Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram juli 2019

Algemeen
De meeste planetaire krachten staan nog steeds aan de zuidelijke sector van de Ram-horoscoop. De periode van herstel en opbouw van nieuwe krachten. De focus verschuift inmiddels naar samenwerking en sociale vaardigheden. Juli 2019 is ook de maand van volharding, dus niet het onvermijdelijke uitstellen.
In juli 2019 ligt de nadruk op familie, privé en de verbetering van sociale vaardigheden in de relatie met anderen.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. Venus in Kreeft laat je deze maand verlangen naar warmte en geluk in je relatie. In de vaste relatie wil je er alles aan doen om het je partner naar de zin te maken en samen te genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Samen zijn geeft jou  een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Vertrouw op je intuïtie. Door de invloed van de retrograde Jupiter in Boogschutter durf je voor je gevoelens uit te komen, dus het is het beste moment om iets uit te praten of je hart te luchten. Van 7 juli 2019 tot 31 juli 2019 is Mercurius retrograde in jouw Huis van de Liefde. Een oplossing voor een liefdesprobleem ligt voor de hand, maar het valt niet mee om deze door te voeren. Laat je gevoelens spreken. Geneer je niet om te laten zien wat je voelt. Op 25 juli 2019 is Mars driehoek Jupiter en dat is de beste dag om te daten, een beslissing te nemen of de stoute schoenen aan te trekken!

Familie en Huis
De Maan is verbonden met Kreeft. Kreeft symboliseert het privé-leven voor de Ram.
Iedere Zons- en Maansverduistering heeft dus een grote impact op het Huis van Familie en Huis voor de Ram. De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 is de voorbode van goed nieuws voor het huis en haar bewoners, je ouders en kinderen. Vanaf dat moment tot in de zes maanden daarna komen er veranderingen in jouw woonsituatie, een renovatie, gezinsuitbreiding, een familiebijeenkomst, verhuizing of nieuw interieur, meer tijd voor je familie of met personen die als een familie voor je zijn. De retrograde Mercurius vanaf 7 juli 2019 tot 31 juli 2019 biedt je de kans om opnieuw de verbinding met je kinderen aan te gaan. Er komen in ieder geval belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, gezin als geheel, huis en familie.

Carrière
De Volle Maan van 17 juni 2019 was de kosmische poort naar positieve veranderingen in je carrière en ook deze maand laat interessante ontwikkelingen zien. Juli 2019 is een maand van carrièreperspectieven. De Maansverduistering van 16 juli 2019 in jouw Huis van Carrière laat carrièreontwikkelingen zien die van invloed zijn op je privé-leven, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat. Juli 2019 is over het algemeen een gunstige maand voor studenten en docenten
of studie in het buitenland. Er zijn grote stappen te maken in de studie en het onderwijs, maar alleen als je er voor de volle 100% voor gaat. In de tweede helft van juli 2019 krijg je goed nieuws over je carrière, let op 17 en 18 juli 2019.
Blijf goed in vorm, want hoe beter je in je vel zit, hoe beter je presteert!

Financiën
Stier is de poort van jouw Huis van Financiën. De zevenjarige reis van Uranus in jouw geldsector kan leiden tot veranderingen in je financiële leven zoals inkomsten vanuit een heel andere bron, technologie, een samenwerkingsverband of maatschappelijk doel.
De invloed van Uranus in Stier schenkt Ram een gevoel van vrijheid, wat jou in staat stelt om jezelf te kunnen zijn en je te bevrijden van beperkingen.
In juli 2019 is er onverwachte financiële steun van sociale contacten, familie, vriendschappen of maatschappelijke betrokkenheid. Juli 2019 is ook een gunstige maand om een financiële situatie aan te pakken. Door de invloed van Uranus in het Huis van Financiën kunnen inkomsten schommelen, dus het is verstandig om inkopen en investeringen goed in overweging te nemen en zo veel mogelijk te spreiden. Volgende maand gaat Uranus retrograde en dat kan leiden tot vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen.

Gezondheid
Mars is de heerser van Ram. Mars in Leeuw geeft extra energie, maar dat kan er ook toe leiden dat je teveel hooi op je vork neemt. Ook de Verduisteringen deze maand maken je onrustig.
Door actief bezig te zijn en regelmatig te trainen, versterk je het eigen fort, dus jouw lichaam en je mentale uithoudingsvermogen. Zwemmen, wandelen, fietsen, hardlopen, het maakt niet uit.
Een vaste routine is heel belangrijk, Ram. Let ook op je voeding, want je kunt last krijgen van je maag. Tijdens Mercurius retrograde moet je vooral letten op wat je eet en drinkt.
Van 21 juni tot 26 november 2019 is Neptunus is retrograde in Vissen en tijdens die periode moet je het rustiger aan doen.

Advies
Op 25 juli 2019 is Mars driehoek Jupiter en dat is de beste dag om te daten, een beslissing te nemen, te solliciteren of de stoute schoenen aan te trekken!
Richt je met de retrograde Cheiron in Ram op alles wat je lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid bevorderen kan. Negeer geen pijnklachten of ander ongemak, maar doe er iets mee.

 

error: Content is protected !!