Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop.
November 2022 staat grotendeels in het teken van relaties, liefde, kinderen en creatieve ontwikkeling, innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
De nadruk ligt op samenwerking en aanpassingsvermogen om doelstellingen te bereiken.
Gezondheid en financiën vereisen je aandacht deze maand.

Liefde en Relaties
De invloed van retrograde Mars in Tweelingen kan aan het begin van november 2022 de oorzaak zijn van uitdagingen in je sociale leven. Met Mars retrograde vindt je het minder belangrijk om op de voorgrond te staan. Tijdens deze periode ga je inzien op welke gebieden en met wie je het misschien wat rustiger aan moet doen. In je vriendenkring, maar ook met een romance kan er sprake zijn van bekoeling. Je kunt het niet iedereen naar de zin maken.
Als je jezelf slachtoffer voelt van een situatie of machteloos voelt kan je je eerder boos om een situatie maken. Het kan een periode worden waarin je dingen aan gaat pakken of jezelf bij een situatie neer legt of er gewoon er vandoor gaat. Wat er ook plaats zal vinden, weet dat je altijd een keuze hebt.
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Leeuw gaat schoon schip maken! Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, vriendschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde!

Familie en Huis
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in jouw Huis van Familie en Huis. De Zon heerst over jouw eerste Huis van Persoonlijkheid, dus is rechtstreeks van invloed op jouw ZIJN. De gedeeltelijke Zonsverduistering laat de noodzaak zien om een keuze te maken tussen privé-leven of je carrière of in ieder geval een gezonde balans te vinden.
Het is mogelijk dat je in het komende halfjaar gaat verhuizen of voor jezelf een reis gaat maken om met jezelf en verleden in het reine te komen. Door de invloed van de Zon, Mercurius en Venus in Schorpioen, jouw Huis van Familie en Huis, wordt in de tweede helft van november 2022 de aandacht verlegd naar projecten thuis zoals kinderen, een nieuw interieur, koop of verkoop of renovatie-project. Met deze invloed speelt jouw (schoon)familie een cruciale rol bij het oplossen van problemen in je relatie. Door de transit van de Zon, Mercurius en Venus verbetert de sfeer thuis en in de familie. Er zijn dan gezinsactiviteiten of een familiebijeenkomst en de kans om banden aan te halen met familie of met degenen die je als familie beschouwt.

Carrière
Alle Verduisteringen van 2022 zijn van invloed op het verloop van je carrière. De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 was ook weer een indicatie om een keuze te maken tussen privé-leven of je carrière of in ieder geval de balans te vinden.
De totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van Carrière en Bestemming en is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat de mogelijkheid zien van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat. In ieder geval gaan deze Verduisteringen grote veranderingen in je carrière teweegbrengen.
Het vinden van emotionele rust en het bouwen aan een stevig thuisfront zijn de pijlers onder jouw succes. Deze Totale Maansverduistering laat zien dat dat projecten tot voltooiing komen of vlot worden getrokken. Diepgaande veranderingen in de carrière zoals een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging zijn mogelijk.
Het is ook mogelijk dat jij zelf een totaal andere koers gaat varen in de komende zes maanden.
Sommige dingen lijken weg te vallen, maar deze komen terug in een andere vorm.

Financiën
Hou in november 2022 rekening met onverwachte uitgaven in verband met kinderen of defecte huishoudelijke apparatuur. Asteroïde Ceres in Maagd tot 18 december 2022 in het Huis van Financiën ondersteunt Leeuw bij het nemen van verstandige financiële beslissingen en het vinden van nieuwe manieren om de financiële situatie te verbeteren en te stabiliseren. ​
Jupiter retrograde in Vissen in jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen is tot 20 december 2022 een afsluitende periode om oude financiële en emotionele zaken af te wikkelen om met een schone lei het jaar 2023 in te kunnen gaan. Tijdens deze periode kunnen oude schulden worden vereffend of komen er giften of goed nieuws van instanties of is er financiële ruimte om een mooi geschenk te kunnen kopen waar je lang voor hebt gespaard.
De financiële uitdagingen zijn er om je om je voor te bereiden op de toekomst. Zolang je bereid bent om met anderen samen te werken, zuinig aan te doen en advies goed in je oren knoopt, dan komt het goed.

Gezondheid
Voorkomen is beter dan genezen, dus een gezonde levensstijl is van het allergrootste belang.
Met Pluto in Steenbok (6e Huis van Gezondheid) is het altijd zaak om goed voor je lichaam en welzijn te zorgen. Door de invloed van Jupiter retrograde in Vissen kan Leeuw in november 2022 lichamelijke klachten krijgen die je niet moet negeren.
Ook de herfstmaand november 2022 is een drukke maand op het werk en dat betekent stress.
Je hebt rust en ontspanning nodig om tot jezelf te komen. Regelmaat is het toverwoord. Dus met regelmaat naar de sportschool of even er tussenuit. Een goed idee is om samen te gaan sporten. Een halfuurtje werken, een kwartiertje rust. Rust in je hart en hoofd biedt ruimte voor creativiteit en creatieve oplossingen. Zorg voor rust, regelmaat en een evenwichtige voeding, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.

Advies
Tot 20 december 2022 is Jupiter nog even terug in Vissen, jouw 8e Huis van Gedeeld Vermogen. Ter afsluiting van 2022 is dit een periode om oude financiële en emotionele zaken af te wikkelen om met een schone lei het jaar 2023 in te kunnen gaan.
Door de invloed van de directe Pluto in Steenbok is er vooruitgang te boeken door een belangrijke beslissing te nemen.
Focus op een specifiek doel voor het beste resultaat.
Puin ruimen is nodig om ruimte te maken om te kunnen leven. Het leven is niet altijd een feestje, maar kijk voor jezelf wat jou een feestelijk gevoel geeft. Kijk en leef naar je mogelijkheden en forceer niets. Zoek en vind de sleutels….Ga door de poorten die zich voor je openen en ga voorbij aan de poorten die voor jou gesloten blijven.

error: Content is protected !!