Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Maagd augustus 2019

Algemeen

De focus ligt deze maand voornamelijk op het zoeken naar de balans tussen carrière en familieverplichtingen.

Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus laat een groeiende fase zien, want

de Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 valt in Maagd! Van harte gefeliciteerd, Maagd!

Eind augustus en de hele maand september 2019 is dan ook een periode van onafhankelijkheid, vitaliteit en innerlijke groei, van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Liefde en Relaties

De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 kan in de komende maanden leiden tot veranderingen in je sociale kring, dus ook in augustus 2019 kunnen er ontwikkelingen zijn. Steenbok symboliseert jouw Huis van Liefde en Romantiek. Saturnus is nog tot 17 september 2019 retrograde in Steenbok en tijdens deze periode zijn er onopgeloste issues uit het verleden en kan jaloezie kop opsteken. Ook kan de communicatie met je partner zowel privé als zakelijk niet zo glad verlopen. Iets of iemand kan begin augustus 2019 je hoofd op hol brengen, zoals een onverwachte ontmoeting met een oude liefde of een bijzonder berichtje. Neem je tijd en forceer niets wat zich niet laat dwingen. Aan het einde van augustus 2019 komt er duidelijkheid.

Familie en Huis

De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 was het begin van een halfjaarlijkse periode waarin de nadruk komt te liggen op samenzijn met familie, je sociale kring en je sociale betrokkenheid. De retrograde Mercurius kan in juli 2019 aanleiding zijn geweest voor een familie-reünie of meer tijd doorbrengen met oudere familieleden om herinneringen op te halen. 

Een goede verstandhouding met je familie is voor jou van cruciaal belang, want zij kennen jou beter dan wie dan ook. Deze energie blijft in augustus 2019 met de directe Mercurius in Leeuw! Vanaf 11 augustus 2019 wordt door de directe Jupiter in Boogschutter een beslissing genomen over een interne verbouwing van je huis of interieur.

Vanaf 12 augustus 2019 doet de retrograde Uranus in Stier in jouw Huis van Reizen en Levensbeschouwing doet je verlangen om op reis te gaan om datgene te vinden naar waar je altijd al op zoek was.

Carrière

Jupiter in Boogschutter biedt Maagd de kans om te gaan werken of studeren in het buitenland of een studiebeurs of werkvergunning te krijgen. Niet alles loopt zoals gepland of zoals je had gehoopt, maar de dingen gebeuren niet zonder reden. Het inspireren en begeleiden van anderen kan een waardevolle bijdrage zijn aan je carrière.

Je hebt dus andere mensen nodig om je doel te bereiken, maar ook anderen hebben jouw hulp en inspiratie nodig. De Volle Maan in Waterman van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Werk en dat laat zien dat een project op het werk of thuis tot voltooiing gaat komen. De Volle Maan geeft ook ruimte om in de tweede helft van augustus 2019 eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Neem de tijd om een oplossing te bedenken voor het probleem.

Augustus 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen. Aan het eind van augustus 2019 is er een spannende ontwikkeling.

Financiën

Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist deze maand door Leeuw en Maagd!

In augustus 2019 wordt voornamelijk geld uitgegeven aan het gezin, huis en interieur, vakantie en persoonlijke verzorging. Augustus 2019 is een prima periode om te verhuizen, je huis te restylen of te renoveren. Je gaat nu de financiële vruchten plukken van investeringen die je eerder hebt gemaakt. Op 26 augustus 2019 is Venus driehoek de retrograde Uranus in Stier en dat laat een onverwachte financiële meevaller zien. Het heeft te maken met de inkomsten van je partner of van instanties.

Gezondheid

De Nieuwe Maan in Leeuw van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven. Even er tussenuit, om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen om je energieniveau te verhogen en je immuunsysteem te versterken. Emotionele rust is net zo belangrijk als fysieke rust.

Neptunus is retrograde in Vissen. Vissen is het tegenoverliggende teken van Maagd en weerspiegelt jouw kwetsbare kant. Tijdens deze periode kunnen er gezondheidsklachten optreden vanwege een gevoel van innerlijke rusteloosheid of moeilijkheden om jezelf te concentreren.

Het is mogelijk dat Maagd zich zorgen maakt over de gezondheid van de partner.

Advies

Met de grote planetaire kracht in Maagd vanaf de tweede helft van augustus 2019 kan het niet mis gaan. Mars, Venus, de Zon, Mercurius en de Nieuwe Maan zijn de onmiskenbare kracht om orde op zaken te stellen en bergen te verzetten!

Wanneer iets niet lukt, dan lukt iets anders wel. Er komt dan ruimte voor iets nieuws!

Dus omarm ook het negatieve, want morgen kunnen je de meest geweldige dingen overkomen!

error: Content is protected !!