Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Waterman november 2019

Algemeen

November 2019 staat in het teken van je carrière, privé-leven en je sociale netwerk.

Vanaf november 2019 breekt er een periode aan van onafhankelijkheid en dynamiek. 

Door de planetaire verschuiving naar de oostelijke helft van de Waterman-horoscoop staat het komende halfjaar in het teken van meer onafhankelijkheid en minder afhankelijk zijn van samenwerking en medewerking.

Liefde en Relaties

November 2019 is vooral een sociale maand en ben je vooral bezig met jouw rol in sociale organisaties en vriendschappen. Nieuwe vrienden gaan een belangrijke rol spelen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen. Een periode om met je vrienden herinneringen op te halen of goede tijden te doen herleven.

De single Waterman kan een nieuwe liefde vinden op de werkplek, zakelijke bijeenkomst zoals een beurs, een symposium of vergadering. 

De Nieuwe Maan van 26 november 2019 valt in het Huis van Vriendschappen, groepsprocessen, hoop, wensen en dromen en maatschappelijke betrokkenheid. Vanaf dit moment en december 2019 breekt een sociale en naar buiten gerichte periode aan om nieuwe mensen te ontmoeten of om te gaan daten als je op zoek bent naar de liefde. Vanaf 27 november 2019 gaat Neptunus in Vissen weer direct. Een gunstige periode voor het nemen van nieuwe initiatieven met betrekking tot vriendschappen en sociale betrokkenheid. 

Familie en Huis

De Volle Maan van 12 november 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. November 2019 staat hierdoor in het teken van veranderingen met betrekking tot je huis en familie. Een verhuizing, renovatie, nieuwe inrichting, in ieder geval een aantal veranderingen op en rond het huis. Het is een komen en gaan van mensen bij jou thuis. Een periode van plezier en opwinding om een feestje te organiseren en nieuwe mensen te ontmoeten. De invloed van de Volle Maan kan jou doen verlangen naar een eigen ruimte of meer persoonlijke ruimte voor jezelf.

Op 24 november 2019 staat Mars opposiet de retrograde Uranus in Stier en dat betekent een uitdaging voor je huwelijk of vaste relatie. Opgekropte boosheid dat te maken heeft met de carrière kan tot een uitbarsting komen en kan een keerpunt zijn in de relatie. Tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Tijdens deze periode moeten er keuzes worden gemaakt voor huis, gezin en leefomgeving. 

De retrograde Mercurius in Schorpioen tot 20 november 2019 laat een aanleiding zien voor een vakantie of meer behoefte aan vrije tijd om je rust te vinden. In ieder geval moet er duidelijke keuzes worden gemaakt. 

Carrière

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 viel in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière tot eind november 2019. Ook nieuwe kansen voor je studie zoals het krijgen van een studiebeurs. Een promotie of salarisverhoging stimuleert je om moedig verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen.

In de eerste drie weken van november 2019 straalt de Zon in jouw Huis van Carrière en dit verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt en studiemogelijkheden voor studenten. 

De retrograde Mercurius in Schorpioen tot 20 november 2019 kan een periode zijn van communicatieproblemen met het management. Wel goede periode om te solliciteren, te netwerken of een bedrijfsgerichte training te volgen.

Van 20 november 2019 tot 3 januari 2020 reist de rode Strijder Mars door jouw Huis van Carrière. Ambitieuze periode om een project te starten of te vervolmaken of zelfstandig iets te gaan ondernemen. November 2019 is een gunstige periode voor zakenreizen!

Financiën

De retrograde Mercurius in Schorpioen tot 20 november 2019 kan problemen opleveren met nieuwe contracten en klanten, dus zorg voor een appeltje voor de dorst.

De invloed van de retrograde Neptunus in Vissen in jouw Huis van Financiën laat deze maand zien dat je voorzichtig moet zijn met grote uitgaven en financiële adviezen. Tot 26 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Wees extra voorzichtig met geld tijdens deze periode. Verstop je creditcard en blijf binnen een vast budget. Het is belangrijk dat je eerst oude schulden aflost voordat je aankopen doet die je jezelf niet kunt permitteren.

De financiële situatie van Waterman laat aan het eind van november 2019 wel een verbetering zien. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus in Vissen weer direct, maar Neptunus blijft Neptunus. Er komt wel ruimte om plannen te verwezenlijken, maar let op je geld en zorg voor een financieel overzicht.

Gezondheid

In de eerste drie weken van november 2019 kan je gezondheid wat schommelend zijn. Een gebrek aan energie en stress zijn de reden dat je vatbaar bent voor verkoudheid. Op tijd naar bed, Waterman! Goede voeding, minder vet, minder suiker, minder zout, voldoende lichaamsbeweging en regelmatig ontspannen helpen je om fit te blijven.

Aan het eind van de maand komt verbetering met de Zon in Boogschutter.

Pluto en Saturnus reizen door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.

De samenwerking van Pluto en Saturnus ondersteunt de Waterman bij het verwerken van het verleden en de zoektocht naar de innerlijke drijfveren om oude pijn en karma los te laten. 

De invloed van Saturnus in Steenbok maakt je tot maart 2020 bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden. Saturnus laat de noodzaak zien om oude bagage op te ruimen om met lichte bepakking je eigen weg te vervolgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn.

Advies

Van 20 november 2019 tot 3 januari 2020 reist de rode Strijder Mars door jouw Huis van Carrière. Ambitieuze periode om een project te starten of te vervolmaken of zelfstandig iets te gaan ondernemen. November 2019 is een gunstige periode voor zakenreizen!

Op 24 november 2019 staat Mars opposiet de retrograde Uranus in Stier en dat betekent een uitdaging voor je huwelijk of vaste relatie. Opgekropte boosheid dat te maken heeft met je carrière kan tot een uitbarsting komen en kan een keerpunt zijn in de relatie. Tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. In ieder geval moet er duidelijke keuzes worden gemaakt. 

error: Content is protected !!