpak op de werkplek zou heel verstandig zijn!

Advies
Zorg voor orde en overzicht, Maagd. Opruimen dus, en niet alleen op kantoor of je werkplek.
Op 23 juni 2019 staat Venus tegenover de retrograde Jupiter en dan moet je oppassen met je kostbare tijd en financiën. Niet te vrijgevig zijn, ook al ben je in een goede bui! Vooral in de laatste week van juni 2019 kan dat wel een valkuil zijn.

 

error: Content is protected !!