Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Algemeen
Ook in februari 2019 is Vissen gericht op ambities en wereldse doelen.
De meeste planeten zijn gesitueerd aan de oostelijke kant van de Vissen-horoscoop waardoor doelen op eigen kracht worden bereikt. Februari 2019 heeft een spiritueel thema en schenkt je de inzichten die je nodig hebt om problemen het hoofd te bieden.
Februari 2019 is een gunstige maand voor je carrière, humanitaire activiteiten en je sociale leven, maar je privé-leven vereist wel je aandacht, Vissen.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 zal ook deze maand samenwerking het sleutelwoord zal zijn, zowel in de liefde, vriendschappen als in zakelijke verbintenissen. In februari 2019 zijn er activiteiten, feestjes, evenementen en bijeenkomsten.
Februari 2019 is door de invloed van Venus in Steenbok een gunstige periode om te netwerken, te solliciteren, nieuwe contacten te leggen of te herstellen, maar ook voor een afspraakje. De single Vissen vindt de liefde op het werk, een vergadering of tijdens een liefdadigheidsproject, een bijeenkomst of op een feestje.
Op 18 februari 2019 kan Venus conjunct Saturnus leiden tot een tijdelijke koude douche. De vaste relatie kan onder druk komen te staan vanwege je drukke carrière en professionele verplichtingen. Belangrijk is dat er openhartig gepraat wordt en dat er duidelijke wederzijdse afspraken worden gemaakt. De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in het Huis van Relaties. In de komende twee weken wordt je relatie (zakelijk of privé) versterkt door een aanzoek, overeenkomst, verloving of huwelijk.

Familie en Huis
Februari 2019 is een maand waarin je privé-leven wel wat aandacht vraagt, Vissen.
De ondersteunende en beschermende kracht van de Noordknoop in Kreeft leidt ertoe dat kinderen een belangrijke rol gaan spelen. Mercurius is jouw planeet van Huis en Familie. Vooral oudere familieleden en ouderen in je omgeving doen vaker een beroep op je, want ze weten jouw directe aanpak en sterke houding te waarderen. Van 15 februari tot 31 maart 2019 kan de transit van Mars in Stier leiden tot conflicten en confrontaties met je directe woonomgeving zoals naaste familieleden, kinderen en buren, want niemand neemt tijdens deze periode een blad voor de mond. Ook kunnen er problemen zijn met vervoer, school, communicatie en overeenkomsten.
Wel een goede periode om door de weg van het compromis te bewandelen tot een passende oplossing te komen.

Carrière
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 viel in jouw Huis van Werk.
In februari 2019 en in de komende maanden worden projecten voltooid of worden verbeteringen aangebracht in je werkomgeving of dagelijkse leven, in je onderneming, er zijn grote veranderingen in de bedrijfsvoering van het bedrijf waar je werkt, personeelsvereniging of vakbond.
Februari 2019 is een uitstekende maand om te solliciteren, te netwerken of onderhandelingen te voeren. Jupiter, de heersende planeet van Boogschutter is ook jouw planeet van Carrière.
Jupiter reist door jouw Huis van Carrière. Februari 2019 laat een prachtige maand zien voor de studerende Vissen.
Ook een prachtige maand voor een zakenreis of voor humanitaire doeleinden.
Venus in Boogschutter reist nog tot 4 februari 2019 door jouw Huis van Carrière. Deze positieve energie is bevorderlijk voor je carrière. Geweldige periode om te netwerken en voor het inwinnen van goed en betrouwbaar zakelijk advies. Deze maand krijg je ondersteuning van ouderen om promotie te maken en vooruitgang te boeken.

Financiën
Door de invloed van Uranus in Ram in jouw Huis van Financiën hebben zich in de afgelopen zeven jaar veranderingen voorgedaan in de financiële situatie als gevolg van ingrijpende ontwikkelingen in je bedrijf, een nieuwe baan, scheiding of het verbreken van een zakelijke overeenkomst.
Uranus in Ram heeft je geleerd om op een andere manier met geld om te gaan.
Door de grillige invloed van Uranus in Ram zijn er tot begin maart 2019 veranderingen in de financiële situatie.Mars reist nog tot 14 februari 2019 door jouw Huis van Financiën! Dit is een gunstige financiële positie. Het duidt op financiële vooruitgang, maar niet alle financiële doelen worden behaald. Een goed begin is het halve werk en dat weet jij maar al te goed, Vissen.
Al jouw inspanningen gaan zoete vruchten afwerpen en gaan leiden tot groei en ontwikkeling.
Jouw feilloze intuïtie is jouw geheime wapen om geld te verdienen in het zakenleven. Er komt geld binnen vanuit nieuwe bronnen waardoor je in staat wordt gesteld om een nieuw project te starten of aan je financiële verplichtingen te voldoen.

Gezondheid
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 viel in jouw Huis van Gezondheid.
Deze kosmische gebeurtenis brengt verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Het loslaten van oude pijn en karma is nodig om verder te kunnen gaan.
In de eerste helft van februari 2019 kun je te maken krijgen met griep, verkoudheid of buikklachten. De Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je deze maand meer behoefte aan ontspanning.
Even er tussenuit, om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen om je energieniveau te verhogen en je immuunsysteem te versterken. Emotionele rust is net zo belangrijk als fysieke rust.
De periode vanaf 19 februari 2019, met de Zon in Vissen, laat een goede fysieke en mentale gezondheid zien voor Vissen.

Advies
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 laat de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk, maar ook van meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven.
Jezelf uiten is goed om je hart te luchten. Blijf ook openstaan voor andere meningen en ideeën. 
Op 19 februari 2019 is Mercurius conjunct Neptunus in Vissen en dit aspect is van invloed op jouw denken en communicatie. Paranormale waarnemingen en waardevolle inzichten zijn mogelijk met dit aspect van verbeeldingskracht en creativiteit, maar pas op.
Er kan ook sprake zijn van misverstanden, intriges en verwarring, bedrog of achterbaksheid.achterbaksheid

error: Content is protected !!