Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Leeuw maart 2019

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop betekent dat de carrière en maatschappelijke doelen steeds belangrijker worden.
De tijd is aangebroken om je maatschappelijke leven dromen waar te maken.
De focus ligt in maart 2019 vooral op carrière, samenwerking, sociale vaardigheden en relaties.

Liefde en Relaties
Leeuw houdt wel van een uitdaging en die zijn er ook in maart 2019. Maart 2019 is de maand van ongrijpbare charme en overtuigingskracht in een relatie, zowel privé als zakelijk. Met de energie van de Nieuwe Maan van 6 maart 2019 gaat de single Leeuw op zoek naar een financieel onafhankelijke partner. Iemand die jouw ziel weet te raken en in jouw hart wil wonen. Op 7 maart 2019 is de Zon conjunct Neptunus in Vissen in het Huis van de Ziel. Dit maakt Leeuw kwetsbaar en emotioneel. Het kan zijn dat je te hoge verwachtingen hebt van iemand en dat je kan worden teleurgesteld wanneer blijkt dat jouw liefde niet worden beantwoord.
De retrograde Mercurius in Vissen kan in de tweede helft van maart 2019 leiden tot intense emotionele reacties. Dingen uit het verleden komen dan terug en dat maakt je bewust van het feit hoe moeilijk het is om te vergeven en te vergeten.

Familie en Huis
Vanaf 21 maart 2019, het moment van de Lente Equinox breekt er een intense periode aan van harmonie en warmte. De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 laat een drukke en stressvolle periode op het werk zien. Tijdens deze periode kunnen er daardoor spanningen zijn thuis. Probeer dan de balans te vinden. Vooral jouw kinderen vragen om jouw aandacht en liefde, maar laten dit op een negatieve manier blijken. Provocerend gedrag is eigenlijk een schreeuw om aandacht.
De Volle Super Maan in Weegschaal van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis.
De kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. In de komende twee weken na de Volle Maan komt er thuis iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière.

Carrière
De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 laat een drukke en stressvolle periode op het werk zien. Tot 6 maart 2019 is Uranus in Ram een geweldige periode om te solliciteren naar een nieuwe baan, een zakenreis of een bedrijfsgerichte training of studie. Mercurius retrograde in Vissen kan deze maand tot afgunst leiden.
Maart 2019 is een gunstige maand voor de studie en studiekeuze, maar door de retrograde Mercurius geen gunstige maand voor een zakenreis.

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius in Vissen is de hele maand retrograde.
Vissen heeft betrekking op jouw Huis van Gedeelde Financiën, gezamenlijk inkomen, schulden, belastingen, hypotheek etc. Lees eerst alle kleine lettertjes, wacht even met ondertekenen of teken geen contracten die je niet begrijpt. De Nieuwe Maan in Vissen van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de loop van de maand zijn er ontwikkelingen in de financiële omstandigheden van je partner, zoals een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een gunstige periode voor het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting en het voeren van zakelijke onderhandelingen. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie.

Gezondheid
Maart 2019 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid. Ontspanning en zuivering zijn echter twee dingen die essentieel zijn om gezond en fit te blijven deze maand.
In de eerste drie weken van maart 2019 ben je eerder vermoeid, maar vanaf 21 maart 2019 wordt je weer geladen met de vurige energie van de Zon in Ram.
Blijf wel in beweging, want als je een keertje de sportschool overslaat, voelt het niet goed voor jou. Je humeur wordt er niet beter op en dat werkt averechts.
Ga zoveel mogelijk naar buiten, wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen.
Wanneer je je moe voelt, kom je in een negatieve spiraal. Vermoeidheid kan te maken hebben met verkeerde voeding, een verkeerde lichaamshouding, schoenen, een verkeerd matras of hoofdkussen.

Advies
Maak deze maand tijd voor jezelf om na te denken, dingen te heroverwegen of je accu op te laden. Sportief bezig zijn of gewoon een wandeling. Je hebt het zo druk en daarom is het goed om zo nu en dan stoom af te blazen en je hoofd leeg te maken.
Op 7 maart 2019 moet je door de invloed van de Zon conjunct Neptunus in Vissen waakzaam zijn. Er kan fraude zijn met creditcards, diefstal of identiteitsfraude. Wees voorzichtig met financieel advies of investeringen. Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat het ook.

error: Content is protected !!