Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop Ram 2018

Algemeen
De zevenjarige reis van Uranus door Ram is bijna voltooid.
Uranus in Ram heeft in jouw leven vele veranderingen gebracht. De rollercoaster van veranderingen komt door Uranus in Stier tot stilstand. Uranus verlaat vanaf 16 mei 2018 jouw teken Ram. Door retrogradatie komt Uranus vanaf 7 november 2018 tot 6 maart 2019 nog even terug in Ram. De invloed van Uranus in Stier laat echter wel een grote verandering zien voor de Ram. Uranus in Stier reist in de komende zeven jaar door jouw Huis van Financiën en dat kan leiden tot financiële veranderingen. Ram krijgt een nieuwe baan of gaat geld verdienen door anderen financieel bij te staan. De Ram die geboren is vanaf 14 april krijgt dit jaar door de invloed van de Zon nog te maken met grote veranderingen. De Ram van vóór 14 april krijgt rust en bezinning en kan zich gaan richten op het implementeren van al die veranderingen.

Liefde en Relaties
Jupiter in Weegschaal heeft tot begin oktober 2017 het Huis van Relaties ondersteund om de balans in de relatie terug te vinden. Voor de Ram kwam er groei en voldoening in de relatie.
Je hebt door de kosmische ondersteuning van Mars en Pluto een grote groei doorgemaakt en gaat in 2018 op dit gebied serieuze stappen zetten. De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 opent de kosmische poort naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie.
Jupiter in Schorpioen reist tot 8 november 2018 door jouw Huis van Intimiteit en Seksualiteit.
Tijdens deze periode richt de Ram zich op intimiteit in relaties. Je gaat op ontdekkingstocht en verlangt naar een sterkere emotionele band met je geliefde. Je wil verdieping in al je relaties. Je hebt geen zin in mensen met wie je geen emotionele connectie voelt. Je gaat je richten op de mensen die jij interessant vindt en die jou boeien. De Rode Strijder Mars reist in januari 2018 samen met Jupiter door Schorpioen. Door deze energie ben je extra gefocust op seksuele aantrekkingskracht en de diepgang in de relatie of je gaat onvermoeibaar op zoek naar de ultieme ervaring. De Zonsverduistering in Leeuw van 11 augustus 2018 laat het liefdesvuur oplaaien en belooft liefde en romantiek, maar de invloed van de retrograde Mercurius van eind juli tot midden augustus 2018 en medio november tot begin december 2018 kan duiden op de terugkeer van een oude liefde. Venus reist van medio september tot begin januari 2019 door het Huis van Intimiteit. Aan het eind van 2018 kan het zijn dat je een afstand ervaart op dit gebied.

Carrière
Vanaf 21 december 2017 tot eind maart 2020 reist Saturnus door Steenbok. Steenbok symboliseert voor de Ram het Huis van Carrière en Bestemming. De komende jaren staan in het teken van grote professionele stappen en bestendiging van je carrièredoelen. De Noordermaansknoop in Leeuw laat tot begin november 2018 zien dat creativiteit en durf van grote betekenis zijn in je carrière. Vele mogelijkheden dit jaar, maar je moet wel je kansen pakken, want een tweede kans krijg je niet zomaar.
Jouw planeet Mars reist van midden maart tot midden mei 2018 door jouw gebied van Carrière en Bestemming. Mars geeft je meer energie en focus om ervoor te gaan. Door retrogradewerking keert Mars in de tweede helft van augustus 2018 hier terug. Je moet dan rekening houden met terugslag en vertragingen in je carrièreplannen. Dit is een kosmische time-out om jouw plannen te heroverwegen of om een andere weg in te slaan. Belangrijk is dat je dit jaar volharding, discipline en focus vasthoudt, want anders loop je een vervelende achterstand op die moeilijk in te halen is. Vanaf half september 2018 kun je je concentreren op jouw uitgestippelde doel en vooruitgang maken.
Samengevat, de samenwerking van Pluto en Saturnus in jouw gebied van carrière en bestemming kan in de komende twee tot drie jaar leiden tot de top van de berg. Maar ook tot de onvermijdelijke val als je niet goed gezekerd bent.

Financiën
Uranus betreedt vanaf 16 mei 2018 het teken Stier. Stier is de poort van jouw Huis van Financiën. De zevenjarige reis van Uranus In jouw geldsector kan leiden tot veranderingen in je financiële leven. In deze jaren komen inkomsten vanuit een andere bron of wordt geld verdiend door bijvoorbeeld technologie, een samenwerkingsverband of maatschappelijk doel.
Uranus is in je geldsector midden mei tot begin november 2018 dus je krijgt dit jaar een voorproefje van wat komen gaat. Vanaf 7 november 2018 gaat Uranus retrograde terug naar Ram. Vanaf 7 maart 2019 begint dan de echte reis van Uranus door jouw Huis van Financiën.
De eerste helft van 2018 kun je gebruiken om financiële voorbereidingen te treffen.

Familie en Huis
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 is van invloed op je kinderen, kinderen in de familie en kinderen in jouw omgeving. Kinderen maken een grote transformatie door. Kinderen kunnen ook zeer emotioneel reageren. Wordt niet boos, want kinderen hebben jouw leiding en ondersteuning hard nodig. Op 13 juli 2018 is er een gedeeltelijke Zonsverduistering in jouw Huis van Familie en Huis. Dit is de poort naar verbeteringen in jouw woonsituatie, een renovatie, verhuizing of nieuwe inrichting van je woning, meer tijd doorbrengen met je familie of met personen die als een familie voor je zijn of het plannen van een familiebijeenkomst. De retrograde Mercurius van eind juli tot midden augustus 2018 en de gedeeltelijke Zonsverduistering op 11 augustus 2018 geeft je de kans om opnieuw de verbinding met je kinderen aan te gaan. De Zonsverduistering laat belangrijke ontwikkelingen in jouw privéleven, huis en familie zien. De tweede helft van 2018 staat in het teken van hereniging en oplossing. Er komt ruimte om je te richten op het maken van verbeteringen aan je huis of woonsituatie, het versterken van de familierelatie en gezinssituatie en een betere emotionele verstandhouding.

Gezondheid
Jupiter in Schorpioen reist tot 8 november 2017 door jouw Huis van de Ziel en Transformatie.
De invloed van Jupiter maakt dingen los op het gebied van seksualiteit, intimiteit, verwerking, angst en trauma’s. Jupiter in Schorpioen kan leiden tot genezing en loslaten van angsten. Een aangewezen periode voor traumaverwerking of een gerichte vorm van therapie. In januari 2018 wordt Jupiter ondersteund door de Rode Strijder Mars in Schorpioen en door deze invloed wil je actie ondernemen om schoon schip te maken. Mars is de heerser van Ram. Mars gaat van eind juni tot eind augustus 2018 retrograde. Tijdens deze periode ben je ongeduldig, onrustig en geprikkeld. De asteroïde Cheiron begint vanaf april 2018 zijn reis door Ram. Door de gewonde genezer Cheiron wordt je aandacht gericht op de genezing van oude wonden en innerlijke groei.
De invloed van de retrograde Venus in Schorpioen begin oktober 2018 en de retrogade Mercurius in Schorpioen vanaf half november tot begin december 2018 knopen de losse eindjes aan elkaar. Al met al is 2018 een goed jaar zijn om diep in jezelf te graven en hard werken aan je innerlijke zelf. Ook in 2018 blijft Neptunus in het Huis van Onderbewustzijn. De focus ligt nog steeds op onbewuste en onverwerkte problemen. Vanaf 16 november 2018 zal Mars zich bij Neptunus voegen en zal daar tot het eind van december 2018 verblijven. Je bent dan bereid om onbewuste problemen aan te pakken en alle overbodige bagage uit het verleden los te laten om verder te gaan.

Advies
Vanaf 21 december 2017 tot eind maart 2020 reist Saturnus door Steenbok. Steenbok symboliseert voor de Ram het Huis van Carrière en Bestemming. De komende jaren staan in het teken van grote professionele stappen en bestendiging van je carrièredoelen. Tijd om te gaan oogsten wat je hebt gezaaid. De Oogst van jaren van voorbereiding en inzet. Saturnus zal Pluto in Steenbok in jouw Huis van Carrière gedurende deze jaren ondersteunen. Dit brengt focus en duidelijkheid in je carrière, je doelen, jouw levenspad en de richting die je neemt. Pluto en Saturnus kunnen je pushen om nog harder te werken om tot ongekende prestaties te komen.
Geloof in jezelf en in jouw levensdoelen. En dan kom je er vanzelf. Saturnus en Pluto maken het je niet makkelijk, maar de beloning voor je inzet zal groot zijn.
Jupiter betreedt vanaf 9 november 2018 het teken Boogschutter en dat heeft een positieve uitwerking op de Ram. De invloed van de retrograde Mercurius in Boogschutter in november 2018 prikkelt je nieuwsgierigheid. Dit is de beste periode om een studie te volgen of op reis te gaan.

error: Content is protected !!