Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In het jaar 2024, de Jaar van de Draak, ligt de nadruk op relaties, teamwork en gezondheid, Stier.
De grote Weldoener Jupiter blijft tot 25 mei 2024 in Stier. Jupiter reist maar eens in de 12 jaar door Stier en heeft in het afgelopen jaar de weg gebaand naar een nieuw begin.
In de eerste vijf maanden van 2024 komt met de samenwerking van Uranus en Jupiter mooie ontwikkelingen en vruchtbare groeikansen op je pad. De Nieuwe Maan in Stier van 8 mei 2024 is het hoogtepunt van 2024, een geweldig moment voor een nieuwe begin in je leven, het starten van een eigen onderneming en nieuwe kansen voor je relatie, dit geldt in het bijzonder voor de Stier die geboren is tussen 5 en 11 mei!
Mars in Stier van 10 juni tot 20 juli 2024 brengt verhoogde energie, enthousiasme en de bereidheid om initiatief te nemen en met een nieuw project van start te gaan.
Mars reist maar eens in de twee jaar door Stier jouw teken, dus dit is jouw jaar om met een nieuw hoofdstuk te beginnen.
Op 15 november 2024 is er een Volle Maan in Stier en tijdens die prachtige emotionele gebeurtenis komt alles samen en worden de resultaten zichtbaar van alles dat 2024 je heeft gebracht. Stier die geboren is tussen 12 en 17 mei ziet dan het resultaat van iets waar zes tot twaalf maanden geleden mee begonnen is.

Liefde en Relaties
Aan het begin van 2024 staat Mars in Boogschutter, het 8e Huis van de Ziel, van Intimiteit, passie, sensualiteit, gedeeld vermogen, Angst en Vertrouwen. Ook asteroïde Ceres en Mercurius staan dan in Boogschutter. Je maakt dan schoon schip met oude problemen en emotionele blokkades. Stier gaat emotionele banden versterken of juist verbreken wanneer deze niet meer goed voelen. Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd (5e Huis van de Liefde). Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Deze Volle Maan versterkt een liefdesband, maar gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (Huis van Relaties) en dat gaat over verbondenheid en betrokkenheid in je relatie, in je vriendenkring en zakelijk leven. Het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Relaties kunnen veranderen en vriendschappen kunnen eindigen of juist hechter worden.
Op 23 mei 2024 is er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van de Ziel) en ook deze gaat over emotionele betrokkenheid en emotioneel investeren in anderen. Deze Volle Maan geeft jou de inzichten die je nodig hebt.
Vanaf 5 augustus tot 15 augustus 2024 is Mercurius retrograde in Maagd (Huis van Liefde), dus dat kan problemen veroorzaken in de liefde, zoals irritaties en frustraties.
De Nieuwe Maan in Maagd van 3 september 2024 (Huis van Liefde) doet je verlangen naar de liefde, een spannende romance en de verbinding maken.
Op 1 november 2024 is de Nieuwe Maan in Schorpioen (Huis van Relaties) het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen, ook een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of privé behoort tot de mogelijkheden.
Mercurius retrograde in Boogschutter van 26 november tot 14 december 2024 (Huis van de Ziel) kan diepgewortelde en onderliggende problemen naar boven halen die jou tegenhouden om de verbinding aan te gaan.
Op 1 december 2024 kan de Nieuwe Maan in Boogschutter tijdens deze retrograde een impasse doorbreken om tot de kern van de zaak te komen en te werken aan verbeteringen en transformaties.

Familie en Huis
Op 25 januari 2024 is er een Volle Maan in Leeuw (Huis van Familie en Huis) en dat laat de voltooiing zien van een renovatie of plannen om verhuizen worden concreet of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. Deze Volle Maan brengt ook onrust en sterke emoties, dus tijd om af te ronden, op te ruimen of problemen op te lossen met familie of gezinsleden.
Op 4 augustus 2024 ontwaakt met de Nieuwe Maan in Leeuw een drang om je ware zelf te vinden. Het huis waar je woont laat de mate van stabiliteit in jezelf zien.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis, naar je roots om het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken.
Kort daarna gaat Mercurius vanaf 16 tot 27 augustus 2024 in Leeuw, waardoor eventuele problemen kunnen worden aangepakt. Tijdens deze periode kan Stier gevoeliger en emotioneler zijn waardoor een solide thuisbasis belangrijker is dan ooit. Gunstige periode om dan opnieuw contact te maken met plaatsen waar je eerder hebt gewoond of met familie die je al een tijdje niet hebt gezien.
Vanaf 5 november 2024 reist Mars door Leeuw (Huis van Familie en Huis), dus tot het eind van 2024 en dat brengt energie en gedrevenheid om aandacht te besteden aan je gezinsleven en woonsituatie, zoals een verbouwing of reparaties aan je huis en meer tijd doorbrengen met degenen die je als familie beschouwt.
Mars in Leeuw gaat van 6 december 2024 retrograde en dan zijn er vertragingen of het thuisfront, dus zorg dat je dan projecten hebt afgerond. Er kunnen dan frustraties en irritaties zijn in het gezin en familie. Je geduld kan dan op de proef worden gesteld.

Carrière
Pluto in Waterman vanaf 22 januari 2024 in het tiende Huis van Carrière en Bestemming brengt significante veranderingen in de carrière, reputatie en levenspad van Stier. Pluto keert nog een keer terug naar Steenbok (vanaf 3 september 2024), maar vanaf 20 november 2024 begint de definitieve reis (tot medio januari 2044) door Waterman.
In jouw streven naar maatschappelijk en professioneel succes kan in 2024 het gevaar bestaan dat je overwerkt raakt of het gevoel krijgt dat anderen jou proberen te ondermijnen. Kritiek of weerstand vanuit je omgeving kan leiden tot frustratie, vertraging en blokkeert elke vooruitgang met het risico op psychische problemen en problemen thuis.
Pas op voor overprikkeling en stress. Pluto is de onbewuste kracht die je ertoe aanzet om het leven ten volle te leven en stappen te nemen die je voorheen niet zou nemen. Wat er ook gebeurt, met de oerkracht van Pluto in Waterman kom je op de plaats van bestemming.
Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan of erkenning te krijgen voor al het werk dat je hebt gedaan.
Met de Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari, 2024 neemt je carrière een hoge vlucht!
De rode planeet Mars reist vanaf 14 februari 2024 tot 22 maart 2024 door Waterman, jouw Huis van Carrière en Bestemming. Deze energie brengt extra energie en drive om te slagen en je doelen te bereiken. Dit is ook een geweldige periode om nieuwe doelen stellen en bestaande te bereiken. Mars in Waterman heeft je het gevoel dat je op de goede weg bent.
De Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in het 6e Huis van Werk, Dagelijkse Routine en Gezondheid en dat kan de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk, het zien van resultaten, krijgen van erkenning, een beslissing nemen en plannen maken over vervolgstappen. Een reorganisatie, herscholing, afscheid van je huidige baan en een nieuwe baan. Een nieuwe dagroutine of levensstijl. De focus ligt daarbij op je fysieke en spirituele gezondheid.
Het gaat erom dat je werk hebt dat je voldoening geeft en waarmee je emotioneel verbonden bent.
Deze Maansverduistering duidt in de komende zes maanden dus op veranderingen in je dagelijkse routine om gezond te blijven. Om stress te voorkomen is het goed om werk te delegeren of uit te besteden. Misschien moet je dingen loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 (Huis van Werk) brengt in het komende halfjaar duidelijkheid in jouw situatie op de werkplek en in je relatie met collega’s, een nieuwe baan of een nieuwe positie of carrièrerichting. In het komende halfjaar vinden er gebeurtenissen plaats waardoor er veranderingen optreden in de dagelijkse routine zoals in werkzaamheden en werktijden. Veel heeft te maken met de mate van tevredenheid over je dagelijks leven.
Maak de balans op en kijk wat voor jou het beste is, voor nu en op de lange termijn.

Financiën
Tweelingen is het Huis van Financiën voor Stier.
Het grote nieuws is dat de grote Weldoener Jupiter vanaf 26 mei 2024 voor de rest van het jaar in het Huis van Financiën verblijft! N.B.: Jupiter blijft tot 9 juni 2025 in Tweelingen!
Vanaf dat moment komen er grote kansen voor uitbreiding met betrekking tot financiën en middelen. Stier kan nieuwe manieren vinden om meer geld te verdienen, te investeren, te sparen en te besteden. Er komt dus meer geld binnen, maar het kan ook net zo snel weer verdwijnen. Pas op met excessen en impulsiviteit.
Tijdens deze periode ervaar je meer zelfrespect en eigenwaarde. Dit is een productieve periode waarin je veel gedaan krijgt, zolang je het universum waardeert door de Wet van Aantrekking toe te passen. Wat je uitstraalt, trek je aan.
De Nieuwe Maan in Tweelingen op 6 juni 2024 en de energie van Mars in Tweelingen van 21 juli tot 4 september 2024 brengt een grote financiële impuls en drang om meer geld te verdienen en te verkrijgen. De Zomer van 2024 kan dus de beste financiële periode van je leven zijn!
Op 19 augustus 2024 is er een Volle Maan in Waterman (Huis van Carrière) en met Mars en Jupiter in jouw Huis van Financiën kan het niet anders dan is de kans groot dat er erkenning komt met financiële beloning of compensatie.
Op 15 december 2024 is er een Volle Maan in Tweelingen en dat laat de noodzaak zien dat er een financieel onderwerp alsnog moet worden opgelost, afgerond of verbeterd moet worden op financieel gebied. Financiële planning en strategievorming is iets wat jouw aandacht opeist.
Je bent niet wat je bezit, het gaat erom hoe je jezelf ziet en waardeert.

Gezondheid
De eerste helft van 2024 ziet er gunstig uit, maar in de tweede helft van 2024 kunnen er gezondheidsproblemen optreden.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 in het Huis van Gezondheid is in de eerste drie maanden van 2024 van grote invloed op je gezondheid. De dagelijkse routine kan onverwacht onderbroken worden. Om je gezondheid op peil te houden is een alternatieve, ontspannende en reinigende therapie raadzaam. Hydrotherapie, zwemmen in zee, acupunctuur of regelmatig naar de sauna is goed om lichaam en geest te zuiveren.
De Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid. Deze Maansverduistering duidt dus op veranderingen in je dagelijkse routine om gezond te blijven. Om stress te voorkomen is het goed om werk te delegeren of uit te besteden. Misschien moet je dingen loslaten waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning.
Het gaat over jouw gevoel van welzijn en je fysieke en spirituele gezondheid.
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Een externe gebeurtenis maakt diepe indruk op je. Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten. Komende half jaar is gunstig voor een vorm van therapie of een spirituele reis, dat kan ook in de geest. Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze
Zonsverduistering op de proef gesteld, zoals door een burn-out, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen.
Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 25 april 2024 kan onbewuste bagage of karmische lessen naar boven halen. Dit is een periode om introspectief en reflectief te zijn en je te verzoenen met het verleden. De Zonsverduistering kan jou inzichten geven waardoor je heel anders gaat denken,
De Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024 (Huis van Werk) is van diepgaande invloed op het dagelijks leven, werk en gezondheid.
In het komende halfjaar vinden er gebeurtenissen plaats waardoor er veranderingen optreden in de dagelijkse routine zoals in werkzaamheden en werktijden. Veel heeft te maken met de mate van tevredenheid over je dagelijks leven.
Het spirituele en het alledaagse raken met elkaar verweven en spirituele oefeningen kunnen diepe verschuivingen in zowel het lichaam als de geest initiëren.
Op 17 oktober 2024 is er een Volle Maan in Ram (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting). Je hebt rust, ontspanning, een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Door jezelf terug te trekken komt er ruimte in je hoofd. Ruimte voor inzichten en duidelijkheid.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 30 december 2024 geeft je de kracht om het nieuwe jaar 2025 met vernieuwd elan te begroeten.

Advies
Het jaar 2024 is voor Stier het jaar van de grote veranderingen. De ambitieuze Stier staat dit jaar in de schijnwerpers! Jouw sociale netwerk speelt daarbij een grote rol, want de juiste contacten brengen je persoonlijke en professionele ontwikkeling, geven je waardering en ondersteuning.
Het jaar 2024 biedt Stier een solide basis op te bouwen voor toekomst. Een mooi jaar om plannen te maken als je overweegt om naar het buitenland te verhuizen.
Voor de single Stier liggen de beste mogelijkheden in de tweede helft van 2023, een liefdespartner vindt je in de sociale kring of verenigingsleven. Het jaar 2024 is ook gunstig om te gaan trouwen of samenwonen.

error: Content is protected !!