Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen

De maand juni 2018 is geen saaie maand, Leeuw. Juni 2018 staat in het teken van productiviteit, creativiteit en vernieuwing.
De sterke invloed van Uranus in Stier laat zich al voorzichtig zien in je carrière en je sociale leven. Er staan veranderingen op stapel! In de eerste helft van juni 2018 zijn er financiële uitdagingen, maar naarmate de maand vordert, wordt het rustiger en kun je meer tijd besteden aan jezelf en je sociale leven. Juni 2018 is niet echt een romantische maand, want de nadruk ligt meer op vriendschappen en je sociale leven.
Juni 2018 is een uitstekende maand voor je carrière, maar relaties, gezondheid en financiën vereisen je aandacht.

Liefde en Relaties
De rode Strijder Mars reist sinds vorige maand door jouw Huis van Relaties. Deze invloed duidt op een sociale periode van samenzijn en wederzijdse belangstelling. Succesvolle ontwikkelingen in je carrière resulteren in een uitbreiding van je sociale kring en maken je een graag geziene gast.
Mars laat echter ook zijn tanden zien, dus er zijn spanningen in de relatie of in de samenwerking is het moeilijker om iets toe te geven of een compromis te sluiten. Een conflict is moeilijk te vermijden, dus ga deze zoveel mogelijk uit de weg. De retrograde Mars in het Huis van Relaties kan vanaf 26 juni 2018 leiden tot afstand in de relatie. Onopgeloste zaken uit het verleden keren als een boemerang terug en vragen alsnog om een oplossing. De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid.
Juni 2018 is daardoor een sociale en naar buitengerichte periode om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Geen belangrijke relationele beslissingen nemen in juni 2018. Laat je niet opjagen. Je hebt meer tijd nodig om na te denken.

Familie en Huis
Bestaande plannen om te verhuizen worden deze maand concreet of er is een daadwerkelijke verhuizing doordat je carrière daarom vraagt. Er is sprake van een op handen zijnde renovatie of verhuizing of je bent bezig met een verhuizing of verbouwing. De retrograde Jupiter in jouw Huis van Familie en Huis duidt ook op een verhuizing, renovatie, het kopen of verkopen van onroerend goed of je woning uitbreiden of opknappen. De retrograde Jupiter in Schorpioen is voor de Leeuw een zoektocht naar innerlijke vrede en rust in je privé-leven. De retrograde Jupiter in Schorpioen vraagt je om een verstoorde familierelatie herstellen of op zoek te gaan naar je oorsprong.
In de tweede helft van juni 2018 ben je door Venus in Leeuw creatief bezig met projecten in huis. De hoge energieën kun je mooi omzetten in creatieve energie! Alles voelt nieuw in je leven.
Dus de bezem erdoor. Het oude eruit, het nieuwe erin.

Carrière
De invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van Carrière wordt al merkbaar. Deze revolutionaire energie van veranderingen in je carrière en sociale status maakt alles nieuw en spannend. Je bent aan het solliciteren of je gaat met een onderneming van start. Ook hier leeft het thema “Vernieuwing”. Vooral de Leeuw die werkzaam is in de technologie mag rekenen op grote ontwikkelingen. Je krijgt deze maand goede carrièremogelijkheden in de organisatie waar je werkt. Ook de werkzoekende Leeuw krijgt volop kansen deze maand. Er komen door Uranus in Stier in de komende jaren onverwachte wendingen welke van invloed zijn op je carrière en reputatie. Door Uranus in Stier wil je niet meer aan de verwachtingen van de wereld voldoen. Nu ben jij aan de beurt. Je gaat voor jezelf een nieuwe koers varen. En of je het nu wil of niet, het gaat gebeuren. De Leeuw die werkzaam is in de kunstwereld boekt deze maand grote vooruitgang. Ga voor jezelf en verspil je kostbare energie niet met het oplossen van problemen die worden veroorzaakt door derden.

Financiën
Deze maand kan er onenigheid ontstaan met je partner over de besteding van geld en financiële doelen.
Moet er geld worden besteed aan persoonlijke doelen of aan sociale activiteiten?
Probeer met het oog op de toekomst inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk te spreiden.
Ouderen in je familie krijgen te maken met belangrijke monetaire veranderingen en ook gaat er veel geld zitten in de renovatie van het huis.
Zorg voor een goede planning. Vertrouw niet blindelings op goedbedoelde financiële adviezen, maar vertrouw op je eigen gevoel. Geduld is de financiële sleutel. Geen overhaaste beslissingen nemen en geen impulsaankopen doen. Zet je oren wijd open en stel jezelf goed op de hoogte van de financiële gang van zaken.

Gezondheid
Juni 2018 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
Vooral de eerste drie weken met de Zon in Tweelingen zien er goed uit. De hoge energie is van grote invloed op je fysieke fitheid en productiviteit en creativiteit. Om dit hoge energieniveau op peil te houden, heb je veel beweging nodig. Probeer eens een nieuwe tak van sport! De laatste week van juni 2018 laat een minder hoge energie zien. Emotioneel gezien ben je dan niet zo fit en dat heeft weer invloed op je zelfvertrouwen. Je hebt dan meer beweging, rust, regelmaat en ontspanning nodig. De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Gezondheid. Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen, een slechte gewoonte los te laten en gezonder te gaan eten.

Advies
Venus reist vanaf 14 juni 2018 door jou teken, Leeuw! Venus in Leeuw verenigt zich daar met de Noordelijke Maansknoop in Leeuw. De Noordelijke Maansknoop symboliseert je bestemming en karmische opdracht in dit leven. De liefdevolle Venus zal je de juiste weg wijzen naar je bestemming. Venus brengt je op de juiste tijd op de juiste plek in contact met mensen die jou verder brengen op je pad.

error: Content is protected !!