Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen

De planeten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Maagd-horoscoop.
Het begin van een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
Bijna alle planeten staan aan de westelijke sector en dat betekent dat de planeten ‘het verst’ van jou verwijderd zijn. De oostelijke sector betekent het “IK”. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk: het gaat niet over jou, maar over de ander.
Dus maak gebruik van je sociale charme, want je kunt in deze periode niet om de ander heen.
Deze maand ligt de focus op relaties, carrière, financiën en gezondheid.

Liefde en Relaties
De transit van de rode Strijder Mars door jouw Huis van Liefde en Romantiek laat ook deze maand een sterke sociale impuls zien. Ga naar buiten, ontmoet nieuwe mensen en stel jezelf open voor wat komen mag. Het fysieke aspect van Mars zal het gevoel van blokkade en ongeliefd zijn opheffen en maakt zo de weg vrij naar intimiteit en samenzijn op alle niveaus.
Deze liefdesenergie laat ontspanning zien en ruimte voor plezier, passie en een nieuw begin.
De single Maagd voelt zich aangetrokken tot het mysterieuze en intellectuele type.
De tweede helft van april 2018 belooft de mooiste romantische momenten.
Durf te laten zien wat je voelt en zie wat er gebeurt.

Familie en Huis
De retrograde Jupiter in Schorpioen in het Huis van Communicatie laat een onderbreking zien in een thuisstudie of bij het schrijven van een boek. Je hebt tijd nodig om meer onderzoek te doen of iemand te vinden die jou verder kan helpen. De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de komende twee weken is er reisje, een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt deze maand. Er zijn deze maand meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.
De retrograde Jupiter is de beste periode om het contact het herstellen met naaste familieleden. Het is ook goed om een vastgeroeste routine thuis te doorbreken. Er is niets mis met routines, maar er is ook niets mis met zo nu en dan eens wat kleur toe te voegen aan het zwart-wit. Zo blijft het leuk en spannend!

Carrière
April 2018 staat in het teken van carrière en netwerken met de juiste mensen. Belangrijk is dat je niet tegen de stroom inzwemt, maar jezelf mee laat voeren op de kosmische golven. Je zult zien dat dingen beter verlopen. Een creatief project heeft deze maand grote kans van slagen.
Vanaf 25 april 2018 straalt Venus in jouw Huis van Carrière, dus trek de stoute schoenen aan en stap op je baas af. Laat jezelf horen, Maagd. Je bent heel waardevol en dat mag gezegd worden. Niets opkroppen, maak het bespreekbaar!
De Maagd die werkzaam is op gebied van hogere studie, reizen, advocatuur, religie of spiritualiteit maakt vooruitgang. Blijf jezelf inzetten om je werkplek te verbeteren. Ook jezelf te verbeteren met geavanceerde training en innovatieve werkwijzen.

Financiën
De Volle Maan van 31 maart 2018 viel in jouw Huis van Financiën, dus de eerste helft van april 2018 laat meer geld zien door een andere baan, salarisverhoging of meer omzet in je onderneming. De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) is gunstig. Deze Nieuwe Maan kan ook duiden op een uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is na je overlijden. In je eigen onderneming moet je door de retrograde Mercurius de vinger aan de pols houden voor wat betreft onbetaalde facturen, zowel van debiteuren als van crediteuren. De boodschap van deze Nieuwe Maan is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk. Regel je zaken goed, Maagd! Nauwkeurigheid levert geld op en daar weet je alles van!

Gezondheid
April 2018 is een geweldige maand om aandacht te besteden aan je gezondheid.
Een verantwoord dieet en ontgifting van je lichaam helpt je om gezond te blijven.
Een zuiverend dieet met minder koolhydraten, veel vers fruit en groenten. Leef jezelf uit met smoothies!
Blijf in beweging. Ga zwemmen, lopen, dansen, rennen, fietsen, het maakt niet uit als je maar beweegt. Heerlijk in de frisse buitenlucht!
Vergeet niet tussendoor je rustmomentjes te pakken!

Advies
Doorbreek de routine, Maagd.
Er wordt veel van je verwacht en bij voorkeur hetzelfde. Maar zo vergeet je al je andere talenten aan de wereld te laten zien. Laat zien wie je bent en wat je kunt.
Doe het eens anders. Breng veranderingen aan bij jou in huis of op kantoor.

error: Content is protected !!