Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter januari 2017

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. Dat betekent een periode van kosmische Winterslaap. Een halfjaarlijkse periode om je te concentreren op je privéleven, familie, huis en je emotionele welzijn. Terug naar de basis. Een tijd om te dromen en je bestemming te visualiseren. Als je iets op eigen initiatief wil doen, is dit het moment. Binnenkort is het varen op eigen kracht niet meer vanzelfsprekend en breekt een periode aan waarin je afhankelijk bent van de inbreng van anderen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 14 december 2016 viel in jouw Huis van Relaties. Deze Volle Maan laat een vruchtbare relatie zien op de lange termijn zoals een zakelijke relatie, vriendschap of huwelijk. Deze maand zie je de eerste resultaten van deze samenwerking. Januari 2017 is een aangename maand voor de liefde en alle vormen van relaties. Mercurius is jouw planeet van relaties. Tot en met 8 januari 2017 is Mercurius retrograde. Tijdens deze periode is er meer rust, evenwicht en toewijding in alle vormen van relaties. Een gunstige tijd om bestaande problemen bespreekbaar te maken en oplossingen te vinden. Vanaf 9 januari 2017 breekt een periode aan waarin je de voordelen ziet van de relatie. Niet alleen jezelf geliefd en gedragen voelen in de relatie, maar ook de zoete vruchten plukken van de relatie. Samen leven en samen delen.

Familie en Huis
Mars reist vanaf eind december 2016 door jouw Huis van Familie en Huis en blijft daar tot eind januari 2017. Januari 2017 is een productieve maand om thuis aan de slag te gaan met het verbeteren van je woonsituatie, renoveren, klussen, verbouwen of opknappen, verhuizen, het kopen of verkopen van een huis of meer tijd doorbrengen met je gezin en familie. Ook een positieve tijd om problemen op te lossen en de onderlinge band te versterken. Het thema verhuizing or renovatie blijft ook in de komende maanden actueel, maar ook een familiebijeenkomst of gezamenlijke vakantie. Kinderen kunnen deze maand moeilijkheden veroorzaken.

Carrière
Bijna alle planeten staan aan de onderste helft van de Boogschutter horoscoop. Dit is een periode waarin je minder ambitie hebt of carrièredoelen nastreeft. In het Huis van Carrière gebeurt niet veel deze maand. Alleen de Maan bezoekt het Huis van Carrière op 15 en 16 januari 2017.
De nadruk ligt op het tegenoverliggende gebied van je privéleven en emotionele welzijn. Tijdens deze kosmische Winterslaap van rust en herstel bouw je nieuwe krachten op voor de volgende carrièreperiode in de Zomer van 2017. Net als moeder Natuur keer je je naar binnen en plant je de zaadjes voor het komende jaar. Visualiseer wat je wil bereiken! Jouw persoonlijke zonnecyclus is wassende, dus ook de universele zonnecyclus. Het wil niet zeggen dat er niets gebeurt in je carrière, want er zijn vanaf 8 januari 2017 geen retrograde planeten! Werkzoekenden hebben de beste kans op een baan van 8 januari tot 12 januari 2017. De beste dagen om iets in gang te zetten zijn 12 en 13 januari 2017 (Maan) en 28 tot 31 januari 2017. Er zijn kansen voor het bedrijfsleven door het sluiten van een samenwerking. Goede periode om problemen met overheidsinstanties op te lossen is vanaf 9 januari 2017.

Financiën
Op dit moment beleef je een gunstige financiële periode. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Financiën laat je de zoete vruchten plukken van goede financiële beslissingen. De Nieuwe Maan op 29 december 2016 viel in jouw Huis van Financiën. Dat betekent tot half januari 2017 financiële mogelijkheden, een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding. De Volle Maan van 12 januari 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, geld van de partner, verzekeringen, belastingen en leningen. De tweede helft van de maand staat in het teken van afbetalen van eventuele schuld(en) doordat er financiële ruimte komt door een teruggave van de Belastingen, toelage, uitkering of tegemoetkoming. Ook een goede periode voor herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies in te winnen, om financiële onderhandelingen te voeren en overeenkomsten te maken. Je krijgt financiële hulp van derden, zoals vrienden, sociale kring, overheidsinstantie, ouder(s), echtgenoot, echtgenote, zakelijk partner of geliefde.

Gezondheid
Over het algemeen is je gezondheid goed deze maand. Jouw planeet van Gezondheid is Venus. Venus reist vanaf 4 januari 2017 door het teken Vissen. Vissen is energetisch verbonden met de voeten. Het is belangrijk om deze maand een bezoekje te brengen aan de pedicure of voetreflexologe. Een voetmassage brengt je weer in balans. Ook voetenbaden helpen om te ontspannen. Heerlijk zwemmen of lange luie baden. Je wil jezelf verwennen in deze tijd van het jaar en dat verdien je ook. Natuurlijke geneeswijzen en water zijn heilzaam voor je.

Advies
De planetaire krachten bevinden zich aan de onderzijde van de Boogschutter horoscoop. De Nacht. De meeste carrière doelen zijn grotendeels bereikt. De tijd is gekomen om je te concentreren op je privéleven, familie, huis en je emotionele welzijn. Terug naar de basis. Een tijd om te dromen en je bestemming te visualiseren. Dit is een periode van Winterslaap. De Nacht is bedoeld om nieuwe krachten op te bouwen. Doe op je werk wat er gedaan moet worden, maar richt je pijlen nu op je huis en familie. Een goede voorbereiding is het halve werk, Boogschutter.

error: Content is protected !!